Τον έναν απ`τους δύο που έπιασαν,τον "αυτοκτόνησαν" αρκετά χρόνια αργότερα.Maspoli έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:37
Ήμουν μικρός αλλά το έδειξε το περιστατικό η Tv. O Πρεκας πυροβολούσε.
Ήταν σε πολυκατοικία (νομίζω όχι μεγάλη) με κόσμο μέσα.
Καθαρή υπόθεση. Τους άλλους δύο τους έπιασαν-δεν τους "δολοφόνησαν"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περίπτωση Βασίλη Τσιρώνη
Re: Περίπτωση Βασίλη Τσιρώνη
Μιλάμε για εκείνη τη στιγμή.waldorf έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:39Τον έναν απ`τους δύο που έπιασαν,τον "αυτοκτόνησαν" αρκετά χρόνια αργότερα.Maspoli έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:37
ΠΑΣ πολλά χρόνια μετά.
Αυτοκτονίες για να μη μπει κάποιος φυλακή υπάρχουν. Δεν είναι κάτι περίεργο.
-
Παρταλι
τον πρεκα τον εφαγε σφαιρα απο πανω, το λεει η ιατροδικαστικια γνωματευσιςMaspoli έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:37Ήμουν μικρός αλλά το έδειξε το περιστατικό η Tv. O Πρεκας πυροβολούσε.Παρταλι έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:29τα θυμασαι λιγο λαθος...Maspoli έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:28
Έλα που θα το πούμε κι ομηρία.
Δε βαραγε ο Πρεκας; Σήκωσε τα χέρια να παραδοθεί;
Εγκλωβισμός, ανταλλαγή πυροβολισμων, τον βρήκε σφαίρα, πέθανε. Τέλος.
Από την άλλη ο Τσιρωνης νομίζω κάνει μπαμ ότι είχε αποκτήσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
στην περιπτωσις ομηριας του Πρεκα τον εφαγε ελευθερος σκοπευτης
ο πρεκας πυροβοληξε οταν τον κυνηγουσαν, στην καταδιωξις
-
Παρταλι
στο πλοιο για Πατρα....waldorf έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:39Τον έναν απ`τους δύο που έπιασαν,τον "αυτοκτόνησαν" αρκετά χρόνια αργότερα.Maspoli έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:37
Ο Πρέκας πυροβολούσε κι από εκεί που ηταν
Και μετά απ`όλ`αυτά του έλαχε και η απίθανη περίπτωση σε μιά κατάληψη της ΑΣΟΕΕ αρχές του `90,διάφοροι αναρχοχαρούμενοι να τον υποπτευόμαστε για ασφαλίτη γιατί "τι κάνει αυτός ο άγνωστος σαραντάρης εδώ;".Beria έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:39
Ο Σκανδάλης ήταν άλλη απίστευτη περίπτωση
Ο παππούς του στρατηγός της Μικρασιατικής Εκστρατείας, ο πατέρας του αξιωματικός του ΕΣ που πέρασε στον ΕΛΑΣ κι απο κει στην Πολωνία πολιτικός πρόσφυγας κι ο Γιάννης μέχρι το 1977 που ήρθε στην Ελλάδα τραβιόταν από την αστυνομία των σταλινικών της Πολωνίας
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Μιας και είναι νήμα που άπτεται της ιστορίας, για όσους ενδιαφέρονται να δουν τι πίστευε ο Βασίλης Τσιρώνης,
υπάρχει σκαναρισμένο το Γαλάζιο Βιβλίο του εδώ.
(σημ. η δημοσιοποίηση του σχετικού συνδέσμου δεν σημαίνει ότι συμφωνώ ή σχετίζομαι με τη συγκεκριμένη σελίδα)
Καλό βράδυ σε όλους!
υπάρχει σκαναρισμένο το Γαλάζιο Βιβλίο του εδώ.
(σημ. η δημοσιοποίηση του σχετικού συνδέσμου δεν σημαίνει ότι συμφωνώ ή σχετίζομαι με τη συγκεκριμένη σελίδα)
Καλό βράδυ σε όλους!
Non est ad astra mollis e terris via
-
Παρταλι
ο Σκανδαλης σκοτωθκε στα 80ςwaldorf έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:47Και μετά απ`όλ`αυτά του έλαχε και η απίθανη περίπτωση σε μιά κατάληψη της ΑΣΟΕΕ αρχές του `90,διάφοροι αναρχοχαρούμενοι να τον υποπτευόμαστε για ασφαλίτη γιατί "τι κάνει αυτός ο άγνωστος σαραντάρης εδώ;".Beria έγραψε: 24 Οκτ 2019, 18:39
Ο Σκανδάλης ήταν άλλη απίστευτη περίπτωση
Ο παππούς του στρατηγός της Μικρασιατικής Εκστρατείας, ο πατέρας του αξιωματικός του ΕΣ που πέρασε στον ΕΛΑΣ κι απο κει στην Πολωνία πολιτικός πρόσφυγας κι ο Γιάννης μέχρι το 1977 που ήρθε στην Ελλάδα τραβιόταν από την αστυνομία των σταλινικών της Πολωνίας
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν στα μέσα του '90. Δεκέμβρη του '94;
Non est ad astra mollis e terris via
-
σούπερ δημήτριος
κάτσε ρε λίγο,που πας συνέχεια?
Το 94, ναιΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 24 Οκτ 2019, 19:18 Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν στα μέσα του '90. Δεκέμβρη του '94;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όχι ότι έχει και σημασία,αλλά ας κρατάμε και μιά πισινή όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι.Βάλε ένα ερωτηματικό σε παρένθεση βρε αδερφέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 10 Απαντήσεις