σε καμιά καφετέρεια θα αράζουν κι αυτοί, τι νόμιζες;Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:50Έχω υπόψη μου συγκρότημα 3 πολυκατοικιών που έχει πάνω από 20 παιδιά. Αυτές τις μέρες γίνεται ο χαμός. Είναι όλα έξω και παίζουν μαζί. Το μόνο κέρδος είναι πως προστατεύονται οι δάσκαλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:46ε αυτό λέωGherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:43
Πρέπει να κλείσουν όλα και πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας.
κλείνουν τα σχολεία και τα παιδιά γεμίζουν τις καφετέρειες
ανοίξτε τα σχολεία καλύτερα γιατί τζάμπα τα κλείσατε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πεθάνουμε όλοι!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Θα πεθάνουμε όλοι!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Ανδρέας
Εγώ έναν που ξέρω έχει γονική άδεια και κάθεται σπίτι και ξεσκατίζει το βρέφος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:51σε καμιά καφετέρεια θα αράζουν κι αυτοί, τι νόμιζες;Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:50Έχω υπόψη μου συγκρότημα 3 πολυκατοικιών που έχει πάνω από 20 παιδιά. Αυτές τις μέρες γίνεται ο χαμός. Είναι όλα έξω και παίζουν μαζί. Το μόνο κέρδος είναι πως προστατεύονται οι δάσκαλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:46
ε αυτό λέω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τέτοιες συμπεριφορές είναι τέρμα ανεύθυνες. Το θέμα δεν είναι απλά και μόνο η ατομάρα μας αλλά η μη εξάπλωση του ιού. Εδώ σκέφτομαι πως δεν θα πάω κομμωτήριο πριν τον Ιούνιο. Εκτός κι αν το κάνω σήμερα. Το παιδί σίγουρα δεν θα πάει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:51σε καμιά καφετέρεια θα αράζουν κι αυτοί, τι νόμιζες;Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:50Έχω υπόψη μου συγκρότημα 3 πολυκατοικιών που έχει πάνω από 20 παιδιά. Αυτές τις μέρες γίνεται ο χαμός. Είναι όλα έξω και παίζουν μαζί. Το μόνο κέρδος είναι πως προστατεύονται οι δάσκαλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:46
ε αυτό λέω
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έχει διάφορες σειρές με ενδιαφέρον κατά καιρούς, ντοκιμαντέρ, ταινίες και οτιδήποτε άλλο που δεν σου προκαλεί εμετό και μπορείς να το δεις ευχάριστα. Ακόμη και στην Γερμανία τα κρατικά κανάλια προτιμούσα. Υπήρχε και ένας νεαρός Έλληνας παρουσιαστής ειδήσεων και γενικά αρκετοί Έλληνες δεύτερης και τρίτης γενιάς, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές.Ανδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:28Ναι από κρατική βλέπω ντοκυμαντέρ.Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 08:59
Από τηλεόραση βλέπω συνήθως τα κρατικά. Η κρατική τηλεόραση χρειάζεται, αλλά στελεχωμένη αξιοκρατικά και χωρίς πολλές διαφημίσεις.
:
Έβλεπα μανιωδώς το One strange rock και το MARS αλλά τελείωσαν γμτ.
Κομμωτήριο;Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:55Τέτοιες συμπεριφορές είναι τέρμα ανεύθυνες. Το θέμα δεν είναι απλά και μόνο η ατομάρα μας αλλά η μη εξάπλωση του ιού. Εδώ σκέφτομαι πως δεν θα πάω κομμωτήριο πριν τον Ιούνιο. Εκτός κι αν το κάνω σήμερα. Το παιδί σίγουρα δεν θα πάει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:51σε καμιά καφετέρεια θα αράζουν κι αυτοί, τι νόμιζες;Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:50
Έχω υπόψη μου συγκρότημα 3 πολυκατοικιών που έχει πάνω από 20 παιδιά. Αυτές τις μέρες γίνεται ο χαμός. Είναι όλα έξω και παίζουν μαζί. Το μόνο κέρδος είναι πως προστατεύονται οι δάσκαλοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
προσευχεσαι στον καλο θεουλη να πεθανουν οι συναδελφοι σου;Antares έγραψε: 13 Μαρ 2020, 08:59 Μακάρι να πήγαιναν στο διάολο και πολλοί "συνάδελφοι". Προσεύχομαι μυστικά γι' αυτό και για την υγεία την δική μου και της οικογένειάς μου.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Gouerino 4
Μην φτανεις στο αλλο ακρο.Εδώ σκέφτομαι πως δεν θα πάω κομμωτήριο πριν τον Ιούνιο.
Τα πραγματα ειναι ζορικα,αλλα οχι και ετσι
ενταξει τωρα, κι εσυ πας γυρευοντας για δουλεμα. δεν μπορει να θεωρεις αλλους ανευθυνους που πανε για καφε η οτι, και να θεωρεις το κομμωτηριο υψιστης σημασιας και να μη θες να το χασεις.Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:55
Τέτοιες συμπεριφορές είναι τέρμα ανεύθυνες. Το θέμα δεν είναι απλά και μόνο η ατομάρα μας αλλά η μη εξάπλωση του ιού. Εδώ σκέφτομαι πως δεν θα πάω κομμωτήριο πριν τον Ιούνιο. Εκτός κι αν το κάνω σήμερα. Το παιδί σίγουρα δεν θα πάει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Eθνικοκοινωνιστης
ε δεν θελετε στρατιωτικο νομο οπως η ΒΚ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έκλεισαν;;Naida έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:59Κομμωτήριο;Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:55Τέτοιες συμπεριφορές είναι τέρμα ανεύθυνες. Το θέμα δεν είναι απλά και μόνο η ατομάρα μας αλλά η μη εξάπλωση του ιού. Εδώ σκέφτομαι πως δεν θα πάω κομμωτήριο πριν τον Ιούνιο. Εκτός κι αν το κάνω σήμερα. Το παιδί σίγουρα δεν θα πάει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μια σκέψη έκανα.Ασέβαστος έγραψε: 13 Μαρ 2020, 11:04ενταξει τωρα, κι εσυ πας γυρευοντας για δουλεμα. δεν μπορει να θεωρεις αλλους ανευθυνους που πανε για καφε η οτι, και να θεωρεις το κομμωτηριο υψιστης σημασιας και να μη θες να το χασεις.Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2020, 10:55
Τέτοιες συμπεριφορές είναι τέρμα ανεύθυνες. Το θέμα δεν είναι απλά και μόνο η ατομάρα μας αλλά η μη εξάπλωση του ιού. Εδώ σκέφτομαι πως δεν θα πάω κομμωτήριο πριν τον Ιούνιο. Εκτός κι αν το κάνω σήμερα. Το παιδί σίγουρα δεν θα πάει.
Θα τα κόψω μόνη μου.
Ο καλός θεούλης τους άφησε μεγάλο περιθώριο για να πεθάνουν, να αρρωστήσουν και να φτωχοποιήσουν πολύ κόσμο. Πρέπει να υπάρξει και ώρα πληρωμής. Έχουμε και εμείς θεό ή θεούς, πόσο θα αλωνίζουν πια; Τους έχει βαρέσει η ξιπασιά στο κεφάλι και έχουν αποθρασυνθεί τελείως.
Δεν δουλεύω με τίμιους ανθρώπους κατά το πλείστον, κρατική Α.Ε.
εκλεισαν επισήμως τα γυμναστήρια; εδω που είμαι βέβαια πάω είμαστε βεβαια τρεις και ο κούκος.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra