!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕ!!!! 63 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΝΔ!!!
Re: ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕ!!!! 63 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΝΔ!!!
Ρε σεις ντροπή, μην τον αφήνετε μόνο του, τι να μαζέψει ο έρμος;
- Dwarven Blacksmith
Δηλαδή πετιέται ένα νούμερο έτσι χωρίς κόντεξτ, και χωρίς να ξέρουμε αν είναι αλήθεια, χωρίς να ξέρουμε τι μέγεθος έχει αυτό το νούμερο σε σχέση με περσινές αποχωρήσεις, λειτουργικά κενά, κλπ. καλούμαστε να σχολιάσουμε;
Πως και γιατί;
Πως και γιατί;
Οχι μόνο αυτό, αλλά διορίζονται και μετακλητοί.
Ρε, μετακλητοί ρε, ξέρετε τί θα πεί?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ θέλω βαρυσήμαντο σχόλιο ΌΡΓΙ περί σοβιετίας κλπ κλπ

Δυστυχώς περαστικός ήμουν για άλλες δουλειές, και απλά είπα ένα γεια.
Γεια σένα πάντως λένε τα καλύτερα: φοβερός ο Γιώργος, το καλύτερο παιδί. Τέσσερα χρονάκια ήταν αυτά.
Τους είπα να μην ανησυχούν, σε 2-3 χρονάκια το πολύ θα είσαι πάλι τακτικός θαμώνας.
My Life had stood, a Loaded Gun
Σωστό, τον είχα ξεχάσει (μη πω και ξεχέσει) αυτόν. Οργισμένος, εδώ ρε μαν.Στύγιος έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:06 Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ θέλω βαρυσήμαντο σχόλιο ΌΡΓΙ περί σοβιετίας κλπ κλπ![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Περαστικε του ΟΑΕΔ,σε ενα χρονο τελειωνει το επιδομα.Μετα σε βλεπω κατω απο γεφυρες.aljawn έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:11 Δυστυχώς περαστικός ήμουν για άλλες δουλειές, και απλά είπα ένα γεια.
Γεια σένα πάντως λένε τα καλύτερα: φοβερός ο Γιώργος, το καλύτερο παιδί. Τέσσερα χρονάκια ήταν αυτά.
Τους είπα να μην ανησυχούν, σε 2-3 χρονάκια το πολύ θα είσαι πάλι τακτικός θαμώνας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κι αυτός μας έχει ξεχάσει. Ψάχνει τρόπους να "αρμέξει" το σουηδικό δημόσιο.
Παντως ειναι ενδιαφερον αυτο το νημα.
Ας εξετασουμε καποια δεδομενα ;
Ο Μητσοτακης κατεθεσε προυπολογισμο με μειωση φορων εκ των οποιων ηδη καποιοι τρεχουν.
Η κομισιον συμφωνησε οτι παρα τη μειωση φορων και το επομενο ετος θα πιασουμε το στοχο του 3,5% πλεονασματος.
Οι οικοι αξιολογησεων ηδη αρχισαν τις αναβαθμισεις της οικονομιας μας.
Οι αποδοσεις των ελληνικων ομολογων ειναι σε πρωτοφανη χαμηλα επιπεδα.Φτασαμε δε ακομα και να μας πληρωνουν για να μας δανεισουν.
Και ολα αυτα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με αυξηση του κρατικου τομεα οπως ισχυριζονται οι βλαμενοι ;
Ε τοτε ρε παιδια ή ο Κυριακος ειναι τεραστιος μαγκας ή απλως εσεις επιβεβαιωνετε οτι ειστε κρετινοι.
Αποφασιστε και πειτε μας.
Ας εξετασουμε καποια δεδομενα ;
Ο Μητσοτακης κατεθεσε προυπολογισμο με μειωση φορων εκ των οποιων ηδη καποιοι τρεχουν.
Η κομισιον συμφωνησε οτι παρα τη μειωση φορων και το επομενο ετος θα πιασουμε το στοχο του 3,5% πλεονασματος.
Οι οικοι αξιολογησεων ηδη αρχισαν τις αναβαθμισεις της οικονομιας μας.
Οι αποδοσεις των ελληνικων ομολογων ειναι σε πρωτοφανη χαμηλα επιπεδα.Φτασαμε δε ακομα και να μας πληρωνουν για να μας δανεισουν.
Και ολα αυτα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με αυξηση του κρατικου τομεα οπως ισχυριζονται οι βλαμενοι ;
Ε τοτε ρε παιδια ή ο Κυριακος ειναι τεραστιος μαγκας ή απλως εσεις επιβεβαιωνετε οτι ειστε κρετινοι.
Αποφασιστε και πειτε μας.
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά βλέπεις κάποιοι έχουμε και άλλα επαγγελματικά προσόντα, δεν είμαστε μόνο κομματόσκυλα.under έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:15Περαστικε του ΟΑΕΔ,σε ενα χρονο τελειωνει το επιδομα.Μετα σε βλεπω κατω απο γεφυρες.aljawn έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:11 Δυστυχώς περαστικός ήμουν για άλλες δουλειές, και απλά είπα ένα γεια.
Τους χαιρετισμούς μου στον Μουρούτη και που είσαι: ξέρω έναν καλό εργατολόγο, φέρε τα ένσημα σου να δούμε τι σου έχουν κολλήσει τόσα χρόνια.
My Life had stood, a Loaded Gun
Σε ποιον κόσμο ή αξιακο κώδικα νομίζεις ότι δεν είσαι σκουπίδι όταν μιλάς στον οποιονδήποτε με τέτοιο τροπο;under έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:15Περαστικε του ΟΑΕΔ,σε ενα χρονο τελειωνει το επιδομα.Μετα σε βλεπω κατω απο γεφυρες.aljawn έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:11 Δυστυχώς περαστικός ήμουν για άλλες δουλειές, και απλά είπα ένα γεια.
Στον δικο μου αξιακο κωδικα αυτοι που ξεκινησαν τετοια σχολια καποια χρονια πριν θα τα υποστουν.Ίφιδα έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:20Σε ποιον κόσμο ή αξιακο κώδικα νομίζεις ότι δεν είσαι σκουπίδι όταν μιλάς στον οποιονδήποτε με τέτοιο τροπο;under έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:15Περαστικε του ΟΑΕΔ,σε ενα χρονο τελειωνει το επιδομα.Μετα σε βλεπω κατω απο γεφυρες.aljawn έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 15:11 Δυστυχώς περαστικός ήμουν για άλλες δουλειές, και απλά είπα ένα γεια.
Γι αυτο μην πεταγεσαι εκει που δεν σε σπερνουν.
+1. Μπορεί να δώσει κάποιος πληροφορίες και συγκριτικά στοιχεία με προηγούμενα έτη να δούμε τι γίνεται;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2019, 14:56 Δηλαδή πετιέται ένα νούμερο έτσι χωρίς κόντεξτ, και χωρίς να ξέρουμε αν είναι αλήθεια, χωρίς να ξέρουμε τι μέγεθος έχει αυτό το νούμερο σε σχέση με περσινές αποχωρήσεις, λειτουργικά κενά, κλπ. καλούμαστε να σχολιάσουμε;
Πως και γιατί;
- Eθνικοκοινωνιστης
δλδ οι της χ.α. ειναι υπερ της φιλελε αντιληψης για την οικονομια? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση