!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καφε της χαρας 2
- hellegennes
Re: Καφε της χαρας 2
Ο Μπίλης καλύτερα, γιατί ήταν ατάλαντος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό με τη μπουλίτσα δεν το πρόσεξα, προφανώς επειδή δεν το είδα ολόκληρο το επεισόδιο. Καπου στη μέση το παράτησα, είχα και ετοιμασίες για έξοδο. Μαλακία οντως αν το έκαναν έτσι. Για Γωγώ (όπως και για Ματούλα) ξέρω σίγουρα οτι δεν πρόκειται να παιξουν καθώς η μία έχει φύγει μόνιμα Ρωσία πλέον και η άλλη Αμερική αντίστοιχα. Για τον Μπίλι δεν ξερω αν θα εμφανιστεί στην πορεία.Null έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:56 Απογοήτευση, αλλά μπορούσε να ήταν χειρότερο. Δεν παίζει ο Μπίλης και η Γωγώ, πήραν την Μπουλίτσα στην Ρωσία
και η Σταυρούλα κλάιν. Αυτό ειδικά δεν ήταν καθόλου πιστευτό, μάλλον πρόκειται για το χειρότερο σεναριακο λαθος. Ο
Τρελαντώνης με ptsd από το κάψιμο του καφέ έγινε Χόντορ. Δεν το θεωρώ canon
Γαμάει το continuity όμως. Ήταν από τους βασικούς χαρακτήρες, το ειδύλλιο με την Γωγώ ήταν
η πιο σημαντική υποπλοκή της σειράς. Δεν μας είπαν καν που βρίσκονται τώρα εκτός αν το χασα
η πιο σημαντική υποπλοκή της σειράς. Δεν μας είπαν καν που βρίσκονται τώρα εκτός αν το χασα
-
Nero
Η πρώτη δεν μας βγήκε χρυσαυγίτισα και είχε εμφανιστεί κάπου στην tv να λέει για τα καλά παιδιά που περνάνε τις γιαγιούλες απο τον δρόμο κλπ; Δε νομίζω να ξαναβρεί πουθενά ρόλο....vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:05Αυτό με τη μπουλίτσα δεν το πρόσεξα, προφανώς επειδή δεν το είδα ολόκληρο το επεισόδιο. Καπου στη μέση το παράτησα, είχα και ετοιμασίες για έξοδο. Μαλακία οντως αν το έκαναν έτσι. Για Γωγώ (όπως και για Ματούλα) ξέρω σίγουρα οτι δεν πρόκειται να παιξουν καθώς η μία έχει φύγει μόνιμα Ρωσία πλέον και η άλλη Αμερική αντίστοιχα. Για τον Μπίλι δεν ξερω αν θα εμφανιστεί στην πορεία.Null έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:56 Απογοήτευση, αλλά μπορούσε να ήταν χειρότερο. Δεν παίζει ο Μπίλης και η Γωγώ, πήραν την Μπουλίτσα στην Ρωσία
και η Σταυρούλα κλάιν. Αυτό ειδικά δεν ήταν καθόλου πιστευτό, μάλλον πρόκειται για το χειρότερο σεναριακο λαθος. Ο
- hellegennes
Ναι, αλλά έληξε αυτό. Δηλαδή δεν έχει κάτι νέο να προστεθεί στην ιστορία τους. Ερωτεύτηκαν, τούς χώρισαν, έκαναν παιδί, παντρεύτηκαν, χώρισαν.Null έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:06 Γαμάει το continuity όμως. Ήταν από τους βασικούς χαρακτήρες, το ειδύλλιο με την Γωγώ ήταν
Τι άλλο μένει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Εν τω μεταξύ τί έχουν πάθει όλοι με τις αναβιώσεις;
Λόγω τιμής, Καφέ της Χαράς, ακόμα και Μπέβερλι αναβίωσε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι, στην Τάτυ είχε βγει, το θυμάμαι σαν χτεςNero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:09Η πρώτη δεν μας βγήκε χρυσαυγίτισα και είχε εμφανιστεί κάπου στην tv να λέει για τα καλά παιδιά που περνάνε τις γιαγιούλες απο τον δρόμο κλπ; Δε νομίζω να ξαναβρεί πουθενά ρόλο....vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:05Αυτό με τη μπουλίτσα δεν το πρόσεξα, προφανώς επειδή δεν το είδα ολόκληρο το επεισόδιο. Καπου στη μέση το παράτησα, είχα και ετοιμασίες για έξοδο. Μαλακία οντως αν το έκαναν έτσι. Για Γωγώ (όπως και για Ματούλα) ξέρω σίγουρα οτι δεν πρόκειται να παιξουν καθώς η μία έχει φύγει μόνιμα Ρωσία πλέον και η άλλη Αμερική αντίστοιχα. Για τον Μπίλι δεν ξερω αν θα εμφανιστεί στην πορεία.Null έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:56 Απογοήτευση, αλλά μπορούσε να ήταν χειρότερο. Δεν παίζει ο Μπίλης και η Γωγώ, πήραν την Μπουλίτσα στην Ρωσία
Το μόνο που ξερω ειναι ότι έχει μεταναστεύσει Ρωσία εδώ και καμποσο καιρό, και ειναι παντρεμένη με Ρώσο. Δεν ξέρω καν αν συνεχίζει να έχει παρε-δώσε με τον χώρο της υποκριτικής. Η δε Ματούλα, παντρεμένη κι αυτη εδω και χρόνια με ελληνοαμερικάνο κάπου στην αλλη ακρη του Ατλαντικού.
