Ε πώς να κλείσει τημ αξιολόγηση όταν είχε το ΣΥΡΙΖΑ να του κάνει συνεχώς πόλεμο με ακραίες λαϊκίστικες κορωνες; Κόντευε να ξεκινήσει επανάσταση τότε ο ΣΥΡΙΖΑ..
Δεν κυβερνουσε ο ΣΥΡΙΖΑ τοτε, εσεις κυβερνουσατε.
Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαινε να κλεισει τις αξιολογησεις του να δεις τι πολεμο δεχτηκε που ολη η ΝΔ με τους καναλαρχες ηταν στα καγκελα με εμπρηστικους τιτλους οτι δεν κλεινουν την αξιολογηση και δραπετευουν με εκλογες.
Ευτυχως ο Τσιπρας ηταν 1000 φορες σοβαροτερος των Σαμαροβενιζελων, εκλεισε τις αξιολογησεις του και δεν την κοπανησε με εκλογες οπως ο Σαμαρας.
.
Ο Τσίπρας όμως είχε 4 χρόνια στην διάθεση του από τον Σεπτέμβριο του 15.Ο Σαμαράς κυβέρνησε 2.5 χρόνια και παρέλαβε σε χειρότερο σημείο.Να μην θυμίσω την κατάσταση που επικρατούσε το 12 με την Ελλάδα να είναι με το ένα πόδι εκτός ευρώ.Βέβαια εσύ τις ίδιες λαλακίες θα συνεχίσεις να γράφεις οπότε τσάμπα το μελάνι.
Ρε αμα θες εγω για παρτη σου μπορω να μην τα χωσω στη ΝΔ για ενα μηνα.
Ποια προπαγανδα μου λες;
Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εχω ΕΞΙΣΟΥ χεσμενο με τη ΝΔ στα εθνικα θεματα και το εχω γραψει επανειλημμενα.
Λοιπον πες μου, θες να μην πιασω τη ΝΔ στο στομα μου για ενα μηνα για να σου αποδειξω οτι δεν κανω προπαγανδα αλλα μονο το κεφι μου;
.
Αν θες να κάνεις όντως κάτι για πάρτη μου, τότε θα ήθελα να συμμετέχεις πιο συχνά στην εναλλακτική επιστήμη όπως παλιά.
Είχαμε πολύ ωραία θέματα και συζητήσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 20:20
Ωραια θα το κανω. Δεν ξερω αν θα ειναι εναλλακτικες μπορεί να ειναι ιστορια η και φιλοσοφικα θεματα.
Για ενα μηνα.
Σαν μοναδικη εξαιρεση στην πολιτικη θα ανεβαζω μονο τα πολιτικα μου αρθρα. Συνηθως αφορουν την Αντιπαγκοσμιοποιηση και οχι τη ΝΔ ή το ΣΥΡΙΖΑ.
Θα σταματήσεις την προπαγάνδα ΚΑΙ στο (αν)ελεύθερο ή θα εκτονώνεις το χούι σου εκεί;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
wooded glade έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:12
Σήμερα 25 Ιοανουαρίου κλείνουν 5 χρόνια από την ημερομηνία της εκλογικής απάτης Σύριζα.
Left.. MADE IN USA.. ISRAHELL..
- Ελληνικές βολευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015
- 25 -1- 2015.
- ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..
- ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο ...
- RIDICOLO ΛΟΥΛΟΥ ΜΟΥ....
Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:38
Καλημέρα, σήμερα κλείνουμε μια 5ετία από τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου του 2015. Για μένα τότε δημιουργήθηκε η πρώτη ΛΑΙΚΗ κυβέρνηση της χώρας, μακριά από την επιρροή των αστικών τζακιών, βασισμένη στην τριπλή συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και της λαικής δεξιάς των ΑΝΕΛ.
.
- 25-1-2015.
- ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..
- ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο ...
- RIDICOLO ΛΟΥΛΟΥ ΜΟΥ....
Ευτυχώς που κυβέρνησε ο Τσίπρας και τελείωσαν οι αυταπάτες της αριστεράς. Τώρα θα τον ψηφίζουν οι φυλακισμένοι , οι λαθρο και όλοι οι ανώμαλοι. Ενα 20% δηλαδη το έχει στο τσεπάκι του ,αλλα δεν θα ξανακυβερνήσει ποτέ. Βέβαια η ΝΔ θα πρέπει να συνέλθει και να κάνει σωστες κινήσεις. Απολύσεις όλων των αριστερών τρωκτικών απο το δημόσιο και πρόσληψη Νεοδημοκρατών. Στην δουλειά της μάνας μου οι αριστεροί μονιμάδες βρίζουν τον Κούλη κάθε μερα ,αλλα μασουλάνε τον μισθό απο το δημόσιο