Antares έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:15
Σιγά μην παρενοχλεί ο λευκός άνδρας. Κάτι κωλόγεροι και Πακιστανοί κλπ. που βάζουν χέρι στα ΜΜΜ. ]Όσο πιο νέα η γυναίκα τόσο περισσότερες τέτοιες κατσαρίδες θα της κολλάνε.
όσο πιο αγάμητος/καραγκιόζης είναι τόσο θα κολλάει στη γυναίκα.
η ηλικία δεν ειναι το ζήτημα.
επίσης μια χαρά λευκοί τα κάνουν.πολλοί πορνόγεροι υπάρχουν Αντάρες!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλλία: «Καμπάνα» 750 ευρώ για το «καμάκι» στους δρόμους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Γαλλία: «Καμπάνα» 750 ευρώ για το «καμάκι» στους δρόμους
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
επειδή του μοιάζεις όχι!! 
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Αν δεν σε καλέσει η κοπέλα θα κάνει τον μαλάκα.wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2018, 18:58Κάτσε καλά.mec_ έγραψε: 18 Μάιος 2018, 18:53Είχε παραγίνει με τα χουφτώματα, ιδίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εβλεπα και οδηγίες μες στα τραμ, πώς να αντιδράσουν οι γυναίκες σε τέτοια περίπτωση. Επίσης πολλοί τις παίρναν από πίσω μόλις κατέβαιναν από τα ΜΜΜ.alekhine έγραψε: 18 Μάιος 2018, 17:59 αλλα απο την αλλη δεν ξερω και τι κατασταση επικρατει για να μπουν σε τετοιες διαδικασιες
Είμαι υπερ του νόμου. Όποιος είναι κατά, ας σκεφτεί ότι η παρενοχλούμενη κοπέλα θα μπορούσε να είναι η κοπέλα του, η αδερφή του ή η γυναίκα του.
Ο νόμος δεν αφορά το καμάκι, αλλά τις παρενοχλήσεις. Μια χαρά μπορείς να κάνεις καμάκι. Αλλά αν μια κοπέλα σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται, είσαι υποχρεωμένος να την αφήσεις ήσυχη και αμέσως.
Και πως θα γίνει αντιληπτόν το είδος της συνεντεύξεως μεταξύ σας ;;;
Εγώ είμαι το όργανο της αστυνομίας "αλλάχ ου ακμπάρ" και μπανίζω από απέναντι. Το μόνο που βλέπω είναι ότι εσύ την πλησίασες και κάτι είπες.
Τι θα κάνω ;
Είναι σαφές ότι αφορά σεξουαλική παρενόχληση ο νόμος.
Αν η κοπέλα γελάσει με ότι ακούσει θα παρέμβεις;
Άμα αρχίσει να του μιλάει κι αυτή θα παρέμβεις;
Και που ξέρεις ότι δεν ήταν γνωστοί από πριν και γι' αυτό της μίλησε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 18 Μάιος 2018, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το μέτρο είναι λίγο καραμπαμπιά, ίσως στοχοποιεί συγκεκριμένες ομάδες Γάλλων υπηκόων.
Πάντως οι Γάλλοι είναι μεγάλοι γύπες.
Πάντως οι Γάλλοι είναι μεγάλοι γύπες.
the end
Βρε antares,μην τα γράφεις αυτά.Έχω μεγάλη επιθυμία να στα χώσω και να σε τρολάρω όταν τα διαβάζω,αλλά όταν ξεκινάω να γράφω τελικά δεν μου βγαίνει.Δεν μπορώ να τρολάρω δυσλειτουργικό άνθρωπο.Antares έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:15
Σιγά μην παρενοχλεί ο λευκός άνδρας. Κάτι κωλόγεροι και Πακιστανοί κλπ. που βάζουν χέρι στα ΜΜΜ. Επίσης αν καταλάβουν ότι μια γυναίκα είναι σε βόλτα μόνη της την ημέρα θα την βάλουν στο μάτι για κλέψιμο τσάντας. Πάλι γύφτοι και τέτοιες ράτσες.
Είμαι σε μια ηλικία, καθόμουν στο παγκάκι της στάσης και περνάω το χέρι από τα μαλλιά μου μηχανικά. Έτυχε να κοιτάω το πεζοδρόμιο όπου περνούσε ένας λαθρομετανάστης. Κατευθείαν έρχεται και κάθεται δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει.
Όσο πιο νέα η γυναίκα τόσο περισσότερες τέτοιες κατσαρίδες θα της κολλάνε.
- wooded glade
Που ξέρεις εσύ τι λένε δύο πρόσωπα σε απόσταση είκοσι μέτρων ;;;Chainis έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:23Αν δεν σε καλέσει η κοπέλα τον μαλάκα.wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2018, 18:58Κάτσε καλά.mec_ έγραψε: 18 Μάιος 2018, 18:53
Είχε παραγίνει με τα χουφτώματα, ιδίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εβλεπα και οδηγίες μες στα τραμ, πώς να αντιδράσουν οι γυναίκες σε τέτοια περίπτωση. Επίσης πολλοί τις παίρναν από πίσω μόλις κατέβαιναν από τα ΜΜΜ.
Είμαι υπερ του νόμου. Όποιος είναι κατά, ας σκεφτεί ότι η παρενοχλούμενη κοπέλα θα μπορούσε να είναι η κοπέλα του, η αδερφή του ή η γυναίκα του.
Ο νόμος δεν αφορά το καμάκι, αλλά τις παρενοχλήσεις. Μια χαρά μπορείς να κάνεις καμάκι. Αλλά αν μια κοπέλα σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται, είσαι υποχρεωμένος να την αφήσεις ήσυχη και αμέσως.
Εγώ είμαι το όργανο της αστυνομίας "αλλάχ ου ακμπάρ" και μπανίζω από απέναντι. Το μόνο που βλέπω είναι ότι εσύ την πλησίασες και κάτι είπες.
Τι θα κάνω ;
Εν τοιαύτη περιπτώσει πάντα υπήρχε αυτός ο νόμος στην Ελλάδα. Παλιά τα γράφανε οι εφημερίδες αυτά τα επεισόδια. Ένας ορεσίβιος είχε πάει έξω από το Κάραβελ και επί πέντε λεπτά την έπεφτε σε μία και τελικά τον πιάσανε.
Αλλά με τη δικό σου σκεπτικό θα έχουμε μία σύλληψη κάθε δεκατέσσερα χρόνια, ίσον 750 ευρώ. Δεν βγαίνει ούτε σάμαλι έτσι.
Εγώ πιστεύω -και πρέπει σύμφωνα με τη λογική του ζητήματος- να μπουζουριάζουν 70-80 τη μέρα με σαθρές υποψίες καμακιού.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Να τοποθετηθουν οι Φορουμιτισες αν τις ενοχλεί το καμάκι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- wooded glade
Πάντως το συμπέρασμα μερικών βλέπω είναι να τιμωρούνται οι μαύροι παραβάτες αυτού του πράγματος αλλά όχι οι άσπροι.
Και αν είναι μαύρος με μαύρη τι να γίνεται ;
Τη στιγμή που ο Ομπάμια κόλλησε στην Μισέλ τι έπρεπε να είχε γίνει ;
Και αν είναι μαύρος με μαύρη τι να γίνεται ;
Τη στιγμή που ο Ομπάμια κόλλησε στην Μισέλ τι έπρεπε να είχε γίνει ;
Δεν ξέρω από που βγάζεις τα νούμερα που έγραψες και γιατί τα βγάζεις, υποψιάζομαι μόνο.wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:30Που ξέρεις εσύ τι λένε δύο πρόσωπα σε απόσταση είκοσι μέτρων ;;;Chainis έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:23Αν δεν σε καλέσει η κοπέλα τον μαλάκα.wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2018, 18:58
Κάτσε καλά.
Τι θα κάνω ;
Εν τοιαύτη περιπτώσει πάντα υπήρχε αυτός ο νόμος στην Ελλάδα. Παλιά τα γράφανε οι εφημερίδες αυτά τα επεισόδια. Ένας ορεσίβιος είχε πάει έξω από το Κάραβελ και επί πέντε λεπτά την έπεφτε σε μία και τελικά τον πιάσανε.
