Να παει να πλυνει πιατα αμα της φευγει στην ευθεια!Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:31Ε στην ευθεία,. Κάπως θα της ξέφυγε. Μπορεί να τη μάθαινε κιόλας.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:24Στην αρχη μολις ειδα την φαση ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μου.Φορτωσα οχι γιατι με χτυπησε,αλλα γιατι εγινε στην ευθεια χωρις να κυκλοφορει ψυχη και σε φαρδυ δρομο.Θεωρω οτι τετοιοι οδηγοι δεν πρεπει να κυκλοφορουν.Και δεν ειναι δικαιολογια οτι ειναι νεα οδηγος.Αν ηταν ανθρωπος στη θεση του αυτοκινητου μου τι θα γινοταν;Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:18
Ε καλά κι αυτός, έλεος. Νέα οδηγός είναι. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τρομοκράτη σεις τον νέο οδηγό.
Εσύ μπράβο, μπράβο. Έτσι πρέπει με ηρεμία.
Μεχρι ομως να κατεβω σκεφτηκα οτι και να μαλωσω δεν θα κερδισω τιποτα.
Οποτε απλα εκανα οτι επρεπε να γινει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την γκαντεμια μου μεσα!
-
stergiosbik
Re: Την γκαντεμια μου μεσα!
Δε φταίει αυτή. Ο δασκαλος που είχε δίπλαstergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:44Να παει να πλυνει πιατα αμα της φευγει στην ευθεια!Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:31Ε στην ευθεία,. Κάπως θα της ξέφυγε. Μπορεί να τη μάθαινε κιόλας.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:24
Στην αρχη μολις ειδα την φαση ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι μου.Φορτωσα οχι γιατι με χτυπησε,αλλα γιατι εγινε στην ευθεια χωρις να κυκλοφορει ψυχη και σε φαρδυ δρομο.Θεωρω οτι τετοιοι οδηγοι δεν πρεπει να κυκλοφορουν.Και δεν ειναι δικαιολογια οτι ειναι νεα οδηγος.Αν ηταν ανθρωπος στη θεση του αυτοκινητου μου τι θα γινοταν;
Μεχρι ομως να κατεβω σκεφτηκα οτι και να μαλωσω δεν θα κερδισω τιποτα.
Οποτε απλα εκανα οτι επρεπε να γινει.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Φταιει ο γάιδαρος χτυπαμε το σαμαρι.Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:45Δε φταίει αυτή. Ο δασκαλος που είχε δίπλα![]()
Αφου δεν το χετε ρε με την οδηγηση.Δεν μπορει να αντιληφθει ο εγκεφαλος σας τις απαιτησεις που εχει η οδηγηση.Δουλευει σε αλλο επιπεδο.
Ναι, ναι ξέρω ξέρω. Είστε καλύτεροι οδηγοί.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:48Φταιει ο γάιδαρος χτυπαμε το σαμαρι.
Αφου δεν το χετε ρε με την οδηγηση.Δεν μπορει να αντιληφθει ο εγκεφαλος σας τις απαιτησεις που εχει η οδηγηση.Δουλευει σε αλλο επιπεδο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Εννοειται.Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:54Ναι, ναι ξέρω ξέρω. Είστε καλύτεροι οδηγοί.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:48Φταιει ο γάιδαρος χτυπαμε το σαμαρι.
Απλα εμεις πασχουμε αλλου.Μαλακιζομαστε και ειμαστε πιο επιπολαιοι.
stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:56Εννοειται.Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:54Ναι, ναι ξέρω ξέρω. Είστε καλύτεροι οδηγοί.stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:48
Φταιει ο γάιδαρος χτυπαμε το σαμαρι.
Ε άρα δεν είστε καλύτεροι οδηγοί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Naida έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:02stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:56Εννοειται.
Ε άρα δεν είστε καλύτεροι οδηγοί.
Η κοπέλα κατάφερε να στουκάρει σε μια πόλη με πολύ μειωμένη κίνηση. Είναι μόνο δίκαιο να θέλουμε να τη δούμε και μετά την απαγόρευση, σε γεμάτη πόλη.Gewponos90 έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:05stergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:02 Η πλακα ειναι οτι θα επιβληθει και απαγορευση κυκλοφοριας απ'οτι διαβασα μολις τωρα!
Πως κυριε Πρωθυπουργε θα φτιαξουμε το κάρο τωρα;
Ε σκέψου τα θετικά. Δεν θα το χρειαστείς για τον επόμενο μήνα.
Όπως και να έχει συμβαίνουν αυτά. Και καλά έκανες και δήλωσες ότι οδηγουσε ο άλλος . Μπράβο σου
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Μα πως φύτρωσε ο γμημένος ο στύλος στη μέση του δρόμου;enterprise-psi έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:32 Συμβαίνουν αυτά , εκεί που πηγαίνουν τα αυτοκίνητα ξαφνικά κάνουν του κεφαλιού τους![]()
- Veni Vidi Vici
Καλά βάλτο εσύ σε καμιά γωνία, που απαγορεύεται και να μη χωράω να στρίψω με το φορτηγό και μόλις σου ξηλώσω τα πλαϊνά έλα να πληρωθείς από την ασφάλεια!dna replication έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:21
και παράνομα να ήταν, δεν παίζει ρόλο. Το πολύ να πάρει μια κλήση για παρκάρισμα. Δεν έχεις το δικαίωμα να πέφτεις πάνω σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Αlea jacta est
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Καλά το γαμησες και ψοφισεstergiosbik έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:48Φταιει ο γάιδαρος χτυπαμε το σαμαρι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 9 Απαντήσεις