φιλε, αν συμφωνείς με το μακελειό κάτι δεν πάει καλά. Με εσένα.Nandros έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:17Ναι ε; Ο ένθερμος χριστιανός ΟΙ και ο άθεος Νάνδρος, με ομηρικούς καυγάδες μεταξύ τους, συμφωνούν μόνο στην αντίθεση της εισβολής των αγαπημένων σε σας τους halilέγγυους, τους πετσετοκέφαλους.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν είναι αλήθεια;
Re: Δεν είναι αλήθεια;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το μακελειό παραθέτει τα λόγια του παπά, δεν τα βγάζει από τον κώλο του.
Όπως το ίδιο κάνουν και ένας σωρός άλλα μέσα ...
Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό.
... κάτι που φυσικά δεν διασταύρωσες, στην βιασύνη σου να μου την πέσεις!
Σου αρέσει να αυτοεξεφτελίζεσαι έτσι; Πρέπει να είσαι πολύ μαζόχας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
αρκει που το μακελειο είναι αγωγός της βοθρίλας.Nandros έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:45Το μακελειό παραθέτει τα λόγια του παπά, δεν τα βγάζει από τον κώλο του.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:26φιλε, αν συμφωνείς με το μακελειό κάτι δεν πάει καλά. Με εσένα.Nandros έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:17 Ναι ε; Ο ένθερμος χριστιανός ΟΙ και ο άθεος Νάνδρος, με ομηρικούς καυγάδες μεταξύ τους, συμφωνούν μόνο στην αντίθεση της εισβολής των αγαπημένων σε σας τους halilέγγυους, τους πετσετοκέφαλους.
Αν διαβάσει κανείς το κοράνι διαπιστώνει πως δεν μπορεί ένας μουσουλμάνος να βλέπει σαν αδερφό έναν χριστιανό.
Σου αρέσει να αυτοεξεφτελίζεσαι έτσι; Πρέπει να είσαι πολύ μαζόχας!
.
- Nandros
Όντως είσαι μαζόχας και γουστάρεις τον αυτοεξευτελισμό!Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:46αρκει που το μακελειο είναι αγωγός της βοθρίλας.Nandros έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:45Το μακελειό παραθέτει τα λόγια του παπά, δεν τα βγάζει από τον κώλο του.
Σου αρέσει να αυτοεξευτελίζεσαι έτσι; Πρέπει να είσαι πολύ μαζόχας!
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
καλά εσύ ξέρνα τον ρατσιστικό οχετοNandros έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:52Όντως είσαι μαζόχας και γουστάρεις τον αυτοεξευτελισμό!Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:46αρκει που το μακελειο είναι αγωγός της βοθρίλας.Nandros έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:45 Το μακελειό παραθέτει τα λόγια του παπά, δεν τα βγάζει από τον κώλο του.
Σου αρέσει να αυτοεξευτελίζεσαι έτσι; Πρέπει να είσαι πολύ μαζόχας!
.![]()
.
Συμφωνώ και εγώ με τον Nandros και Ο.Ι. και είμαι περισσότερο οπαδός της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και θεολογίας. Τελικά υπάρχει κάτι άλλο που ενώνει τους Έλληνες, όπως τους ένωνε πάντα. Εσύ Fluffly δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζεις.
- Nandros
Άντε χέσε παραπέρα ρε Φλάττυ ή Βινόσαυρε ή Λέοντα, πρακτοράκο και αδιάλειπτε προπαγανδιστή των σκοπιανικών συμφερόντων στην χώρα ΜΟΥ.
.
Θα σε πω, είμαι ένας τίμιος ανθέλληνας (πλεονασμός).Antares έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:58 Συμφωνώ και εγώ με τον Nandros και Ο.Ι. και είμαι περισσότερο οπαδός της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και θεολογίας. Τελικά υπάρχει κάτι άλλο που ενώνει τους Έλληνες, όπως τους ένωνε πάντα. Εσύ Fluffly δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζεις.
Ρε φίλε, δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να προσπαθείς μη γίνει συζήτηση, μόνο αντχομινιές.Nandros έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:00Άντε χέσε παραπέρα ρε Φλάττυ ή Βινόσαυρε ή Λέοντα, πρακτοράκο και αδιάλειπτε προπαγανδιστή των σκοπιανικών συμφερόντων στην χώρα ΜΟΥ.
