Πολύ καλά, αρκεί να ξέρεις τι κάνεις, να φέρνεις συνέχεια νέα πράγματα, να ψάχνεις τιμές παντού και να οργανώνεσαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
5 χρόνια στο κουρμπέτι
- hellegennes
Re: 5 χρόνια στο κουρμπέτι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Von Mackensen
Μπράβο Χέλι! Να συνεχίσεις την ανοδική πορεία εύχομαι.
Ρε μλκ, θα μπορούσες απλά να στείλεις ένα μήνυμα να περνούσα για καφέ, δεν χρειαζόταν να ανοίξεις ολόκληρο νήμα.
Spoiler
kudos ρε, και τα υπόλοιπα που έγραψες με άρεσαν πολύ, πάντα καλά να είσαι και με υγεία.
Επίσης για τους υπόλοιπους, έχει πολύ καλά προϊόντα στο μαγαζί, επιλεγμένα, ΕΛΛΗΝΙΚΑ και στις σωστές τιμές, αν δεν έμενα τόσο μακριά θα πήγαινα σίγουρα δύο φορές την εβδομάδα για ώνια στου Χέλλη.
Επίσης για τους υπόλοιπους, έχει πολύ καλά προϊόντα στο μαγαζί, επιλεγμένα, ΕΛΛΗΝΙΚΑ και στις σωστές τιμές, αν δεν έμενα τόσο μακριά θα πήγαινα σίγουρα δύο φορές την εβδομάδα για ώνια στου Χέλλη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και του χρόνου να αγοράσεις και το Slow Down, μπακαλότυπε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μπράβο και καλές δουλειές.
Είσαι επί της Λαγκαδά;
Είσαι επί της Λαγκαδά;
Μπράβο βρε Χέλη! Μπράβο που κανείς κάτι που γουστάρεις και πάει και καλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Εγω απο εσενα θα ψωνιζα αν ημουν στη γειτονια σου. Εισαι ο καλυτερος.hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2019, 01:14 Σαν σήμερα (χθες), 14 Οκτωβρίου του 2014, άνοιξε η τιτανοτεράστια επιχείρησή μου. Αισίως έκλεισε τα 5 έτη ζωής και ταυτόχρονα 5 συναπτά έτη ανόδου. Αυτά τα πέντε χρόνια πέρασα ωραία, είναι μια δουλειά που την διασκεδάζω. Είναι εύκολη, ευχάριστη, με ρυθμό. Δεν έχει ιδιαίτερες διανοητικές προκλήσεις ούτε μεγάλη κούραση, αλλά κάνω πολύ χαβαλέ και νιώθω καλά.
Ξέρω ότι πολλοί δεν ενδιαφέρονται, οπότε αν ανήκετε σ' αυτήν την συνομοταξία προσπεράστε. Ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου με όσους με ξέρουν και με συμπαθούν.
Σ' αυτά τα χρόνια έμαθα αρκετά πράγματα. Ανακάλυψα νέες πτυχές της καταναλωτικής ψυχολογίας -πολλές φορές παράνοιας-, έκανα φίλους, ίσως έκανα και μερικούς εχθρούς.
Είχα και έχω τεράστιο σαπόρτ από αλλοδαπούς και γύφτους (ρουμανόβλαχους, όχι ρομά). Πολλοί απ' αυτούς αισθάνονται άνετα και όμορφα και μόνο από το γεγονός ότι τους αντιμετωπίζουμε σαν ανθρώπους κι όχι σαν ζώα ή υποψήφιους εγκληματίες. Και η ανταπόκριση που δείχνουν είναι εντυπωσιακή.
Έχω πολύ μικρότερο σαπόρτ από Έλληνες, αν και έχω σαν πελάτες μερικές οικογένειες διαμάντια. Οι Έλληνες είναι γενικότερα καχύποπτοι, αγαπούν περισσότερο τα σούπερ μάρκετ (ακόμη κι αν βρίσκουν τα ίδια πράγματα πιο ακριβά), έχουν περισσότερες απαιτήσεις από μικρότερα καταστήματα και νοοτροπία «δεν θα τον κάνω αυτόν πλούσιο με τα λεφτά μου» (αλλά δεν τον νοιάζει αν κάνει πιο πλούσιο π.χ. τον Βασιλόπουλο, γιατί δεν τον γνωρίζει προσωπικά). Στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι Έλληνες πελάτες μου είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι ή ΕΕ. Οι δημόσιοι υπάλληλοι απλά ψωνίζουν από ΣΜ.
Η ευγένεια διδάσκεται. Ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Το έχω δει στην πράξη.
Η ειλικρίνεια αποδίδει και μεταφράζεται σε εμπιστοσύνη. Αν πω σε έναν πελάτη μου ότι το Χ προϊόν είναι καλό, θα με πιστέψει, γιατί δεν θα το πω για τα πάντα. Αν κάτι το έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσε, θα το πω. Το ίδιο κι αν δεν το έχω δοκιμάσει· θα το πω.
Το καλό, σε συνδυασμό με την ευφυΐα και την εργατικότητα, αργά ή γρήγορα νικάει· πάντα· ακόμη κι αν αρχικά δεν φαίνεται.
- Dwarven Blacksmith
Συγχαρητήρια, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο πρόσφατη η επιχείρηση.
Ας πάνε από το καλό στο καλύτερο τα πράγματα.
Πάντως δεν έχω ξανακούσει αυτό το sentiment που λες με τον Ελ που «δεν θα τον κάνω αυτόν πλούσιο με τα λεφτά μου». Δεν ξέρω σε τι μπορεί να αναφέρεται.
Ας πάνε από το καλό στο καλύτερο τα πράγματα.
Πάντως δεν έχω ξανακούσει αυτό το sentiment που λες με τον Ελ που «δεν θα τον κάνω αυτόν πλούσιο με τα λεφτά μου». Δεν ξέρω σε τι μπορεί να αναφέρεται.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ποιο Lenor αγαπητε;hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2019, 01:26 Π.χ. σήμερα έβλεπα το φυλλάδιο του Lidl που δίνει το μεγάλο Lenor 3 ευρώ, από 6 που το έχουν αρχική τιμή. Εγώ το έχω 2,80 κανονικά και 2,30 όταν το έχω σε προσφορά (το είχα στο προηγούμενο φυλλάδιό μου).
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Ευχαριστώ. Ο δρόμος μου είναι κάθετος στην Λαγκαδά, είμαι πολύ κοντά της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κοίτα στο φυλλάδιο του Lidl.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:59ποιο Lenor αγαπητε;hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2019, 01:26 Π.χ. σήμερα έβλεπα το φυλλάδιο του Lidl που δίνει το μεγάλο Lenor 3 ευρώ, από 6 που το έχουν αρχική τιμή. Εγώ το έχω 2,80 κανονικά και 2,30 όταν το έχω σε προσφορά (το είχα στο προηγούμενο φυλλάδιό μου).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να μοιράσεις και εσύ διαφημιστικά φυλλάδια με προσφορές, να ξεφορτωνεσαι τα μπαγιάτικα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν αρχισαμε καλαhellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2019, 23:13Κοίτα στο φυλλάδιο του Lidl.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 15 Οκτ 2019, 22:59ποιο Lenor αγαπητε;hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2019, 01:26 Π.χ. σήμερα έβλεπα το φυλλάδιο του Lidl που δίνει το μεγάλο Lenor 3 ευρώ, από 6 που το έχουν αρχική τιμή. Εγώ το έχω 2,80 κανονικά και 2,30 όταν το έχω σε προσφορά (το είχα στο προηγούμενο φυλλάδιό μου).
Αρίστος for Tsirpas
Καλές δουλειές! Αφού προσπαθείς συνεχώς να γίνεσαι καλύτερος, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις