Καθόλου.
Έχω ανεβάσει και πραγματική φωτο με σημαία, τον καιρό που ήμουν θεσμικώς ένα μολυσματικό στοιχείο της κοινωνίας.
Όσοι δεν γούσταραν τότε, θα τρώνε στη μάπα τη δική τους επιλογή.
Καθόλου.
Σε πρωτη φαση εντος.Αν ομως δωθει εντολη απο τους πολεμαρχους του Συριζα να προελασουμε προς Κωνσταντινουπολη εννοειται θα ακολουθησουν ολες οι εφεδρειες.
Μα αφού ο πόλεμος γίνεται πιά πατώντας κουμπιά.Ανδρέας έγραψε: 03 Μαρ 2020, 14:08 Ρε αλάνια, εσείς που έχετε πια καβαντζάρει τα 50, το σκεφτήκατε, με εκείνο τον άκρατο ενθουσιασμό να βοηθήσουμε τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς μας, εκεί στα σύνορα;
Σύμφωνοι, κάπου στα 20 μας ήμασταν κομάντα και πολεμοχαρείς και γυμνασμένοι και τσίφτηδες, αλλά έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη τώρα τελευταία;
Δεν τους φτάνει η ανθρωπιστική κρίση στην άλλη μεριά των συνόρων, πρέπει να έχουν το νου τους και σε εμάς, με τα εμφράγματα, τους σφάχτες, τα σακατεμένα γόνατα, τα ξεφούσκωτα πλεμόνια, να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα δακρυγόνα κλαίγοντας σαν τη Μάρθα Βούρτση στο "Αμάρτησα για το παιδί μου";
Πήγανε ήδη κάτι μπαρμπάδες με τα κυνηγετικά τους, τα σκυλιά τους, τους σκεμπέδες τους και οι λαθρομετανάστες τους είδαν και έπεσαν λιπόθυμοι από τα γέλια.
Η μόνη χρησιμότητα που θα είχαμε, θα ήταν να μας βάλουν σε καταπέλτες και να μας πετάξουν απέναντι κι όποιον πάρει ο Xάρος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μαρ 2020, 15:01 Για αυτό το λέω από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ ειδικά για εμάς που πλησιάζουμε τα 60. Γυμναστική, σεξ, ορειβασία. Οι δήμοι να οργανώνουν εξορμήσεις. Πολεμικά παιχνίδια. Σκάκι. Να κλείσει η κυβέρνηση άμεσα τα οπαπ πλευ που φύτρωσαν σαν καρκίνος σε κάθε γειτονιά και να ανοίξει δωρεάν γυμναστήρια. Πάρτε όλοι τους κώλους σας από τους καναπέδες και πάμε να ανεβούμε τον Όλυμπο. Όχι να εγώ δε μπορώ και μαλακίες. Από τώρα να κανονίσουμε. Τέλη Μάρτη όλοι στα πριόνια για ανάβαση στον μύτικα. Ποιός είναι μαζί μου; Ποιός είναι μαζί μου;
Ποιος μίλησε για κουμπιοπατηχτές;Μηχανικός έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:25Μα αφού ο πόλεμος γίνεται πιά πατώντας κουμπιά.Ανδρέας έγραψε: 03 Μαρ 2020, 14:08 Ρε αλάνια, εσείς που έχετε πια καβαντζάρει τα 50, το σκεφτήκατε, με εκείνο τον άκρατο ενθουσιασμό να βοηθήσουμε τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς μας, εκεί στα σύνορα;
Σύμφωνοι, κάπου στα 20 μας ήμασταν κομάντα και πολεμοχαρείς και γυμνασμένοι και τσίφτηδες, αλλά έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη τώρα τελευταία;
Δεν τους φτάνει η ανθρωπιστική κρίση στην άλλη μεριά των συνόρων, πρέπει να έχουν το νου τους και σε εμάς, με τα εμφράγματα, τους σφάχτες, τα σακατεμένα γόνατα, τα ξεφούσκωτα πλεμόνια, να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα δακρυγόνα κλαίγοντας σαν τη Μάρθα Βούρτση στο "Αμάρτησα για το παιδί μου";
Πήγανε ήδη κάτι μπαρμπάδες με τα κυνηγετικά τους, τα σκυλιά τους, τους σκεμπέδες τους και οι λαθρομετανάστες τους είδαν και έπεσαν λιπόθυμοι από τα γέλια.
Η μόνη χρησιμότητα που θα είχαμε, θα ήταν να μας βάλουν σε καταπέλτες και να μας πετάξουν απέναντι κι όποιον πάρει ο Xάρος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άνετα μπορεί ένας πενηντάρης να πατάει κουμπιά.
![]()
Βετεράνοι του Ιντλίμπ! Δεν τους λες και ράμπο!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:29 Μεταξύ μας τώρα, το χάσμα των γενεών δεν ισχύει στη περίπτωση πολέμου. Οι νεαροί Έλληνες φαντάροι είναι
εξίσου άμπαλοι με τους μεγαλύτερους.Δε ξέρω βέβαια τι θα είναι οι αντίπαλοι.
Λοιπόν, επειδή μια χιουμοριστική ανάρτηση κρίμα είναι να πάρει διαστάσεις που δεν της πρέπουν...εγώ μια συγκεκριμένη ομάδα κοιλαράδων που βρέθηκαν με τις καραμπίνες τους δίπλα στα παιδιά (μας) που φυλάνε σύνορα και θεώρησαν σωστό να βγάλουν φωτό με τους σκεμπέδες να κρέμονται και ψήνωντας πανσέτες, νομίζοντας πως είναι ράμπο, στηλίτευσα!Μηχανικός έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:34 Μία χαρά κάνουν και οι πενηντάρηδες τοποθετημένοι σε ορύγματα σε παραλία νησιού, να περιμένουν απόβαση.
Τι θάλεγες για Βατερά-Άγιο Φωκά στη Λέσβο; Έχω και σπίτι πάνω από την παραλία και όλα τα σύνεργα! Μέχρι και παραγάδι (και ψησταριά)!Μηχανικός έγραψε: 04 Μαρ 2020, 16:48 Εκεί στην παραλία στα χαρακώματα που θα περιμένουμε την απόβαση, που το πιθανότερο δεν θα γίνει, θα περνάμε την ώρα μας ψήνοντας κατσίκια και φτιάχνοντας κοκορέτσια.
Εγώ θα κάνω και κάνα ψαρεματάκι στη θάλασσα.![]()
Που χάθηκε ο Χρηστάρας;
50 χρονών, πότε πρόλαβες να τα πάθεις όλα αυτά?με τα εμφράγματα, τους σφάχτες, τα σακατεμένα γόνατα, τα ξεφούσκωτα πλεμόνια,
Γιαννόπουλος για Τέμπη.