Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ο Βαρουφάκης σ' αυτό το βίντεο, μου θυμίζει τη φάση στο αεροδρόμιο. Το ίδιο ναρκισσιστικό υφάκι "ξες ποιος είμαι εγώ ρε, απαιτώ να με δοξάζεις διαφορετικά θα σε στείλω". Απλώς γελοίος.
αναβλυζει alfamaleλικι αυτο το βιντεο
γυναικεια αλληλεγγυη ε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Τα μπουλντογκ λένε στον αέρα ότι υπάρχει ομολογία από τον διευθυντή της ερτ ότι δέχτηκε πιέσεις όταν αυτός λέει το ακριβώς αντίθετο. Ποιός έχει πρόβλημα με τα ελληνικά του;
Ο Βαρουφάκης σ' αυτό το βίντεο, μου θυμίζει τη φάση στο αεροδρόμιο. Το ίδιο ναρκισσιστικό υφάκι "ξες ποιος είμαι εγώ ρε, απαιτώ να με δοξάζεις διαφορετικά θα σε στείλω". Απλώς γελοίος.
Καλά της είπε, της καρακάξας. Εγώ θα την έστελνα να πλύνει κανά σώβρακο.
Μπα. Όχι γελοίος. Μαλάκας. Πλέον δεν του αξίζει άλλος χαρακτηρισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Cavaliere έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:04
Καλά της είπε, της καρακάξας. Εγώ θα την έστελνα να πλύνει κανά σώβρακο.
Στην Γερμανία δεν σας διδάσκουν πώς ξεκινάει το πλυντήριο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2019, 15:15Στην Γερμανία δεν σας διδάσκουν πώς ξεκινάει το πλυντήριο;
Σήμερα βρίσκεις ελληνοπούλες τσάμπα, ποιός ο λόγος να ανακατεύεσαι με πλυντήρια και δουλειές; Ήθελα να σε ρωτήσω, από κηπουρικά, ξέρεις;
Από τα πάντα ξέρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,