!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ισραηλινές αρχές δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο υποστηρίζουν ότι πατέρας βάζει το 3χρονο υιο του ως ανθρώπινη ασπίδα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ισραηλινές αρχές δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο υποστηρίζουν ότι πατέρας βάζει το 3χρονο υιο του ως ανθρώπινη ασπίδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χουργιατς έγραψε: 19 Μάιος 2018, 15:29
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2018, 15:06 Εδώ άοπλος διαδηλωτή που διαδηλώνει με το γιο του βαφτίζεται τρομοκράτης...

Eμπε, διαδήλωση είναι να μαζευτούμε είκοσι οπαδοί του ηρακλή με φραπέδες και σάντουιτς στα χέρια και να κάνουμε πορεία από το υπουργείο πλην εκατό μέτρα μέχρι το υπουργείο φωνάζοντας συνθήματα ομόηχα του "φονιάδες των λαών αμερικάνοι".

Εγώ αν ήμουν πατέρας δεν θα πήγαινα ποτέ το παιδί μου σε αυτό που βλέπουμε που δεν ειναι με την καμμία διαδήλωση.
Σαν πατέρας για σαν στρατιώτης θα σκότωνες ένα άοπλο παιδί;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Εμπεδοκλής

Re: Ισραηλινές αρχές δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο υποστηρίζουν ότι πατέρας βάζει το 3χρονο υιο του ως ανθρώπινη ασπίδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

sys3x έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:51
Για ισραηλινούς στρατιώτες μιλάμε. Δεν έχουν ηθικές αναστολές στο να σκοτώσουν παιδιά, αναπήρους και γυναίκες επειδή διαμαρτύρονται...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:52
Για ισραηλινούς στρατιώτες μιλάμε. Δεν έχουν ηθικές αναστολές στο να σκοτώσουν παιδιά, αναπήρους και γυναίκες επειδή διαμαρτύρονται...
Όχι όχι με παρεξήγησες, για τον πρωτευουσιάνο μιλάω.

.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ST48410 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 14:30
Nandros έγραψε: 18 Μάιος 2018, 15:44Και μέσα σε αυτή την τρέλα, κάποιοι παίρνουν θέση, υπέρ του ενός ή του άλλου.
Συμφωνώ με αυτό. Η τρέλα είναι κατακριτέα ακόμη και αν μία από τις 2 μεριές έχει περισσότερες ιστορικοκοινωνικές δικαιολογίες. Δεν είναι ίσες αποστάσεις αυτό. Κακώς εκλαβμάνεται έτσι
Μπορεί κανείς να εξηγήσει στην μάνα Εβραίου, του σκοτωμένου από μουσλίμ, τα ιστορικοκοινωνικά;
Μπορεί κανείς να εξηγήσει στην μάνα του μουσλίμ, σκοτωμένου από Εβραίο, τα ιστορικοκοινωνικά;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Otto Weininger έγραψε: 19 Μάιος 2018, 15:24
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2018, 15:06
Χουργιατς έγραψε: 19 Μάιος 2018, 14:36

καλά πως το ξέρουν ότι είναι γιός του :102:
Ενδιαφέρει κανένα; Εδώ άοπλος διαδηλωτή που διαδηλώνει με το γιο του βαφτίζεται τρομοκράτης... Και δεν έχουν τσίπα αυτοί που βλέπουν το βίντεο και μιλούν για ανθρώπινες ασπιδες..
Ρε καρσιλαμά, και μόνο το γεγονός ότι κάποιος στέλνει ενα παιδάκι να πάει προς τους στρατιώτες και ταυτόχρονα τους λεει ριχτε του, ενώ παρακινεί και το παιδί α ρίξει πέτρα, είναι ακραίο και δείχνει πολλά.
Αν εκείνη την ώρα κάποιος Παλαιστίνιος από μακριά που δεν έβλεπε το παιδάκι πυροβολούσε τους στρατιώτες τι θα γινόταν άραγε;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:43
Εσύ δεν χρειάστηκε ποτέ να διαδηλώσεις με το παιδί σου για το μέλλον του. Η ανησυχία σου είναι μη σου κόψουν 100 ευρώ. Η ανησυχία αυτού του άοπλου πατέρα είναι η ίδια η επιβίωση του του παιδιού του από τις κατοχικές δυνάμεις που ληστεύουν τη γη του και πυροβολούν μόνο και μόνο από φυλετικό μίσος...

Tι λες βρε αγόρι τρελό. Τι προβολή είναι αυτή με τα 100 ευρώ.
Να σου πω τι είναι.
Βάζεις τον εαυτό σου στη θέση μου και αυτόματα υποθέτεις πως η σκοτούρα μου είναι οι περικοπές του σύριζα στη σύνταξή μου.
Θα στο θέσω διαφορετικά. Ας πούμε ότι έχω 100 δάνεια αντί για 100 ευρώ σκοτουρα, όλα τα έχω βάλει την επιχείρησή μου. Αυτή η επιχείρηση τώρα με το Σϋριζα και τις Γερμανικές πολιτικές του πάει για φούντο, εγώ για φυλακή, το παιδί μου στο ορφανοτροφείο.
Μη μου λες ότι δε μου ληστεύουν την περιουσία μου, τη γη μου. Και μη μου λες ότι όταν ο Γερμανός στέλνει το μνημόνιο για να το υπογράψει ο Σύριζα δε θεωρεί εμένα (και τον Τσίπρα) παρία και υποδεέστερο.

