!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλεξάνδρεια Ημαθίας : Αφομοίωση "προσφύγων"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
σούπερ δημήτριος

Re: Αλεξάνδρεια Ημαθίας : Αφομοίωση "προσφύγων"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

Fluffy έγραψε: 22 Οκτ 2019, 00:20 «πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω. δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε. γυμνός, και δεν με ντύσατε. ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε.»
βρες κανένα άλλο που να λέει για χώρους διασκέδασης και γκόμενες γιατί αυτό δεν κολλάει.εκτός και αν περιλαμβάνονται στην φιλοξενία αλλά μου φαίνεται ότι πάει πολύ
το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε σχολικό χορό στην Αλεξάνδρεια, μετανάστες θέλησαν να μπουν στον χώρο διασκέδασης χωρίς να πληρώσουν είσοδο. Καταγγελίες αναφέρουν ότι οι νεαροί μετανάστες παρενόχλησαν ομάδα κοριτσιών, εκδιώχθηκαν, όμως επέστρεψαν με ενισχύσεις.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Οκτ 2019, 19:18
Kauldron έγραψε: 22 Οκτ 2019, 19:13
Fluffy έγραψε: 22 Οκτ 2019, 00:20 «πείνασα, και δεν μου δώσατε να φάω. δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. ξένος ήμουν, και δεν με φιλοξενήσατε. γυμνός, και δεν με ντύσατε. ασθενής και σε φυλακή, και δεν με επισκεφθήκατε.»
Μόνο που οι συγκεκριμένοι που έρχονται δεν είναι ξένοι που ήρθανε, είναι εισβολείς.
Οι επισκέπτες του Λωτ τι ήταν;
Άγγελοι, αν θυμάμαι καλά?
Ετούτοι εδώ σου φαίνονται για Άγγελοι?

Εικόνα

btw, όσο είναι αυτοί Σύριοι, άλλο τόσο είμαι εγώ Σκανδιναβός Βίκινγκ. :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Kauldron τι σε ενοχλει περισσοτερο οτι εγκατασταθηκαν μεταναστες εκει η οτι οι μικροι και μικρομεσσαιοι αγροτες ξεπουλανε την γη τους και φευγουν ελεου ΚΑΠ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Κι επειδή 50 γαυροι χούλιγκανοι πήγαν να ανοίξουν κεφάλια Γερμανών έτσι για ξεκαβλωμα, όποιος είναι Ολυμπιακός και πάει στο γήπεδο είναι συνυπευθυνος. Κλασικές ρατσιστικές παρα-λογικές της ψωλης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Οκτ 2019, 14:40 Κι επειδή 50 γαυροι χούλιγκανοι πήγαν να ανοίξουν κεφάλια Γερμανών έτσι για ξεκαβλωμα, όποιος είναι Ολυμπιακός και πάει στο γήπεδο είναι συνυπευθυνος. Κλασικές ρατσιστικές παρα-λογικές της ψωλης.
Για πες το ίδιο για το Ρουπακιά.
Kauldron τι σε ενοχλει περισσοτερο οτι εγκατασταθηκαν μεταναστες εκει η οτι οι μικροι και μικρομεσσαιοι αγροτες ξεπουλανε την γη τους και φευγουν ελεου ΚΑΠ?
Και τα δυο.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Kauldron έγραψε: 23 Οκτ 2019, 14:42
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Οκτ 2019, 14:40 Κι επειδή 50 γαυροι χούλιγκανοι πήγαν να ανοίξουν κεφάλια Γερμανών έτσι για ξεκαβλωμα, όποιος είναι Ολυμπιακός και πάει στο γήπεδο είναι συνυπευθυνος. Κλασικές ρατσιστικές παρα-λογικές της ψωλης.
Και τα δυο.
Αν φτιάξουν κόμμα πρόσφυγες που να έχει ως θεωρητική βάση την εξάλειψη των Ελλήνων και να δέρνουν κόσμο επειδή μιλάει ελληνικά, τότε να τους χωσουν μέσα πάραυτα όπως και τα νέοναζιστικά σκουπίδια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Οκτ 2019, 14:45
Και τα δυο.
Αν φτιάξουν κόμμα πρόσφυγες που να έχει ως θεωρητική βάση την εξάλειψη των Ελλήνων και να δέρνουν κόσμο επειδή μιλάει ελληνικά, τότε να τους χωσουν μέσα πάραυτα όπως και τα νέοναζιστικά σκουπίδια.
Το λένε Ισλάμ αυτό το κόμμα. Είναι ταυτόχρονα και θρησκεία, και όλα τ' άλλα.
Αλλά είναι μάταιο να συζητάω μαζί σου, αφού ακόμα και αν από τους 1000 λαθρο οι 999 είναι εγκληματίες εσύ θα πείς οτι δε μπορούμε να "γενικεύουμε", αλλά στους ΧΑτες, ακόμα και ένας να βρεθεί που σκότωσε, εσύ θα λές οτι το έκανε λόγω "ιδεολογίας" κλπ.
Είσαι τόσο τυφλωμένος, και μισείς με τόσο πάθος την Ελλάδα, που είναι εντελώς αδύνατον να συζητήσει κανείς μαζί σου.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Οκτ 2019, 14:45
Και τα δυο.
Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να το κάνουν αυτό!!!
Οι γύφτοι είναι ολοφάνερη απόδειξη του τι θα γίνει!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Λοιπόν, αυτή την αηδία - του να επικαλείστε κομμάτια από τη βίβλο - την είδα και σε άλλα μέσα, κυρίως δημοσιογραφικά.
Τι έγινε ρε παιδιά;
Μας τελείωσαν όλες οι άλλες μαρακίες και το ρίξατε στις χριστιανικές ιδέες;;;
Καρφώνεστε ρε!!!
Από την επόμενη φορά που θα πάρετε γραμμή από το κόμμα, μην τρέχετε όλοι μαζί για να αποδείξετε ποιός είναι ο καλύτερος κωλογλύφτης!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

zteo έγραψε: 22 Οκτ 2019, 21:15 Kauldron τι σε ενοχλει περισσοτερο οτι εγκατασταθηκαν μεταναστες εκει η οτι οι μικροι και μικρομεσσαιοι αγροτες ξεπουλανε την γη τους και φευγουν ελεου ΚΑΠ?
Οτι εγκαταστάθηκαν μαμελούκοι λαθρομετανάστες και κάνουν ότι γουστάρουν στα χώματα μας.
Το να φεύγουν οι βλάχοι από τα χωριά τους και να έρχονται στις πόλεις είναι άτι υγιές. Ο Ελληνας πάντα ως προοδευτικό μυαλό ήταν υπέρ της αστυφιλίας, αν ανέβηκε σε κατσάβραχα και έγινε σαν τον ζώο,είναι γιατί αυτή η μεμέτικη φάρα ξαναπέρασε τα σύνορα μας τον μεσαίωνα και εμείς τρέχαμε σαν κυνηγημένοι.
ΚΑΠ και λυκοσυμμαχίες πες τα σε κάνα βλήμα, οι δυο καρκίνοι της Ελλάδας είναι η Δεξιά και οι λαθρομετανάστες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.

"Πρόσφυγες" απο το εκει κέντρο κρατησης θέλησαν να πάνε στην γιορτή και δεν τους επέτρεψαν να μπουν. Γύρισαν λίγο αργότερα με ρόπαλα και πέτρες για μανούρα. Σε γιορτή Γυμνασίου. Με ρόπαλα.

Η κατάσταση, δυστυχώς, θα ξεφύγει σύντομα. Ο κόσμος δεν πρόκειται να κρατηθεί για πολύ ακόμα.
Otto Weininger, θα τους ξαναψηφίσεις;

Έχει πέσει «γραμμή» υπέρ του εποικισμού
Ακόμα και ο πάλαι ποτέ εθναμύντορας Αδωνις Γεωργιάδης είπε με στόμφο και κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική χώρα. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στους χιλιάδες εποίκους που έρχονται στην πατρίδα μας, δήλωσε: «Όλη η Ευρώπη είναι πολυπολιτισμική. Δεν είναι πολυπολιτισμική; Εχετε εσείς καμιά χώρα που είναι περίκλειστη και αεροστεγής στην Ευρώπη;» Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι και η Ελλάδα πολυπολιτισμική και ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «προφανώς»!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Juno έγραψε: 23 Οκτ 2019, 20:41
Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2019, 13:12 Έλεγε τώρα στον ΑΝΤ1, ότι στην Ημαθία ένα γυμνάσιο έκανε γιορτή για να μαζέψουν λεφτά για την εκδρομή τους.

"Πρόσφυγες" απο το εκει κέντρο κρατησης θέλησαν να πάνε στην γιορτή και δεν τους επέτρεψαν να μπουν. Γύρισαν λίγο αργότερα με ρόπαλα και πέτρες για μανούρα. Σε γιορτή Γυμνασίου. Με ρόπαλα.

Η κατάσταση, δυστυχώς, θα ξεφύγει σύντομα. Ο κόσμος δεν πρόκειται να κρατηθεί για πολύ ακόμα.
Otto Weininger, θα τους ξαναψηφίσεις;

Έχει πέσει «γραμμή» υπέρ του εποικισμού
Ακόμα και ο πάλαι ποτέ εθναμύντορας Αδωνις Γεωργιάδης είπε με στόμφο και κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική χώρα. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στους χιλιάδες εποίκους που έρχονται στην πατρίδα μας, δήλωσε: «Όλη η Ευρώπη είναι πολυπολιτισμική. Δεν είναι πολυπολιτισμική; Εχετε εσείς καμιά χώρα που είναι περίκλειστη και αεροστεγής στην Ευρώπη;» Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι και η Ελλάδα πολυπολιτισμική και ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «προφανώς»!
O πολυπολιτισμός ήρθε στις θέσεις του Άδωνι...
Για να δείς τί νυφίτσα που είναι, δε σου λέει αν καλώς είναι, και αν θα 'πρεπε ν' αλλάξει αυτό, και γιατί έγινε έτσι, απλά σου κάνει τη διαπίστωση. Και φυσικά ο δημοσιογράφος δεν επιμένει στην ερώτηση. Για να καταλάβεις πόσο στημένο είναι όλο αυτό.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

OANNHSEA έγραψε: 23 Οκτ 2019, 17:32
Λοιπόν, αυτή την αηδία - του να επικαλείστε κομμάτια από τη βίβλο - την είδα και σε άλλα μέσα, κυρίως δημοσιογραφικά.
Τι έγινε ρε παιδιά;
Καρφώνεστε ρε!!!
Από την επόμενη φορά που θα πάρετε γραμμή από το κόμμα, μην τρέχετε όλοι μαζί για να αποδείξετε ποιός είναι ο καλύτερος κωλογλύφτης!!!

.
Από όπου θέλουμε μπορούμε να αντλήσουμε επιχειρήματα. Και εκεί που περπατάμε στο δρόμο, εκεί που πίνουμε το καφεδάκι μας. Τα πάντα γύρο μας είναι υπερ μας.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Fluffy έγραψε: 23 Οκτ 2019, 23:08
Τι έγινε ρε παιδιά;
Καρφώνεστε ρε!!!

.
Από όπου θέλουμε μπορούμε να αντλήσουμε επιχειρήματα. Και εκεί που περπατάμε στο δρόμο, εκεί που πίνουμε το καφεδάκι μας. Τα πάντα γύρο μας είναι υπερ μας.
Γιατί μη νομίζεις και τα σουτζουκάκια υπέρ σου είναι αγράμματε "ακαδημαϊκέ" (λαλ).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

sys3x έγραψε: 23 Οκτ 2019, 23:25
Fluffy έγραψε: 23 Οκτ 2019, 23:08

Τι έγινε ρε παιδιά;
Καρφώνεστε ρε!!!

.
Γιατί μη νομίζεις και τα σουτζουκάκια υπέρ σου είναι αγράμματε "ακαδημαϊκέ" (λαλ).
ημαστε μια ωραία ατμοσφαιρα!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”