Καλά εγώ έψαχνα σχόλια στο βίντεο από το γιουτιούμπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σμήνη από εκατομμύρια ακρίδες στην Τουρκία
Re: Σμήνη από εκατομμύρια ακρίδες στην Τουρκία
Απαλά ενεργεί, ούτε που το καταλαβαίνουμε για αυτό ξεχνάμε τον Θεόenterprise-psi έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:20η πηγή που έφερες είναι τουλάχιστον μουφα, και το καταλαβαίνεις https://archive.is/Vhncebluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:16Καταστρέφουν καλλιέργειεςenterprise-psi έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:14 Οτι έχουν τέτοιες φάρμες στην Τουρκία το είχε προβλέψει; https://www.aa.com.tr/en/economy/turkis ... ly/1724960
Δεν είναι εκτροφείο και το καταλαβαινεις
Αυτό τώρα είναι εκ Θεού, κάνε αναζήτηση και βρες καμμιά σελίδα ακόμη
Μουφα δεν ειναι
Όπως μουφα δεν ήταν που ριχναν τα χημικά στον Έβρο κι εκείνα γυρναγαν πίσω βγήκε αέρας
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
θέλημα θεούbluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:29 Όπως μουφα δεν ήταν που ριχναν τα χημικά στον Έβρο κι εκείνα γυρναγαν πίσω βγήκε αέρας

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Η Τουρκία δεν θα υπάρχει στον χάρτηenterprise-psi έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:27 Μετά τι άλλο, θα σκοτώσει όλους του πρωτότοκους ιούς;
Οι πατεράδες θα κλαίνε , γιατί έχασαν τους ιούς τους , που τους είχαν κορώνα στο κεφάλι τους.
![]()
Οι Κούρδοι θα πάρουν τα μέρη τους κι εμείς τα δικά μας
Αυτά τα γνωρίζουν οι Τούρκοι ξέρεις
Αν τα πιστεύουν δε ξερω
Εγώ λέω μακάρι. Τώρα αν άλλους τους πιάνει ο πόνος για λαό που έχει φέρει τα πάνδεινα στην Ελλάδα και θέλει να του γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
δεν μετράει, δεν ήταν πατριωτικό μπράβο αυτό, εθνικής σημασίας.
Νομίζω πρέπει να του πεις οτι όλο χαρά γράφεις οτι θα καταστραφούν απο ακρίδες οι Τουρκοι, να τον κοιτάς στα μάτια όταν του το λες, αν δεν χαρεί αληθινά μέσα από την ψυχή του μπορεί να μην είναι γνήσιος πνευματικός, να έχει λοξοδρομήσει, μην το αμελήσεις γιατί μπορεί να σου χαλάσει και την δική σου αγνή πίστη στο μέλλον.
bluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:33Η Τουρκία δεν θα υπάρχει στον χάρτηenterprise-psi έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:27 Μετά τι άλλο, θα σκοτώσει όλους του πρωτότοκους ιούς;
Οι πατεράδες θα κλαίνε , γιατί έχασαν τους ιούς τους , που τους είχαν κορώνα στο κεφάλι τους.