.
Σου ευχομαι να σου περάσει κάποια στιγμή.
- Nandros
Με αμόρφωτους ή/και πρακτόρους σοβαρή συζήτηση δεν γίνεται.Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:05Θα σε πω, είμαι ένας τίμιος ανθέλληνας (πλεονασμός).Antares έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:58 Συμφωνώ και εγώ με τον Nandros και Ο.Ι. και είμαι περισσότερο οπαδός της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και θεολογίας. Τελικά υπάρχει κάτι άλλο που ενώνει τους Έλληνες, όπως τους ένωνε πάντα. Εσύ Fluffly δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζεις.
Ρε φίλε, δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να προσπαθείς μη γίνει συζήτηση, μόνο αντχομινιές.
Σου ευχομαι να σου περάσει κάποια στιγμή.
.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... source=rss
Πάντως σε κάθε περίπτωση μπορεί να δώσει για νύφες και γαμπρούς στους μουσουλμάνους, αυτούς που υπηρετεί πολύ καλά για να πάρουν λίγο από το φάρμακό τους, με το οποίο θέλουν να μπολιάσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Γιατί υπάρχουν άλλοι που θα τους δώσουν πολλά από τα φάρμακά τους και άλλα ακόμη, πιο προχωρημένα.
Στο κάτω κάτω απορώ σε τι τους ενοχλεί η άπλα. Και 4 εκατομμύρια να είμαστε καλά είναι, αρκεί να είμαστε οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, κάποτε θα πληθύνουμε, θα έρθουν απέξω κ.ο.κ. Δεν είναι οι εκτρώσεις ο λόγος της μείωσης του πληθυσμού. Καλύτερα να έχεις άπλα και την ξάπλα που δικαιούσαι ή καλύτερα να δουλεύεις νυχθημερόν σαν άπιστος, για τις ανάγκες μουσουλμάνων;
Αυτός ή κάτι θέλει να πει, να προειδοποιήσει, ή νομίζει ότι απευθύνεται σε λοβοτημένους ή δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του για την αντικατάσταση πληθυσμού της Ελλάδας.Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας.
Πάντως σε κάθε περίπτωση μπορεί να δώσει για νύφες και γαμπρούς στους μουσουλμάνους, αυτούς που υπηρετεί πολύ καλά για να πάρουν λίγο από το φάρμακό τους, με το οποίο θέλουν να μπολιάσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Γιατί υπάρχουν άλλοι που θα τους δώσουν πολλά από τα φάρμακά τους και άλλα ακόμη, πιο προχωρημένα.
Στο κάτω κάτω απορώ σε τι τους ενοχλεί η άπλα. Και 4 εκατομμύρια να είμαστε καλά είναι, αρκεί να είμαστε οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, κάποτε θα πληθύνουμε, θα έρθουν απέξω κ.ο.κ. Δεν είναι οι εκτρώσεις ο λόγος της μείωσης του πληθυσμού. Καλύτερα να έχεις άπλα και την ξάπλα που δικαιούσαι ή καλύτερα να δουλεύεις νυχθημερόν σαν άπιστος, για τις ανάγκες μουσουλμάνων;
- περαστικος
Γ@μω το παπαδιλικι μου μεσα...
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
ξένος ήμουν και δεν με περιποιηθήκατε λέει ο Χριστούλης χριστιανοφαρισόπουλα.
Δεν τους κόβω για Χριστούληδες, τους περισσότερους τουλάχιστον. Αν ο Χριστός γεννιόταν και δίδασκε στην Ελλάδα θα τον είχαν στα ώπα ώπα. Δεν ξέρω βέβαια αν θα γινόταν θρησκεία.Fluffy έγραψε: 08 Ιαν 2020, 19:49 ξένος ήμουν και δεν με περιποιηθήκατε λέει ο Χριστούλης χριστιανοφαρισόπουλα.
- περαστικος
Εγω που δεν ειμαι χριστιανος μπορω να λεω ο,τι γουσταρω!Fluffy έγραψε: 08 Ιαν 2020, 19:49 ξένος ήμουν και δεν με περιποιηθήκατε λέει ο Χριστούλης χριστιανοφαρισόπουλα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 0 Απαντήσεις