Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Δεκ 2019, 12:40
α ναι υπαρχουν και ορισμενοι που βγαζουν και τα σκουπιδια εξω με τα χρησιμοποιημενα προφυλακτικα εκτος απο την λαντζα
Ένοχος. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα υπομείνεις αν θέλεις να γαμάς (ωραίες) γυναίκες και όχι την παλάμη σου, αν θέλεις να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος και όχι εμμονική κακιασμένη ρόμπα.
ειναι καποια πραγματα που πρεπει να ανεχθεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
α ναι υπαρχουν και ορισμενοι που βγαζουν και τα σκουπιδια εξω με τα χρησιμοποιημενα προφυλακτικα εκτος απο την λαντζα
Ένοχος. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα υπομείνεις αν θέλεις να γαμάς (ωραίες) γυναίκες και όχι την παλάμη σου, αν θέλεις να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος και όχι εμμονική κακιασμένη ρόμπα.
Maspoli έγραψε: 09 Δεκ 2019, 13:07
Στον ανατολικά τους έχουν το διάδοχο κράτος μιας κρατικής ένωσης στην οποία οι Φινλανδοί οφείλουν ευγνωμοσύνη που υπάρχουν.
από που προκύπτει αυτό;
Η Φινλαδία υπάρχει ως ανεξάρτητο κράτος επειδή οι μπολσεβίκοι έδωσαν την ανεξαρτησία στους Φινλανδούς και οι Φινλανδοί δε προσαρτήθηκαν/εξοντώθηκαν (όπως θα έπρεπε) για τη συνεργασία τους με τους ναζί λόγω της υπερβολικής μεγαλοψυχίας του Στάλιν.
σώπα ρε φίλε
ήταν πολύ μεγαλόψυχοι που τους άφησαν να υπάρχουν
η συνεργασία με τους ναζί που γράφεις έγινε σε ένα πλαίσιο προσπάθειας προστασίας της χώρας τους από τους Σοβιετικούς (οι οποίοι είχαν επιτεθεί από το 1939)
στη τελική οι Φινλανδοί κυνήγησαν τους ναζι στο τέλος του πολέμου όταν πια δεν τους είχαν ανάγκη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Δεκ 2019, 12:30
πιο snowflake soyboy πεθαινεις
σιγουρα θα της πλενει με την γλωσσα τις κυλοτες
κι ομως, ειναι πιο αλφα απο σενα, ποντικε των φορουμ.
Δεν υπάρχουν άλφα αρσενικά, αλλά δεν εκπλήσσομαι που κάποιος που το παίζει προοδευτικός είναι συντηρητικός σεξιστής τίγκα στο στερεότυπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2019, 12:23
Ελπίζουμε να στοιχειώσει τα όνειρα των μπουμερς.
Γεννημένη το 85, οριακά μιλλένιαλ
Η αρχή των Μιλένιαλ είναι το '82. Μιλένιαλ γενιά = ενηλικίωση από το έτος μιλένιουμ (2000) και μετά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γράφει κάποια ιερή βίβλος ότι οι δουλειές του σπιτιού είναι κάτι που πρέπει να κάνει η γυναίκα μόνο ή αν έμενες μόνος σου θα ήσουν ένας άχρηστος βρομιάρης για λύπηση;
Άσε, βρήκα την απάντηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,