Υγ. Ανησύχησα που έβαλες τις τελίτσες μετά τη φράση "φυλετικό μίσος". Πιες ένα φραπεδάκι να στρώσεις. :e045:
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

...Τι πράγμα;
Γιατί το λες αυτό; :102:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Χουργιατς έγραψε: 19 Μάιος 2018, 15:29
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2018, 15:06Εδώ άοπλος διαδηλωτή που διαδηλώνει με το γιο του βαφτίζεται τρομοκράτης...
Eμπε, διαδήλωση είναι να μαζευτούμε είκοσι οπαδοί του ηρακλή με φραπέδες και σάντουιτς στα χέρια και να κάνουμε πορεία από το υπουργείο πλην εκατό μέτρα μέχρι το υπουργείο φωνάζοντας συνθήματα ομόηχα του "φονιάδες των λαών αμερικάνοι".
Εγώ αν ήμουν πατέρας δεν θα πήγαινα ποτέ το παιδί μου σε αυτό που βλέπουμε που δεν ειναι με την καμμία διαδήλωση.
Δεν υπάρχουν διλήμματα.
Ο μουσλίμ που θα σκοτωθεί, θα γίνει μάρτυρας και θα πάει στον παράδεισο του αλλάχ.
Το παιδάκι του μουσλίμ που θα σκοτωθεί, θα γίνει μάρτυρας και θα πάει στον παράδεισο του αλλάχ.
Καμία διαφορά από τους πρωτοχριστιανούς που έγιναν άγιοι/μάρτυρες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Nandros έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:10
Καμία διαφορά από τους πρωτοχριστιανούς που έγιναν άγιοι/μάρτυρες.
Μπορεί να έβαζαν και αυτοί τα παιδιά να τα φάνε τα λιοντάρια και να βαρυστομαχιασουν :bored:

Άσχετο, δε νοιώθεις πως έφερες μια εντελώς αχρείαστη παράμετρο στην συζήτηση;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χουργιατς έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:08

...Τι πράγμα;
Γιατί το λες αυτό; :102:
Μια αυθόρμητη ερώτηση ήτανε σαν σχόλιο πάνω σε ένα σχόλιο, τι θα έκανες εσύ στην θέση του Εβραίου στρατιώτη;

.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

sys3x έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:15

Μια αυθόρμητη ερώτηση ήτανε σαν σχόλιο πάνω σε ένα σχόλιο, τι θα έκανες εσύ στην θέση του Εβραίου στρατιώτη;

Αν εγώ δηλαδή είμαι ψυχοπαθής και πυροβολώ αδιακρίτως και μετά υπερηφανεύομαι και στο τουήτε, πως αυτό περνάει στη συζήτηση για το αν η πράξη του πατέρα δικαιολογείται με κάποιο τρόπο;
Η αν είμαι απλά Ισραηλινός και πασιφιστής και τους πυροβολησω απλά στο στομάχι για να πεθάνουν μετά, πως αυτό έχει αντίκτυπο στις πράξεις του πατέρα;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2018, 17:36

Ρε μπαγλαμά και μόνο το ότι θεωρείς επικίνδυνο το να στέκεται ένα παιδάκι μπροστά σε Ισραηλινούς στρατιώτες δείχνει από μόνο του το πόσο επικίνδυνους εγκληματίες θεωρείς τον Ισραηλινό κατοχικό στρατό και εσύ ο ίδιος...
Δεν θεωρώ επικίνδυνους τους στρατιώτες. Θεωρώ επικίνδυνο τον πατέρα που αφήνει ένα τρίχρονο παιδάκι να περιφέρεται εκεί και μάλιστα να το παροτρύνει να πετάξει και πέτρες. Και μέσα σε όλα να λέει και στους στρατιώτες "ρίχτε του, ρίχτε του, μήπως να φέρω και την κόρη μου ; "

Αλλά είσαι χαζός και αντισημίτης.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Προφανώς πέρα από την περιπτωσιολογία, όποιος χρησιμοποιεί ανθρώπινες ασπίδες είναι καταδικαστέος. Οι εκθέσεις του ΟΗΕ λένε ότι το κάνουν και οι δύο.
Μάλιστα ο Ισραηλινός στρατός δεν χρησιμοποιεί "δικά τους" παιδιά, αλλά αραβάκια.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Καλά, παραγωγή Χαϊκάλη-Λάκη είναι το video αλλά αυτή η δουλειά γίνεται από τους pals συνέχεια.
Εδώ έγινε χαμός, αλά Πέτρουλα το 1966 που είχαν μαζευτεί χιλιάδες στην οδό Νίκης και έπεσε το δακρυγόνο και η άλλη παίρνει το μωρό 8 μηνών και το πάει εκεί μέσα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Χουργιατς έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:23
sys3x έγραψε: 19 Μάιος 2018, 18:15

Αν εγώ δηλαδή είμαι ψυχοπαθής και πυροβολώ αδιακρίτως και μετά υπερηφανεύομαι και στο τουήτε, πως αυτό περνάει στη συζήτηση για το αν η πράξη του πατέρα δικαιολογείται με κάποιο τρόπο;
Η αν είμαι απλά Ισραηλινός και πασιφιστής και τους πυροβολησω απλά στο στομάχι για να πεθάνουν μετά, πως αυτό έχει αντίκτυπο στις πράξεις του πατέρα;
Νταξ, συνεννοηθήκαμε, φταίνε τα παιδάκια, οκ οι γονείς.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”