Βασικά εμείς τον ψηφίσαμε στις τελευταίες ευρωεκλογές. Εσείς δηλαδή γιατί εγώ η αλήθεια είναι δεν τον ψήφισα τότε.hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:19Θα το ψήφισαν οι αρχηγοί κρατών. Ή κάποιος, τέλος πάντων. Πάντως δεν είναι ευθύνη της ΕΕ. Προς μπεκρ... προς Θεού!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mόνο οι γερμανοί δουλεύουν σκληρά
- Dwarven Blacksmith
Re: Mόνο οι γερμανοί δουλεύουν σκληρά
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και ποιόνα βάλουμε παίδες; Τον φαήλο; Τον λυγερό; Τον βάνια τον σαμπίντι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σοβαρά τώρα. Ολόκληρη ένωση δεν έχει έναν σοβαρό και νηφάλιο πολιτικό να ηγηθεί; Αν είναι έτσι να αισθανόμαστε και ευχαριστημένοι με τον ΤσίπραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:36 Και ποιόνα βάλουμε παίδες; Τον φαήλο; Τον λυγερό; Τον βάνια τον σαμπίντι;
- Dwarven Blacksmith
In vino veritas.
- hellegennes
Η σοβαρότητα Τσίπρα-Γιούνκερ είναι η αλήθεια ένα σκαλί πάνω από την σοβαρότητα Καρανίκα-Ντάισελμπλουμ. Να λες και ευχαριστώ που έχεις το πρώτο ζευγάρι.ST48410 έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:44Σοβαρά τώρα. Ολόκληρη ένωση δεν έχει έναν σοβαρό και νηφάλιο πολιτικό να ηγηθεί; Αν είναι έτσι να αισθανόμαστε και ευχαριστημένοι με τον ΤσίπραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:36 Και ποιόνα βάλουμε παίδες; Τον φαήλο; Τον λυγερό; Τον βάνια τον σαμπίντι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
και να πεις οτι δεν πέρασαν στιβαροί πολιτικοί με αταλάντευτες αρχές και με όραμα απο αυτή τη θέση....
g
g
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 01 Ιουν 2018, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Ξέρεις τι ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:35 Βασικά εμείς τον ψηφίσαμε στις τελευταίες ευρωεκλογές. Εσείς δηλαδή γιατί εγώ η αλήθεια είναι δεν τον ψήφισα τότε.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν αρκεί κατά τη γνώμη μου. Μιλάς για τον 4ο παγκόσμιο παίκτη (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα οι άλλοι) που έχει και αρκετά ενδοοικογενειακά θέματα να λύσει. Αν ως Ευρώπη αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να επιδείξεις, νομίζω απέτυχες. Επίσης σε τέτοιο επίπεδο οι κακές επιλογές στοιχίζουν ακριβά. Δες πρώτο μισό του 2015, "αυταπάτες" κλπhellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:51Η σοβαρότητα Τσίπρα-Γιούνκερ είναι η αλήθεια ένα σκαλί πάνω από την σοβαρότητα Καρανίκα-Ντάισελμπλουμ. Να λες και ευχαριστώ που έχεις το πρώτο ζευγάρι.ST48410 έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:44Σοβαρά τώρα. Ολόκληρη ένωση δεν έχει έναν σοβαρό και νηφάλιο πολιτικό να ηγηθεί; Αν είναι έτσι να αισθανόμαστε και ευχαριστημένοι με τον ΤσίπραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:36 Και ποιόνα βάλουμε παίδες; Τον φαήλο; Τον λυγερό; Τον βάνια τον σαμπίντι;
Η επιτυχία του γιουνκέρ, είναι ότι νομίζουμε ότι είναι ένα απλό μεθυσμένο παρτάλι.“When it becomes serious, you have to lie” - Jean Claude Juncker
https://www.telegraph.co.uk/news/2017/1 ... g-scandal/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 01 Ιουν 2018, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
The process was first applied at the previous European Parliament elections in 2014, when the major political groups each selected a lead candidate – 'Spitzenkandidat' in German.hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:57Ξέρεις τι ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:35 Βασικά εμείς τον ψηφίσαμε στις τελευταίες ευρωεκλογές. Εσείς δηλαδή γιατί εγώ η αλήθεια είναι δεν τον ψήφισα τότε.![]()
They said that whichever party wins the elections, its Spitzenkandidat should become the new president of the commission, which is the EU's executive body.
The centre-right European People's Party emerged from that election as the largest group, and its candidate, former Luxembourgish prime minister Jean-Claude Juncker, became president of the commission.
The process was something of an institutional power grab.
Previously, the commission chief would be chosen by the leaders of Europe's governments, in particular those leading the biggest member states.
- hellegennes
Είναι λιγότερο άμεσο από τον τρόπο που εκλέγει ο ελληνικός λαός τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Κι αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι σύσταση, όχι μέθοδος εκλογής. Δηλαδή δεν έχει αλλάξει κάτι στην διαδικασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τον Δημοσθένη τον Λιακόπουλο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:36 Και ποιόνα βάλουμε παίδες; Τον φαήλο; Τον λυγερό; Τον βάνια τον σαμπίντι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Συμβαίνουν αυτάenaon έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:59Η επιτυχία του γιουνκέρ, είναι ότι νομίζουμε ότι είναι ένα απλό μεθυσμένο παρτάλι.“When it becomes serious, you have to lie” - Jean Claude Juncker
https://www.telegraph.co.uk/news/2017/1 ... g-scandal/
Spoiler
είναι το πιο κοντινό σε απάντηση που θα πάρεις,
βασικά μόνο αυτό γιατί δεν νομίζω να παίξει καμία άλλη.
βασικά μόνο αυτό γιατί δεν νομίζω να παίξει καμία άλλη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Οι Αμερικάνοι δουλεύουν σκληρά αλλά και οι Γερμανοί.
Είναι το σύστημα, οι κοινωνικές δομές σ' αυτές τις δύο χώρες.
Στη Αμερική και στη Γερμανία δεν υπήρχε ποτέ μανταμσουσουδισμός της "upper class". Για Γερμανία περίεργο αυτό, αφού είχαν το πρώσικο καθεστώς και μετά τον Αδόλφο, αλλά το λέει και ο Καζαντζάκης. Οι Γερμανοί ήταν πάντα ενωμένος λαός. Οι δε Αμερικάνοι σίγουρα αφού το λέει και η διακήρυξη της ανεξαρτησίας. Αργότερα οι Αμερικάνοι εξετόπισαν και τα αβγά του νότου.
Αντίθετα στους Άγγλογάλλους και στους Έλληνες οι μεν το έπαιζαν γκραν δούκες / δούκισσες και οι δε το έπαιζαν τεμπελχανόβια μαρξιστόνια, γι αυτό πρόκοψαν (ειδικά οι Αλβιόνιοι και εμείς είμαστε νούμερα).
Είναι το σύστημα, οι κοινωνικές δομές σ' αυτές τις δύο χώρες.
Στη Αμερική και στη Γερμανία δεν υπήρχε ποτέ μανταμσουσουδισμός της "upper class". Για Γερμανία περίεργο αυτό, αφού είχαν το πρώσικο καθεστώς και μετά τον Αδόλφο, αλλά το λέει και ο Καζαντζάκης. Οι Γερμανοί ήταν πάντα ενωμένος λαός. Οι δε Αμερικάνοι σίγουρα αφού το λέει και η διακήρυξη της ανεξαρτησίας. Αργότερα οι Αμερικάνοι εξετόπισαν και τα αβγά του νότου.
Αντίθετα στους Άγγλογάλλους και στους Έλληνες οι μεν το έπαιζαν γκραν δούκες / δούκισσες και οι δε το έπαιζαν τεμπελχανόβια μαρξιστόνια, γι αυτό πρόκοψαν (ειδικά οι Αλβιόνιοι και εμείς είμαστε νούμερα).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Υδράργυρος
Δεν είναι άσχημη ιδέα. Ο ΤσίπραςST48410 έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:44Σοβαρά τώρα. Ολόκληρη ένωση δεν έχει έναν σοβαρό και νηφάλιο πολιτικό να ηγηθεί; Αν είναι έτσι να αισθανόμαστε και ευχαριστημένοι με τον ΤσίπραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:36 Και ποιόνα βάλουμε παίδες; Τον φαήλο; Τον λυγερό; Τον βάνια τον σαμπίντι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις