δεν ξερω αν διασκεδαζει βγαζοντας τα φτερα απο τις μυγες που χαφτει αλλα, οσο να πεις, εχει ενα μισος για μερικα δισεκατομυρια αθρωπες
οποτε, μαλλον κατι δεν παει καλα....
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
δεν ξερω αν διασκεδαζει βγαζοντας τα φτερα απο τις μυγες που χαφτει αλλα, οσο να πεις, εχει ενα μισος για μερικα δισεκατομυρια αθρωπες
Κατά βάθος είναι εντάξει πιστεύω,τα γράφει έτσι, για να είχαμε να λέγαμε.Παρταλι έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:43δεν ξερω αν διασκεδαζει βγαζοντας τα φτερα απο τις μυγες που χαφτει αλλα, οσο να πεις, εχει ενα μισος για μερικα δισεκατομυρια αθρωπες
οποτε, μαλλον κατι δεν παει καλα....
ναι ρε μλκ μου, τώρα που σε ξαναδιάβασα κατάλαβα ποιαν εννοείςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:24 η αγαπημένη μου εικόνα από το επικό νήμα ήταν μια σοπιά: η original photo ήταν κάποιος που είχε συλληφθεί από το FBI και δύο πράκτορες τον κρατούσαν αγκαζέ και τον περπατούσαν
ο κρατούμενος είχε σοπιαριστεί και φορούσε ένα κουφάρι γούνινο, φορούσε φέσι, είχε μουστάκι και είχε ένα συνεφάκι επάνω του που έλεγε "ούι μανούλαμ, μι έπιασε ου εφ μπι άις"
δεν ξέρω ποιος θεός το είχε κάνει
αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να τη ξαναδώ αυτή τη φωτό![]()
Ευχαριστώ.Thor έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:30 για ποια εποχη μιλαμε;
Γιατι στις αρχες εμπαινα σε πολυ συγκεκριμενα νηματα.
να΄σαι καλα.hellegennes έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:48Ευχαριστώ.Thor έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:30 για ποια εποχη μιλαμε;
Γιατι στις αρχες εμπαινα σε πολυ συγκεκριμενα νηματα.
αυτό ακριβώς με μένα και φαντάζομαι με τους περισσότερουςAntares έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:43Με μένα όχι, αλλά το συγκεκριμένο νήμα δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο τότε, με είχε πιάσει νευρικό γέλιο και κάθε φορά που διάβαζα ποστ ξανάρχιζε.
Ένα γέλιο το βγάζει όμως έτσι και αλλιώς ο χρήστης, δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα.![]()
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:24 η αγαπημένη μου εικόνα από το επικό νήμα ήταν μια σοπιά: η original photo ήταν κάποιος που είχε συλληφθεί από το FBI και δύο πράκτορες τον κρατούσαν αγκαζέ και τον περπατούσαν
ο κρατούμενος είχε σοπιαριστεί και φορούσε ένα κουφάρι γούνινο, φορούσε φέσι, είχε μουστάκι και είχε ένα συνεφάκι επάνω του που έλεγε "ούι μανούλαμ, μι έπιασε ου εφ μπι άις"
δεν ξέρω ποιος θεός το είχε κάνει
αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να τη ξαναδώ αυτή τη φωτό![]()