Ωραία, είχαμε αυτούς που έγραφαν από το Άγιο Όρος τώρα θα έχουμε και αυτούς που θα γράφουν από το Θιβέτ.mec_ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 17:09 Εγώ ίσως πάω μοναχός σε κάποιο μεικτό βουδιστικό μοναστήρι ή retreat centre.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;
Re: Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;
the end
- Βινόσαυρος
οκ, πάντως δεν ξέρω τι εικόνα δείχνει αυτό, χεράκι-χεράκι και αγκαζέ δε σημαίνει και κάτι ερωτικό απαραίτητα. Απορω μάλιστα γιατί είναι τόσο ταμπου η ανθρώπινη επαφή.mec_ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:06Εννοείται. Αλλά με ποιον ρόλο βολεύεσαι στη συνείδησή σου, όταν το παίζεις ρομαντικό ζευγάρι, ενώ στην πραγματικότητα θα μπορούσες να ήσουν παππούς της/γιαγιά του; Δηλαδή είναι και η ψυχολογία στη μέση.
Εγώ, ας πούμε, θα βολευόμουν με το ρόλο του μέντορα, αποφεύγοντας εξωτερικές τρυφερές εμφανίσεις, γιατί θα αισθανόμουν γελοίος.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Καλά όλα αυτά αλλά θα θέλει ρεύμα όλο αυτό το κονσεπτ. Εννοώ Ελλαδα, ΔΕΗ, Φωτόπουλος, κλπDwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:19 Μάλλον θα έχω βουτήξει βαθιά σε μια εναλλακτική πραγματικότητα που είναι πρακτικά αδύνατο να την ξεχωρίσεις από αυτή που θεωρούμε αληθινή.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
mec
Ποιος έγραφε από το Αγιον Όρος;
Όχι δεν θα πάω στο Θιβέτ. Κάτι κοντινό. Είναι ένα στα 80χμ από το σπίτι μου. Είχα δουλέψει εκεί το 2013 κάτι μηνες, στο τμημα δημοσίων σχέσεων.
http://www.lerabling.org/lang-en/temple ... o-get-here
- Dwarven Blacksmith
Ο σHιτ.Yochanan έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:31 Καλά όλα αυτά αλλά θα θέλει ρεύμα όλο αυτό το κονσεπτ. Εννοώ Ελλαδα, ΔΕΗ, Φωτόπουλος, κλπ
Είχα πάει κι εγώ σε συνέντευξη για να δουλέψω εκεί, αλλά ήθελαν προϋπηρεσία από την προηγούμενη ζωή μου.mec_ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:37Ποιος έγραφε από το Αγιον Όρος;
Όχι δεν θα πάω στο Θιβέτ. Κάτι κοντινό. Είναι ένα στα 80χμ από το σπίτι μου. Είχα δουλέψει εκεί το 2013 κάτι μηνες, στο τμημα δημοσίων σχέσεων.
Ευτυχώς που δεν θα χρειάζεται να πλένουμε βρακιά.

Ο Γιαννόπουλος νομίζω έλεγε που πήγε σε δημόσια πισίνα και ένας γέρος κατούραγε μέσα;

Ο Γιαννόπουλος νομίζω έλεγε που πήγε σε δημόσια πισίνα και ένας γέρος κατούραγε μέσα;
Καλά στημένες επιχειρήσεις τα βουδιστικά μοναστήρια, ωραίος όποιος το έστησε εκμεταλλεύτηκε την μλκ των Γάλλων.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:41Ο σHιτ.Yochanan έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:31 Καλά όλα αυτά αλλά θα θέλει ρεύμα όλο αυτό το κονσεπτ. Εννοώ Ελλαδα, ΔΕΗ, Φωτόπουλος, κλπ
Είχα πάει κι εγώ σε συνέντευξη για να δουλέψω εκεί, αλλά ήθελαν προϋπηρεσία από την προηγούμενη ζωή μου.mec_ έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:37Ποιος έγραφε από το Αγιον Όρος;Πάνας έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:24
Ωραία, είχαμε αυτούς που έγραφαν από το Άγιο Όρος τώρα θα έχουμε και αυτούς που θα γράφουν από το Θιβέτ.
the end
Δεν σε θέλουν γέρο στα μοναστήρια για να σε γηροκομήσουν.