Αλλά με τη δικό σου σκεπτικό θα έχουμε μία σύλληψη κάθε δεκατέσσερα χρόνια, ίσον 750 ευρώ. Δεν βγαίνει ούτε σάμαλι έτσι.
Εγώ πιστεύω -και πρέπει σύμφωνα με τη λογική του ζητήματος- να μπουζουριάζουν 70-80 τη μέρα με σαθρές υποψίες καμακιού.
Δεν κατάλαβες αλλά εννοούσα δυο πράγματα :
- Ο νόμος όπως είναι σαφές στο ΟΡ αφορά σεξουαλική παρενόχληση και όχι καμάκι.
- Η ερμηνεία του νόμου από όργανο της τάξης πρέπει να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
waldorf άντε πήγαινε και .... Εσύ τι είσαι, που κάθεσαι και διαβάζεις τι γράφω και πετάγεσαι να την πεις; Λες και παρακολουθείς συγκεκριμένα άτομα. Εγώ δεν παρακολουθώ κανέναν, δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν, διαβάζω για να γελάσω, να περάσει η ώρα, να αισθάνομαι πως είμαι σε μια παρέα.Βρε antares,μην τα γράφεις αυτά.Έχω μεγάλη επιθυμία να στα χώσω και να σε τρολάρω όταν τα διαβάζω,αλλά όταν ξεκινάω να γράφω τελικά δεν μου βγαίνει.Δεν μπορώ να τρολάρω δυσλειτουργικό άνθρωπο.
Επίσης μια και ανέφερες τις δηλητηριάσεις κάποτε, ναι άρχισα να προφυλάσσομαι και σαν από θαύμα συνήλθα. Δεν ήταν της φαντασίας μου φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 18 Μάιος 2018, 20:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- wooded glade
Ωραία και αν είναι αυτή της κλαδικής του σκληρού Σύριζα και ενώ εσύ θα έχεις προτείνει παγωτό στην πλατεία αυτή τσιρίζει και λέει ότι είσαι ο δράκος του Σέϊχ Σου τι θα γίνει ;Chainis έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:38Δεν ξέρω από που βγάζεις τα νούμερα που έγραψες και γιατί τα βγάζεις, υποψιάζομαι μόνο.wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:30Που ξέρεις εσύ τι λένε δύο πρόσωπα σε απόσταση είκοσι μέτρων ;;;Chainis έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:23
Αν δεν σε καλέσει η κοπέλα τον μαλάκα.
- Η ερμηνεία του νόμου από όργανο της τάξης πρέπει να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή.
Αν πάλι το όργανο σε πιάσει και η άλλη είναι καλή και πει "άστε τον καλέ κύριε αστυφύλαξ, δεν πειράζει", θα σε αφήσει ; Γιατί ; Δεν νομίζω.
- Υδράργυρος
Σαν της juno δεν εχεις
Υποθέτω ότι θα το αποφασίσει το δικαστήριο στην πρώτη περίπτωση και θα πρέπει να αποχωρήσεις στην δεύτερη.wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:42Ωραία και αν είναι αυτή της κλαδικής του σκληρού Σύριζα και ενώ εσύ θα έχεις προτείνει παγωτό στην πλατεία αυτή τσιρίζει και λέει ότι είσαι ο δράκος του Σέϊχ Σου τι θα γίνει ;Chainis έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:38Δεν ξέρω από που βγάζεις τα νούμερα που έγραψες και γιατί τα βγάζεις, υποψιάζομαι μόνο.wooded glade έγραψε: 18 Μάιος 2018, 19:30
Που ξέρεις εσύ τι λένε δύο πρόσωπα σε απόσταση είκοσι μέτρων ;;;
Αν πάλι το όργανο σε πιάσει και η άλλη είναι καλή και πει "άστε τον καλέ κύριε αστυφύλαξ, δεν πειράζει", θα σε αφήσει ; Γιατί ; Δεν νομίζω.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση