!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναικείες ατάκες που σας πλήγωσαν
- Dwarven Blacksmith
Re: Γυναικείες ατάκες που σας πλήγωσαν
"Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Εγγύησης Καταθέσεων ως τρίτος πυλώνας της Τραπεζικής Ένωσης, είναι υπερτιμημένος."
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτό το πράμα θέλεις να μου το βάλεις πίσω;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έβρισα μια κότα που μια μέρα μου είπε, σήμερα πολύ ήσυχος είσαι, και της είπα, Μωρή, με ξέρεις 4 μέρες μόλις, από πότε μιλάμε λες και τα πίναμε μαζί φαντάροι; Δεν με πλήγωσαν ποτέ γυναικεία λόγια, συνήθως αι γυναίκαι μου φέρονται με στοργή και συμπόνοια, επειδή είμαι εύθραυστος και τρυφερός, κυρίως, δε, ρομαντικός και αδύναμος.

Ordem e Progresso.
ναιιιιι ναιιιι ναιιι ο αρχων της ηδονικα ραθυμης επιβιωσης - ειναι πιο ακριβεςCavaliere έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:01 Έβρισα μια κότα που μια μέρα μου είπε, σήμερα πολύ ήσυχος είσαι, και της είπα, Μωρή, με ξέρεις 4 μέρες μόλις, από πότε μιλάμε λες και τα πίναμε μαζί φαντάροι; Δεν με πλήγωσαν ποτέ γυναικεία λόγια, συνήθως αι γυναίκαι μου φέρονται με στοργή και συμπόνοια, επειδή είμαι εύθραυστος και τρυφερός, κυρίως, δε, ρομαντικός και αδύναμος.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
"Φρόνιμα".
Αλλά της απάντησα Καρατζαφερικά. "Τί φρόνιμα? Εγώ έχω φρόνημα, δεν κάθομαι φρόνιμα". Περιττόν να πώ οτι ΔΕ μου έκατσε. Δεξιά ήτανε.
Αλλά της απάντησα Καρατζαφερικά. "Τί φρόνιμα? Εγώ έχω φρόνημα, δεν κάθομαι φρόνιμα". Περιττόν να πώ οτι ΔΕ μου έκατσε. Δεξιά ήτανε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Από εδώ ο Γιάννης*
*Be me, 19 ετών, στην Ίο καλοκαίρι του 1981. Πανκ εντ ντιζόρντερλι
Αραχτός, απόγευμα στο FarOut, πίνουμε με αντροπαρέα μπύρες και μυρίζουμε τα μαύρα που σκάνε ολόγυρα. Δεν έχουμε. Ούτε φράγκα, ούτε μαύρα.
Και τότε εμφανίζεται αυτή!
Μελαχρινή, όμορφη, με βλέμμα που λέει σας έχω όλους. Μας είχε
Και τότε ο δικός σου γυρνάει στην παρέα και λέει 'πάω να της μιλήσω'. Και σηκώνομαι.
- Ντου γιου χαβ ε λάιτ;
- Γιατί μιλάς αγγλικά, ρε; (τι φωνή ήταν αυτή; μαγευτική!)
- Ε να, τόσο όμορφη, είπα ότι είσαι ξένη
Συζητάμε περί ανέμων και υδάτωνκαι στο δεκάλεπτο μου λέει: 'γουστάρεις να ανέβουμε στην Χώρα; Στο ΙΟΣ Κλάμπ;'
Θα ανέβαινα στο ΙΟΣ Κλαμπ με το πιο ωραίο κορίτσι της Ιου!
Γνέφω ναι, γιατί δεν έβγαινε φωνή
Πηγαίνει πίσω από το πάρκινγκ του Far Out και δε δυο λεπτά εμφανίζεται με βανάκι που οδηγά ο γιός του τύπου που έχει το μαγαζί. Του κάνει νόημα να σταματήσει και μου κάνει νόημα να ανέβω.
Ο τύπος έχει ξενερώσει τη ζωή του, γιατί φαντάζομαι ότι τον έψησε (και αυτόν) ότι θα ανέβουν μαζί στη Χώρα, και με στραβοκοιτάει.
Δεν με νοιάζει τίποτα.
Φτάνουμε στη Χώρα, στα σκαλιά του Ιος κλαμπ (πολλά σκαλιά, πάρα πολλά) και ο τύπος σιχτιρισμένος ανοίγει το βανάκι και βγάζει τη βαλίτσα της και την παρατάει στο πλάι.
Μεγάλη βαλίτσα
Πολλά σκαλιά
Αλλά ο Μπέρια είναι άρχων. Ιππότης. Σιγά μην τον τρομάζουν τα σκαλιά
Θα ανέβει στο Ιος Κλαμπ με την Αλίκη (δεν την λέγαν Αλίκη, αλλά εκτός από άρχων είναι και εχέμυθος ο Μπέρια) και θα πιει ποτάρες και θα μιλάνε για ώρες
Οπότε αρπάζω τη βαλίτσα και αρχίζω να ανεβαίνω τα σκαλιά.
Πολλά!
Και λίγο πριν φτάσουμε στην κορφή, στη θέα, στον παράδεισο, γυρνάει και μου λέει:
-Από 'δω ο Γιάννης
Ο Γιάννης που είναι ψηλός, αεράτος και ο ντιτζέι στο κλαμπ. Και ο γκόμενος της Αλίκης
Και ο θάνατος του Μπέρια
Μάζεψα τα μούτρα και κατέβηκα στο Μυλοπότα
Δεν μίλησα περί του θέματος
υγ. Μερικά χρόνια μετά (νομίζω 3) ήμουν σε νησί χαλαρός, μεγαλύτερος, έμπειρος
Και έχουμε κολλήσει, μεγάλη παρέα άγνωστοι μεταξύ μας, αλλά έχουμε ταιριάξει όμορφα και κάποια μέρα αρχίζουν και λένε ότι περιμένουν κάτι φίλες τους να έρθουν που είναι γαμάτες τύπισσες κλπ
Και τη μέρα που φτάνουν οι γαμάτες τύπισσες κατεβαίνει από το καράβι η ...Αλίκη
Εγώ ψύχραιμος, λέω σιγά μη με θυμάται. Άραξε και παίξ' το κουλ
Αράζω και το παίζω κουλ. Και όντως με συστήνουν, χάρηκε, χάρηκα. Κανένα δείγμα ανάμνησης. ουφ!
Την επόμενη μέρα -πώς τα φέρνει- και εκεί που καθόμαστε όλοι μαζί για πρωινό, φεύγουν όλοι και μένουμε οι δυο μας στο τραπέζι. Και γυρνάει, χαμογελάει και μου λέει: 'Είδες, αυτή τη φορά δεν σε έβαλα να μου κουβαλήσεις τη βαλίτσα'

Αραχτός, απόγευμα στο FarOut, πίνουμε με αντροπαρέα μπύρες και μυρίζουμε τα μαύρα που σκάνε ολόγυρα. Δεν έχουμε. Ούτε φράγκα, ούτε μαύρα.
Και τότε ο δικός σου γυρνάει στην παρέα και λέει 'πάω να της μιλήσω'. Και σηκώνομαι.
- Ντου γιου χαβ ε λάιτ;
Συζητάμε περί ανέμων και υδάτωνκαι στο δεκάλεπτο μου λέει: 'γουστάρεις να ανέβουμε στην Χώρα; Στο ΙΟΣ Κλάμπ;'
Πηγαίνει πίσω από το πάρκινγκ του Far Out και δε δυο λεπτά εμφανίζεται με βανάκι που οδηγά ο γιός του τύπου που έχει το μαγαζί. Του κάνει νόημα να σταματήσει και μου κάνει νόημα να ανέβω.
Ο τύπος έχει ξενερώσει τη ζωή του, γιατί φαντάζομαι ότι τον έψησε (και αυτόν) ότι θα ανέβουν μαζί στη Χώρα, και με στραβοκοιτάει.
Δεν με νοιάζει τίποτα.
Φτάνουμε στη Χώρα, στα σκαλιά του Ιος κλαμπ (πολλά σκαλιά, πάρα πολλά) και ο τύπος σιχτιρισμένος ανοίγει το βανάκι και βγάζει τη βαλίτσα της και την παρατάει στο πλάι.
Μεγάλη βαλίτσα
Πολλά σκαλιά
Θα ανέβει στο Ιος Κλαμπ με την Αλίκη (δεν την λέγαν Αλίκη, αλλά εκτός από άρχων είναι και εχέμυθος ο Μπέρια) και θα πιει ποτάρες και θα μιλάνε για ώρες
Πολλά!
Και λίγο πριν φτάσουμε στην κορφή, στη θέα, στον παράδεισο, γυρνάει και μου λέει:
-Από 'δω ο Γιάννης
Ο Γιάννης που είναι ψηλός, αεράτος και ο ντιτζέι στο κλαμπ. Και ο γκόμενος της Αλίκης
Και ο θάνατος του Μπέρια
υγ. Μερικά χρόνια μετά (νομίζω 3) ήμουν σε νησί χαλαρός, μεγαλύτερος, έμπειρος
Και έχουμε κολλήσει, μεγάλη παρέα άγνωστοι μεταξύ μας, αλλά έχουμε ταιριάξει όμορφα και κάποια μέρα αρχίζουν και λένε ότι περιμένουν κάτι φίλες τους να έρθουν που είναι γαμάτες τύπισσες κλπ
Αράζω και το παίζω κουλ. Και όντως με συστήνουν, χάρηκε, χάρηκα. Κανένα δείγμα ανάμνησης. ουφ!
Την επόμενη μέρα -πώς τα φέρνει- και εκεί που καθόμαστε όλοι μαζί για πρωινό, φεύγουν όλοι και μένουμε οι δυο μας στο τραπέζι. Και γυρνάει, χαμογελάει και μου λέει: 'Είδες, αυτή τη φορά δεν σε έβαλα να μου κουβαλήσεις τη βαλίτσα'
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σκόραρες Μπέρια;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Beria έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:40 - Από εδώ ο Γιάννης*
- Ντου γιου χαβ ε λάιτ;
Δεν με νοιάζει τίποτα.
Μεγάλη βαλίτσα
Πολλά σκαλιά
Πολλά!
-Από 'δω ο Γιάννης
Και ο θάνατος του Μπέρια
υγ. Μερικά χρόνια μετά (νομίζω 3) ήμουν σε νησί χαλαρός, μεγαλύτερος, έμπειρος![]()
![]()
Υγ. Εδωσες καμια καλη απαντηση ως πιο εμπειρος ή.....;
Παρεπιπτοντως ποιοι ειναι αυτοι οι δυο μπουστηδες που πληγωθηκαν,επειδη τους ειπαν ,πως εχουν ωραιο χαμογελο; Α;
Παντως η ατακα που με πληγωνει καθε μηνα μαλιστα ειναι μια και μοναδικη «εχω περιοδο».
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Ναι, παρακαλώ 1142 εκεί;aLiCat έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:32Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:13στραβούλιακας είσαι και συ ρε πασοκοτύπε; δεν βλεπεις ότι από κει έχει σφουγγαρίσει;![]()
![]()
![]()
Διπλό πρόστιμο για φουγάρο + σταλκερ εχει προβλεφθει;
Παρεμπιπτόντως, ωραια επιλογή τηλεφωνικού αριθμού, με φτιαχνει
Αν το κάνατε και 11 42-47, θα σας έπαιρνα 11 φορες την μέρα
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Λογικό, πώς να πας ταμειο, κάθεσαι ηδη εκεί όλη μέραhellegennes έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:34Εγώ καμμία.vantono έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:25 βασικά το κοπλιμάν δια τα ωραία δάχτυλα τί το αρνητικό έχει?Οσες φορές το άκουσα εγώ πάντως, όλες πήγα ταμείο
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 2047 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-