Σε θέλουν να μπορείς να προσφέρεις εργασία.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ξερεις τον Προβοπουλο?Εμπειρία πρόσφατου συνταξιούχου:
Αγωνιστικά τουρνουά μπριτζ.
Θα μπαίνω που και που σε κανένα φόρουμ να δω αν έχει επιζήσει κανένας οπαδός του Κωνσταντίνου και των παιδιών του.
Θα μπαίνω που και που σε κανένα φόρουμ να δω αν έχει επιζήσει κανένας οπαδός του Κωνσταντίνου και των παιδιών του.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Ποιος είναι αυτός;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ο τραπεζιτης.
1) Είπες για το κλάδεμα και δεν είπες για το φόρουμ.Chainis έγραψε: 13 Μάιος 2018, 18:38 Εμπειρία πρόσφατου συνταξιούχου:
Δεν έχω απωθημένα με ταξίδια γιατί έκανα πολλά νέος, άρα χαλαρές βόλτες συνήθως μονοήμερες ανά την Ελλάδα και 2-3 φορές τον χρόνο εξωτερικό λόγο ξενιτεμένης κόρης.
Μοιράζω τον χρόνο μου 20 - 80 σε Αθήνα και χωριό. Αυτό γιατί δεν έχω υποχρεώσεις από εγγόνια, αν είχα θα ήταν αλλιώς.
Ο λόγος που είμαι πολύ περισσότερο στο χωριό είναι ότι παίζω τον λάιτ αγρότη, μαζεύω, κλαδεύω, ραντίζω ελιές δικές μου και της οικογένειας και το καλοκαίρι καλλιεργώ μποστάνι.
Επίσης γιατί έχουν μαζευτεί στο χωριό κι άλλα ρεμάλια της ηλικίας μου.
Επίσης γιατί είχα σιχαθεί την Αθήνα.
Συν ο καλπάζων παλιμπαιδισμός.
Αυτά.
2) Δεν είπες πόση σύνταξη παίρνεις.
1. Τι να πω για το φόρουμ, εδώ είμαστε και τα λέμε.Μηχανικός έγραψε: 13 Μάιος 2018, 20:061) Είπες για το κλάδεμα και δεν είπες για το φόρουμ.Chainis έγραψε: 13 Μάιος 2018, 18:38 Εμπειρία πρόσφατου συνταξιούχου:
Δεν έχω απωθημένα με ταξίδια γιατί έκανα πολλά νέος, άρα χαλαρές βόλτες συνήθως μονοήμερες ανά την Ελλάδα και 2-3 φορές τον χρόνο εξωτερικό λόγο ξενιτεμένης κόρης.
Μοιράζω τον χρόνο μου 20 - 80 σε Αθήνα και χωριό. Αυτό γιατί δεν έχω υποχρεώσεις από εγγόνια, αν είχα θα ήταν αλλιώς.
Ο λόγος που είμαι πολύ περισσότερο στο χωριό είναι ότι παίζω τον λάιτ αγρότη, μαζεύω, κλαδεύω, ραντίζω ελιές δικές μου και της οικογένειας και το καλοκαίρι καλλιεργώ μποστάνι.
Επίσης γιατί έχουν μαζευτεί στο χωριό κι άλλα ρεμάλια της ηλικίας μου.
Επίσης γιατί είχα σιχαθεί την Αθήνα.
Συν ο καλπάζων παλιμπαιδισμός.
Αυτά.
2) Δεν είπες πόση σύνταξη παίρνεις.
2. Την ανώτερη του ΙΚΑ συν επικουρικό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων