Για μενα οχι, ετσι και αλλιως δεν θα παω για καυση....Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:57Έστω και να είναι έτσι, αλλάζει κάτι;Nostalgia έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:50Τα οστα δεν καιγονται νομιζω Νανδρε μου, αλευροποιουνται σε σπαστηρα αφου πρωτα ψυχθουν. Το δερμα/ρουχα με το φερετρο καιγονται, τα κοκκαλα αλευροποιουνται και ανακατευονται ολα μαζι.Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:39 Για μερικούς, και η διατήρηση των οστών σε ένα οστεοφυλάκιο δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσαν για το προσφιλές τους πρόσωπο.
Η αποτέφρωση των οστών μπορεί να είναι η σύχρονη λύση που σας δίνει την δυνατότητα να διαχειστείτε την Τέφρα με ένα τρόπο που θα ταίριαζε στην προσωπικότητα του νεκρού: να την διατηρήσετε σε μια τερφροδόχο στο σπίτι σας ή στο σπίτι που έζησε, να την διασκορπίσετε στην θάλασσα ή στην ξηρά ή να την θάψετε σε συνδιασμό με την φύτευση ενός δένδρου.![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην αντεπίθεση η Ιερά Σύνοδος για την καύση των νεκρών
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Στην αντεπίθεση η Ιερά Σύνοδος για την καύση των νεκρών
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
φοβασαι να καείς ε;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Νήμα που ξεκίνησε ο Τανίπτερος: viewtopic.php?f=46&t=17148#p976102 και το σχόλιο μου:Nostalgia έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:52Οχι δεν μπορω να απαντησω ουτε με νοιαζει βασικα, ρωτησα εσενα επειδη εισαι φορουμικος φιλος.Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:481/ Ποιος ξεκίνησε το νήμα; Άθεος;Nostalgia έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:39Το μπαρμπεκιου θα αποκτησει διαφορετικη διασταση μετα. Θα πας να φας παϊδακι και θα σκεφτεσαι τον ανθρωπο σου να τσιτσιριζει στην φωτια. Δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει, εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εφοσον ειστε Αθεοι ασχολειστε με το τι θα κανουμε εμεις και η εκκλησια μας.
2/ Μήπως εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις όμως την λύσσα κάποιων εδώ μέσα - στο πχόρουμ, όχι απλά στο παρόν νήμα - που πολεμούν μετά μανίας την καύση νεκρών;
.
Nandros έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 23:08Υπάρχουν ήδη 4 νήματα!
Να απαγορευτεί ΑΜΕΣΑ η καύση νεκρών!!!
Η ψυχεδέλεια στην σύγχρονη Ελλάδα
Θα λειτουργήσει ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!
Ότι είναι να ειπωθεί, έχει ειπωθεί!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μπα εχω καει αρκετες φορες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Φυσικα και δεν πρεπει να απαγορευτει, μην λεμε τα αυτονοητα, απλα επιθυμω να ταφω Χριστιανικα, γυναικες να κλαινε πανω απο μνημα, λιβανια να δημιουργουν μια μυσταγωγια, ξερεις τωρα....Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:04Νήμα που ξεκίνησε ο Τανίπτερος: viewtopic.php?f=46&t=17148#p976102 και το σχόλιο μου:Nostalgia έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:52Οχι δεν μπορω να απαντησω ουτε με νοιαζει βασικα, ρωτησα εσενα επειδη εισαι φορουμικος φιλος.Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:481/ Ποιος ξεκίνησε το νήμα; Άθεος;
2/ Μήπως εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις όμως την λύσσα κάποιων εδώ μέσα - στο πχόρουμ, όχι απλά στο παρόν νήμα - που πολεμούν μετά μανίας την καύση νεκρών;
.Nandros έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 23:08Υπάρχουν ήδη 4 νήματα!
Ότι είναι να ειπωθεί, έχει ειπωθεί!![]()
- Nandros
Το μπλε κείμενο ήταν ειρωνικό, μετά τα χάλια που αποκαλύφθηκαν στο νεκροταφείο Σκιστού με τους πεταμένους μισολιωμένους νεκρούς.Nostalgia έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:11Φυσικα και δεν πρεπει να απαγορευτει, μην λεμε τα αυτονοητα, απλα επιθυμω να ταφω Χριστιανικα, γυναικες να κλαινε πανω απο μνημα, λιβανια να δημιουργουν μια μυσταγωγια, ξερεις τωρα....Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:04Νήμα που ξεκίνησε ο Τανίπτερος: viewtopic.php?f=46&t=17148#p976102 και το σχόλιο μου:Nostalgia έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:52Οχι δεν μπορω να απαντησω ουτε με νοιαζει βασικα, ρωτησα εσενα επειδη εισαι φορουμικος φιλος.Nandros έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 23:08Υπάρχουν ήδη 4 νήματα!
Ότι είναι να ειπωθεί, έχει ειπωθεί!![]()
![]()
Έθαψα γονείς, θείους και ξάδελφο και ξέρω.
Έχεις φροντίσει και για Μανιάτισσες μοιλολογίστρες;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Ξερεις τωρα, μαλιοτραβηγμα ποια θα μου βρασει τα κολλυβα....Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:25Το μπλε κείμενο ήταν ειρωνικό, μετά τα χάλια που αποκαλύφθηκαν στο νεκροταφείο Σκιστού με τους πεταμένους μισολιωμένους νεκρούς.Nostalgia έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:11Φυσικα και δεν πρεπει να απαγορευτει, μην λεμε τα αυτονοητα, απλα επιθυμω να ταφω Χριστιανικα, γυναικες να κλαινε πανω απο μνημα, λιβανια να δημιουργουν μια μυσταγωγια, ξερεις τωρα....Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:04
Νήμα που ξεκίνησε ο Τανίπτερος: viewtopic.php?f=46&t=17148#p976102 και το σχόλιο μου:![]()
![]()
Έθαψα γονείς, θείους και ξάδελφο και ξέρω.
Έχεις φροντίσει και για Μανιάτισσες μοιλολογίστρες;![]()
.
- Nandros
Είχα ακούσει για τις μοιρολογίστρες και σε μια φάση που σχολούσα από το Δ' Γυμνάσιο Πειραιώς (κοντά στα Μανιάτικα) είχαν κηδεία σε ένα σπίτι. Κοντοστάθηκα και τις άκουγα.
Μεγάλη φάση!
.
-
Εμπεδοκλής
Και για αυτό άλλωστε η σοσιαλιστική Αλβανία έγινε τόσο επιτυχημένη ώστε να φεύγουν λαθραία κατά χιλιάδες για τα θρησκευόμενα κράτη.Fluffy έγραψε: 02 Δεκ 2019, 16:48Δεν μας αρκεί, αυτό (ο διαχωρισμός κρατους-εκκλησίας) είναι αίτημα προοδευτικό του 19ου αιώνα. Δε μπορεί η σοσιαλιστική αλβανία στον 20ο αιώνα να είχε επιτύχει τον αθεϊσμό και μεις να ζητάμε πιο αρχαία πράγματα. Όχι απλός διαχωρισμός αλλά κατάργηση της θρησκείας και άθεο κράτος. Για να ανασάνουμε λέφτεροι από τον ιδεολογικό βραχνά των βυζαντινών μαγισσών με μούσια.zteo έγραψε: 02 Δεκ 2019, 08:46 Φτανει πια με τους Ταλιμπαν της ορθοδοξιας.Καιρος ειναι να υπαρξει διαχωρισμος κρατους εκκλησιας.
Αν είναι να γίνουμε σοσιαλιστική Αλβανία με Αλβανούς τότε Θεοκρατία μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αντεπίθεση, χριστιανική ταρίχευση!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Εμπεδοκλής
Όπου πόλεμος μετά μανίας στο μυαλό το ψεκασμένου και δ...λ.κού είναι η υποστήριξη των θέσεων της Εκκλησίας η οποία ασπάζονται.Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 17:16Προσωπικά δεν έχω αντίρρηση με την θέση της εκκλησίας. Δικό της είναι το μαγαζί και αυτή αποφασίζει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Δεκ 2019, 16:37 Από ο,τι βλέπω η Εκκλησία αναγνωρίζει την ελευθερία όσων θέλουν να αποτεφρωθούν μετά θάνατον.λ και απλώς διευκρινίζει ότι όποιος το κάνει δεν μπορεί να ανήκει στην Εκκλησία Του.
Δεν βλέπω τον λόγο να αντιδρούν κάποιοι εκτός κι αν διαθέτουν παβλοφικά αντανακλαστικά.
Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως την λύσσα κάποιων εδώ μέσα - στο πχόρουμ, όχι απλά στο παρόν νήμα - που πολεμούν μετά μανίας την καύση νεκρών;
.
Ή βγήκε κανένας ελληνορθόδοξος χριστιανός και πέταγε νερό σε φέρετρα που έψηναν πεθαμένους;
- hellegennes
Τι εννοείς «αναγνωρίζει». Τι θα μπορούσε να κάνει;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Δεκ 2019, 16:37 Από ο,τι βλέπω η Εκκλησία αναγνωρίζει την ελευθερία όσων θέλουν να αποτεφρωθούν μετά θάνατον.λ και απλώς διευκρινίζει ότι όποιος το κάνει δεν μπορεί να ανήκει στην Εκκλησία Του.
Δεν βλέπω τον λόγο να αντιδρούν κάποιοι εκτός κι αν διαθέτουν παβλοφικά αντανακλαστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αστα, σου σηκωνεται η πετσα....Nandros έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:36Είχα ακούσει για τις μοιρολογίστρες και σε μια φάση που σχολούσα από το Δ' Γυμνάσιο Πειραιώς (κοντά στα Μανιάτικα) είχαν κηδεία σε ένα σπίτι. Κοντοστάθηκα και τις άκουγα.
Μεγάλη φάση!
.
-
Vassilis_1
Vassilis_1 έγραψε: 02 Δεκ 2019, 13:44
Πράγματι. Η ύπαρξη της Ιεράς Συνόδου είναι ο έπαινος της ανθρώπινης ύπαρξης.
Το γιατί, εξηγείται πανεύκολα.
Η Ιερά Σύνοδος εκπροσωπεί την Ορθόδοξη Εκκλησία, της οποίας, οι βάσει των περιγραφών
της Αγίας Γραφής κοσμογονικές θέσεις της, αποδείχθηκαν αληθείς από την Επιστήμη.
Και βέβαια, όπως βλέπουμε στην παράθεση, μέσω της Επιστήμης αποδείχθηκαν αληθείς
οι βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 100 Απαντήσεις