Λοιπόν, μετά από μια βδομάδα + χρήσης, έχω να πω τα εξής. Τρομερή διαφορά στις φωτογραφίες. Η μέρα με τη νύχτα ! Επίσης, πανέμορφο. Χάνω λίγο από το τατς με την μαλακια τζαμί που πλήρωσα των 20 ευρώ, 20 ναναι οι διάρροιες που θα τους πιάσουν.klg έγραψε: 13 Μάιος 2024, 16:45Ε από φωτογραφίες κομπλέ, για αυτό είχα πάρει το pro max, για να τραβάω φωτό/βίντεο το παιδί.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2024, 14:33 Όχι δε θέλω κάτι φοβερό. Να τραβάω ωραιες φωτό τη μπέμπα θελω, γιατί με το ξιαομι είναι γτπ τυπωμένες. Τώρα για τα λεφτά έχεις δίκιο αλλά τελευταία φορά που πήρα κινητό ήταν πριν 5-6 χρόνια και είχα δώσει 200 ευρώ. Δε θα τα κλαίω δηλαδή, με την έννοια ότι ένα καλό κινητό τη δεκαετία μπορούμε να το υποστηρίξουμε στο νοικοκυριό μας![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Samsung Galaxy Z Flip
- Cecily Anne
Re: Samsung Galaxy Z Flip
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το Φλιπ θα το πάρει/πήρε κάνεις τελικά?
Για παρ'τε το κανείς, να μας πείτε εντυπώσεις μπας και το πάρουμε (ή όχι) και εμείς.
Για παρ'τε το κανείς, να μας πείτε εντυπώσεις μπας και το πάρουμε (ή όχι) και εμείς.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει καποιος το φλιπ, μονο για το φλεξvantono έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:45 Το Φλιπ θα το πάρει/πήρε κάνεις τελικά?
τελικά ποιο πήρες;Cecily Anne έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:36Λοιπόν, μετά από μια βδομάδα + χρήσης, έχω να πω τα εξής. Τρομερή διαφορά στις φωτογραφίες. Η μέρα με τη νύχτα ! Επίσης, πανέμορφο. Χάνω λίγο από το τατς με την μαλακια τζαμί που πλήρωσα των 20 ευρώ, 20 ναναι οι διάρροιες που θα τους πιάσουν.klg έγραψε: 13 Μάιος 2024, 16:45Ε από φωτογραφίες κομπλέ, για αυτό είχα πάρει το pro max, για να τραβάω φωτό/βίντεο το παιδί.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2024, 14:33 Όχι δε θέλω κάτι φοβερό. Να τραβάω ωραιες φωτό τη μπέμπα θελω, γιατί με το ξιαομι είναι γτπ τυπωμένες. Τώρα για τα λεφτά έχεις δίκιο αλλά τελευταία φορά που πήρα κινητό ήταν πριν 5-6 χρόνια και είχα δώσει 200 ευρώ. Δε θα τα κλαίω δηλαδή, με την έννοια ότι ένα καλό κινητό τη δεκαετία μπορούμε να το υποστηρίξουμε στο νοικοκυριό μας![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όπως ρώτησε και ο Ερμής, σε ποιό αναφέρεσαι;Cecily Anne έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:36Λοιπόν, μετά από μια βδομάδα + χρήσης, έχω να πω τα εξής. Τρομερή διαφορά στις φωτογραφίες. Η μέρα με τη νύχτα ! Επίσης, πανέμορφο. Χάνω λίγο από το τατς με την μαλακια τζαμί που πλήρωσα των 20 ευρώ, 20 ναναι οι διάρροιες που θα τους πιάσουν.klg έγραψε: 13 Μάιος 2024, 16:45Ε από φωτογραφίες κομπλέ, για αυτό είχα πάρει το pro max, για να τραβάω φωτό/βίντεο το παιδί.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2024, 14:33 Όχι δε θέλω κάτι φοβερό. Να τραβάω ωραιες φωτό τη μπέμπα θελω, γιατί με το ξιαομι είναι γτπ τυπωμένες. Τώρα για τα λεφτά έχεις δίκιο αλλά τελευταία φορά που πήρα κινητό ήταν πριν 5-6 χρόνια και είχα δώσει 200 ευρώ. Δε θα τα κλαίω δηλαδή, με την έννοια ότι ένα καλό κινητό τη δεκαετία μπορούμε να το υποστηρίξουμε στο νοικοκυριό μας![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Cecily Anne
To 15 pro (όχι Μαξ).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
stergiosbik
Συγγνωμη αλλα θα κανω μια χαζη ερωτηση.
Αφου σας νοιαζουν οι φωτογραφιες γιατι δεν παιρνετε μια φωτογραφικη με τα μισα λεφτα;
Δεν το συζητω οτι θα ειναι απειρως ανωτερη και θα μεινουν και τα μισα στην τσεπη.
Τι βιτσιο ειναι αυτο ρε πστ μου με τα κινητα;
Αφου σας νοιαζουν οι φωτογραφιες γιατι δεν παιρνετε μια φωτογραφικη με τα μισα λεφτα;
Δεν το συζητω οτι θα ειναι απειρως ανωτερη και θα μεινουν και τα μισα στην τσεπη.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί μόνο σε κάτι Γαλλικές ταινίες ο κόσμος κυκλοφορεί με τη φωτογραφική αγκαζε;stergiosbik έγραψε: 29 Μάιος 2024, 21:04 Συγγνωμη αλλα θα κανω μια χαζη ερωτηση.
-
stergiosbik
Μιας και οι φωτογραφικες ειναι τεραστιες πια και δεν χωρανε στις μικρουτσικες τσαντες των γυναικων που κουβαλανε μεσα την μανα τους και τον πατερα τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2024, 21:06Γιατί μόνο σε κάτι Γαλλικές ταινίες ο κόσμος κυκλοφορεί με τη φωτογραφική αγκαζε;stergiosbik έγραψε: 29 Μάιος 2024, 21:04 Συγγνωμη αλλα θα κανω μια χαζη ερωτηση.
- Cecily Anne
Δε θα την κουβαλήσω ποτέ. Το κινητό το έχω συνέχεια δίπλα.stergiosbik έγραψε: 29 Μάιος 2024, 21:04 Συγγνωμη αλλα θα κανω μια χαζη ερωτηση.
-
stergiosbik
Cecily Anne έγραψε: 29 Μάιος 2024, 21:15Δε θα την κουβαλήσω ποτέ. Το κινητό το έχω συνέχεια δίπλα.stergiosbik έγραψε: 29 Μάιος 2024, 21:04 Συγγνωμη αλλα θα κανω μια χαζη ερωτηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-