![]()
Αν τα πιστεύουν δε ξερω
Και θα τους διώξουμε μέχρι την "Κόκκινη μηλιά";
Εχμμ να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τις προφητείες των Τούρκων "κόκκινο μήλο" είναι....η Κωνσταντινούπολη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πώς θα γίνει αυτό;bluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:33Η Τουρκία δεν θα υπάρχει στον χάρτηenterprise-psi έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:27 Μετά τι άλλο, θα σκοτώσει όλους του πρωτότοκους ιούς;
![]()
Αν τα πιστεύουν δε ξερω
Θα εξαφανιστούν 80 εκατομμύρια άνθρωποι;; Γιατί οι Τούρκοι κάπου τόσοι είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ο Άγιος Παΐσιος δε τους ήθελε καθόλουAntares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:35 Εγώ λέω μακάρι. Τώρα αν άλλους τους πιάνει ο πόνος για λαό που έχει φέρει τα πάνδεινα στην Ελλάδα και θέλει να του γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Και για του λόγου το αληθές,ότι είχε διάκριση,στο συναξάρι του γράφει ότι επισκεπτόταν την Κομοτηνή και επισκεπτόταν και θεράπευε μουσουλμάνους( μαρτυρίες υπάρχουν,είναι από το συναξάρι της Σουρωτής που πήγαν άτομα και κάνανε έρευνες για να γραφει,από το Σινά ως τη Κομοτηνή)
Δεν ήθελε την αδικία τη κλεψια
Καλε αυτοί ριξαν μικρασιάτες στη θάλασσα. Εμείς το κάναμε;
Σφαξαν Πόντιους,εμείς το κάναμε;
Τι τους κάναμε;
Τίποτα....
Δεν χαίρομαι. Αυτό είναι πάθος η χαιρεκακιαenaon έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:36δεν μετράει, δεν ήταν πατριωτικό μπράβο αυτό, εθνικής σημασίας.
Νομίζω πρέπει να του πεις οτι όλο χαρά γράφεις οτι θα καταστραφούν απο ακρίδες οι Τουρκοι, να τον κοιτάς στα μάτια όταν του το λες, αν δεν χαρεί αληθινά μέσα από την ψυχή του μπορεί να μην είναι γνήσιος πνευματικός, να έχει λοξοδρομήσει, μην το αμελήσεις γιατί μπορεί να σου χαλάσει και την δική σου αγνή πίστη στο μέλλον.
Φοβάμαι μη δε ξυπνήσουμε και έρθουν οι ακρίδες κι εδω
Οχι.Και ο Αλλάχ αγαπάει την Τουρκία. Κι εκεινος θεός δεν ειναι, δηλαδή?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
χμμ, όταν δουλεύεις τον εαυτό σου τι αμάρτημα είναι; Να το προσθέσεις στην χαιρεκακία.bluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:42 Δεν χαίρομαι. Αυτό είναι πάθος η χαιρεκακια
Φοβάμαι μη δε ξυπνήσουμε και έρθουν οι ακρίδες κι εδω
Εχμμ, κάτι λίγα έκανε το εκστρατευτικό σώμα στη Σμύρνη και οι ντόπιοι το 1919.bluerose έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:40Ο Άγιος Παΐσιος δε τους ήθελε καθόλουAntares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:35 Εγώ λέω μακάρι. Τώρα αν άλλους τους πιάνει ο πόνος για λαό που έχει φέρει τα πάνδεινα στην Ελλάδα και θέλει να του γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Και για του λόγου το αληθές,ότι είχε διάκριση,στο συναξάρι του γράφει ότι επισκεπτόταν την Κομοτηνή και επισκεπτόταν και θεράπευε μουσουλμάνους( μαρτυρίες υπάρχουν,είναι από το συναξάρι της Σουρωτής που πήγαν άτομα και κάνανε έρευνες για να γραφει,από το Σινά ως τη Κομοτηνή)
Δεν ήθελε την αδικία τη κλεψια
Καλε αυτοί ριξαν μικρασιάτες στη θάλασσα. Εμείς το κάναμε;
Σφαξαν Πόντιους,εμείς το κάναμε;
Τι τους κάναμε;
Τίποτα....
ελα να κανουμε μια δικη μας θρησκεια, αρχιερεας ο dajevantono έγραψε: 13 Μαρ 2020, 13:21εγώ της γραφω και δεν μου απαντάει, μονο σε εσας τους υπόλοιπους απάντησε.![]()
Δεν με αγαπάει!![]()
Σαν τον Θεό της κι αυτή. Ποτέ τους δεν με άκουσαν, ποτέ τους δεν με αγάπησαν.![]()
Εχω χάσει το δρόμο μου σε αυτή τη ζωή,και δεν με βοηθάει κανείς.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 45 Απαντήσεις