Αλήθεια; Πότε έγινε αυτό;Nero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:09Η πρώτη δεν μας βγήκε χρυσαυγίτισα και είχε εμφανιστεί κάπου στην tv να λέει για τα καλά παιδιά που περνάνε τις γιαγιούλες απο τον δρόμο κλπ; Δε νομίζω να ξαναβρεί πουθενά ρόλο....vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:05Αυτό με τη μπουλίτσα δεν το πρόσεξα, προφανώς επειδή δεν το είδα ολόκληρο το επεισόδιο. Καπου στη μέση το παράτησα, είχα και ετοιμασίες για έξοδο. Μαλακία οντως αν το έκαναν έτσι. Για Γωγώ (όπως και για Ματούλα) ξέρω σίγουρα οτι δεν πρόκειται να παιξουν καθώς η μία έχει φύγει μόνιμα Ρωσία πλέον και η άλλη Αμερική αντίστοιχα. Για τον Μπίλι δεν ξερω αν θα εμφανιστεί στην πορεία.Null έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:56 Απογοήτευση, αλλά μπορούσε να ήταν χειρότερο. Δεν παίζει ο Μπίλης και η Γωγώ, πήραν την Μπουλίτσα στην Ρωσία
- hellegennes
Για την Μπουλίτσα λες; (fun fact: είναι κόρη της Φιόνας, της άλλης μοναδικής αγάπης του Μάνθου).Nero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:09Η πρώτη δεν μας βγήκε χρυσαυγίτισα και είχε εμφανιστεί κάπου στην tv να λέει για τα καλά παιδιά που περνάνε τις γιαγιούλες απο τον δρόμο κλπ; Δε νομίζω να ξαναβρεί πουθενά ρόλο....vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:05Αυτό με τη μπουλίτσα δεν το πρόσεξα, προφανώς επειδή δεν το είδα ολόκληρο το επεισόδιο. Καπου στη μέση το παράτησα, είχα και ετοιμασίες για έξοδο. Μαλακία οντως αν το έκαναν έτσι. Για Γωγώ (όπως και για Ματούλα) ξέρω σίγουρα οτι δεν πρόκειται να παιξουν καθώς η μία έχει φύγει μόνιμα Ρωσία πλέον και η άλλη Αμερική αντίστοιχα. Για τον Μπίλι δεν ξερω αν θα εμφανιστεί στην πορεία.Null έγραψε: 03 Ιαν 2020, 13:56 Απογοήτευση, αλλά μπορούσε να ήταν χειρότερο. Δεν παίζει ο Μπίλης και η Γωγώ, πήραν την Μπουλίτσα στην Ρωσία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια, αλλά το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε ασύνδετο με την αρχική σειρά.
- hellegennes
Nostalgia factor. Βλέπε Disney Remakes, εξίσου σχετικό.Belladonna έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:11 Εν τω μεταξύ τί έχουν πάθει όλοι με τις αναβιώσεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
έχει χρόνιαBipsco έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:15Αλήθεια; Πότε έγινε αυτό;Nero έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:09Η πρώτη δεν μας βγήκε χρυσαυγίτισα και είχε εμφανιστεί κάπου στην tv να λέει για τα καλά παιδιά που περνάνε τις γιαγιούλες απο τον δρόμο κλπ; Δε νομίζω να ξαναβρεί πουθενά ρόλο....vantono έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:05
Αυτό με τη μπουλίτσα δεν το πρόσεξα, προφανώς επειδή δεν το είδα ολόκληρο το επεισόδιο. Καπου στη μέση το παράτησα, είχα και ετοιμασίες για έξοδο. Μαλακία οντως αν το έκαναν έτσι. Για Γωγώ (όπως και για Ματούλα) ξέρω σίγουρα οτι δεν πρόκειται να παιξουν καθώς η μία έχει φύγει μόνιμα Ρωσία πλέον και η άλλη Αμερική αντίστοιχα. Για τον Μπίλι δεν ξερω αν θα εμφανιστεί στην πορεία.
Είναι trendy.Belladonna έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:11 Εν τω μεταξύ τί έχουν πάθει όλοι με τις αναβιώσεις;
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Λες και έχουν στερέψει από ιδέες ρε παιδί μου.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:19Nostalgia factor. Βλέπε Disney Remakes, εξίσου σχετικό.Belladonna έγραψε: 03 Ιαν 2020, 14:11 Εν τω μεταξύ τί έχουν πάθει όλοι με τις αναβιώσεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 6 Απαντήσεις