ολες τις πληρωνουμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσες παρτούζες έχετε κάνει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πόσες παρτούζες έχετε κάνει;
Τι να σου πω ρε μαν, εγώ μόνο τις μπύρες (μου) πλήρωσα και κάτι γκόρντον σπέης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
cuck before cuck was coolsys3x έγραψε: 25 Αύγ 2018, 22:47Ναι, αυτό δεν το λένε παρτούζα.Χαοτικός έγραψε: 25 Αύγ 2018, 20:35 Η πρώτη μου ήταν σε τρυφερή ηλικία και με πλήγωσε. Απλά έβλεπα έναν να πηδάει τη κοπέλα μου και περίμενα να τελειώσουν. Είχα τελειώσει πιο πριν εγώ. Που και που έκανα πως κοίταζα αλλού και όλη την ώρα έδειχνα άνετος.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οκ άμα πλήρωσες και δεν έβαλες λιπαντικό μετράει αλλά χλωμό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Τοξοβόλος_UK
Αρκετές. Στη μεγαλύτερη ήμασταν 8 τυπάδες σύνολο.
-
stergiosbik
Ησουν παντα gay ή χαλασες στην πορεια;
- Τοξοβόλος_UK
Όντως,γερή εμπειρία
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Την επόμενη φορά να έρθω και εγώ να γίνουμε 9?
- Souvlatzis
Εχω κάνει αρκετά τραινάκια σε γνωστή σάουνα
Λοιπόν είναι πέντε πούστηδοι στη σειρά και γαμιούνται τραινάκι. Ο πέμπτος τον βάζει στον τέταρτο, ταυτόχρονα ο τέταρτος στον τρίτο... ο δεύτερος στον πρώτο. Εκ των πραγμάτων ο πρώτος δεν τον βάζει πουθενά και ο πέμπτος δεν τον παρνει από πουθενά, ενώ οι τρεις ενδιάμεσοι τον παίρνουν και τον δίνουν.
Ποιος τη βρίσκει πιο πολύ;
Δεύτερο ερώτημα.
Είσαι αυτός που θα έφερνε ο Γιαννόπουλος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Γραφικός
Εμμ...
Θέλω να πω...
Γάμα το δεν το λέω
Θέλω να πω...
Γάμα το δεν το λέω
Spoiler
... αλλά μόνο σε μένα η μοναδική που συμμετείχα ήταν τόσο τραυματική που, όχι μόνο δεν ξαναέκανα ποτέ, αλλά μετάνιωσα και για αυτή την μία;
- Souvlatzis
1) Ο δεύτερος γιατί γαμάει, γαμιέται και κάνει μαλακίες με τον πρώτοΧαοτικός έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 01:22Λοιπόν είναι πέντε πούστηδοι στη σειρά και γαμιούνται τραινάκι. Ο πέμπτος τον βάζει στον τέταρτο, ταυτόχρονα ο τέταρτος στον τρίτο... ο δεύτερος στον πρώτο. Εκ των πραγμάτων ο πρώτος δεν τον βάζει πουθενά και ο πέμπτος δεν τον παρνει από πουθενά, ενώ οι τρεις ενδιάμεσοι τον παίρνουν και τον δίνουν.
Ποιος τη βρίσκει πιο πολύ;
Δεύτερο ερώτημα.
Είσαι αυτός που θα έφερνε ο Γιαννόπουλος;
2) Οχι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1377 Προβολές