.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll. Θα πηδ@γατε την Α. Λίμα αν είχε κοροναϊό;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Poll. Θα πηδ@γατε την Α. Λίμα αν είχε κοροναϊό;
Ποιά είναι η Α. Λίμα;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Τύπε, έχεις φετίχ με την λέξη πριονοκορδέλα;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:49 Βουρ στο πατσ αρνάκι γάλακτος! Αν ήμουν κανένας πολύ-πολύ μεγαλύτερος ηλικιακά με κανενα άσθμα, αυτοάνοσο ή οτιδηποτε θα μπορούσε να με κατατάξει σε ευπαθείς ομάδες ή στο όριο αυτών έστω, δεν θα το έκανα. Τώρα θα την περνούσα πριονοκορδέλα και καλού-κακού θα εκανα και ενα τηλ στον ΕΟΔΥ αργότερα, αφου αποχαιρετιστούμε και την κάνει για το αεροδρόμιο.
Έχει και άλλες κουλ λέξεις, προχώρα παρακάτω. Μου θυμίζεις κάτι καθηγητές που έλεγαν
- Πώς το λέτε εσείς οι νέοι, τα πήρα στο κρανίο...
και νομίζαν ότι πιάσαν τον παλμό της νεολαίας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Kοιτα τυπε μην το γυρισει στη μαγειρικη και χορτασεις καρμποναρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μίλησε ο mr.Τύπε για φετίχ λέξεωνFeindflug έγραψε: 27 Φεβ 2020, 18:25Τύπε, έχεις φετίχ με την λέξη πριονοκορδέλα;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:49 Βουρ στο πατσ αρνάκι γάλακτος! Αν ήμουν κανένας πολύ-πολύ μεγαλύτερος ηλικιακά με κανενα άσθμα, αυτοάνοσο ή οτιδηποτε θα μπορούσε να με κατατάξει σε ευπαθείς ομάδες ή στο όριο αυτών έστω, δεν θα το έκανα. Τώρα θα την περνούσα πριονοκορδέλα και καλού-κακού θα εκανα και ενα τηλ στον ΕΟΔΥ αργότερα, αφου αποχαιρετιστούμε και την κάνει για το αεροδρόμιο.
έχω καιρό να την αναφέρω, θενκς που μου τη θύμισες.
Εμένα είναι το στυλ μου ρε τύπε. Εσένα μοιάζει σαν το μπαχαρικό που ανακάλυψε κάποιος και το χρησιμοποιεί παντού.vantono έγραψε: 27 Φεβ 2020, 18:30μίλησε ο mr.Τύπε για φετίχ λέξεωνFeindflug έγραψε: 27 Φεβ 2020, 18:25Τύπε, έχεις φετίχ με την λέξη πριονοκορδέλα;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:49 Βουρ στο πατσ αρνάκι γάλακτος! Αν ήμουν κανένας πολύ-πολύ μεγαλύτερος ηλικιακά με κανενα άσθμα, αυτοάνοσο ή οτιδηποτε θα μπορούσε να με κατατάξει σε ευπαθείς ομάδες ή στο όριο αυτών έστω, δεν θα το έκανα. Τώρα θα την περνούσα πριονοκορδέλα και καλού-κακού θα εκανα και ενα τηλ στον ΕΟΔΥ αργότερα, αφου αποχαιρετιστούμε και την κάνει για το αεροδρόμιο.![]()
![]()
έχω καιρό να την αναφέρω, θενκς που μου τη θύμισες.
Dein Herz, meine Gier
-
Nero
Fun fact: ένας καθηγητής μου, όχι δεινόσαυρος που κάθεται με τη νεολαία αλλά νέος, φρέσκος και κουλ πέταξε μέσα στο αμφιθέατρο ένα "αραξε την πέτσα σου"Feindflug έγραψε: 27 Φεβ 2020, 18:25Τύπε, έχεις φετίχ με την λέξη πριονοκορδέλα;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:49 Βουρ στο πατσ αρνάκι γάλακτος! Αν ήμουν κανένας πολύ-πολύ μεγαλύτερος ηλικιακά με κανενα άσθμα, αυτοάνοσο ή οτιδηποτε θα μπορούσε να με κατατάξει σε ευπαθείς ομάδες ή στο όριο αυτών έστω, δεν θα το έκανα. Τώρα θα την περνούσα πριονοκορδέλα και καλού-κακού θα εκανα και ενα τηλ στον ΕΟΔΥ αργότερα, αφου αποχαιρετιστούμε και την κάνει για το αεροδρόμιο.
Έχει και άλλες κουλ λέξεις, προχώρα παρακάτω. Μου θυμίζεις κάτι καθηγητές που έλεγαν
- Πώς το λέτε εσείς οι νέοι, τα πήρα στο κρανίο...
και νομίζαν ότι πιάσαν τον παλμό της νεολαίας.
Θα την είχα την τύπισσα στο "περίμενε" κανένα τρίμηνο.
Dein Herz, meine Gier
- Dwarven Blacksmith
Σιγά τη γκόμενα που θα μας κολλήσει κιόλας. Στο σουπερμάρκετ για φακές να πας θα έχει 1-2 ταμίες καλύτερες.
-
σαν αμαρτία
vantono έγραψε: 27 Φεβ 2020, 18:30μίλησε ο mr.Τύπε για φετίχ λέξεωνFeindflug έγραψε: 27 Φεβ 2020, 18:25Τύπε, έχεις φετίχ με την λέξη πριονοκορδέλα;vantono έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:49 Βουρ στο πατσ αρνάκι γάλακτος! Αν ήμουν κανένας πολύ-πολύ μεγαλύτερος ηλικιακά με κανενα άσθμα, αυτοάνοσο ή οτιδηποτε θα μπορούσε να με κατατάξει σε ευπαθείς ομάδες ή στο όριο αυτών έστω, δεν θα το έκανα. Τώρα θα την περνούσα πριονοκορδέλα και καλού-κακού θα εκανα και ενα τηλ στον ΕΟΔΥ αργότερα, αφου αποχαιρετιστούμε και την κάνει για το αεροδρόμιο.![]()
![]()
Σας παρακολουθώ με αγαπη απο το καταφύγιο μου τύποι, παντα ζωη να χετε
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Από το Blue Iguana ψωνίζεις, τύπε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Φεβ 2020, 20:02 Σιγά τη γκόμενα που θα μας κολλήσει κιόλας. Στο σουπερμάρκετ για φακές να πας θα έχει 1-2 ταμίες καλύτερες.
Dein Herz, meine Gier
Ω ναι!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ουτε εγω την ξερω, αλλα ο εθνι λεει οτι δε θα της καθοτανε, αρα ειναι γυναικαρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θα τη πηδούσα μέχρι να ψοφήσω από τον ιο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oι γυναικες οπου Αντριανα Λιμα να βαλουν Νονι Λιμα

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις