Εξαρτάται από την εταιρία και το τοπικό γραφείο της.Πάνας έγραψε: 13 Μάιος 2018, 00:23 Η πολιτική τους πάντως έχει αλλάξει, κάποτε έκαναν παραδόσεις και απογεύματα κατόπιν συνεννοήσεως στο τηλέφωνο μέχρι τις 8.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως παραλαμβάνετε τα δέματα κούριερ;
Re: Πως παραλαμβάνετε τα δέματα κούριερ;
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Η ACS το έχει παρακάνει. Αν δεν του ανοίξεις σε δευτερόλεπτα κολλάει το χαρτί και εξαφανίζεται. Ούτε τηλέφωνο, ούτε μήνυμα ειδοποίησης ότι θα έρθει, ούτε τίποτα. Έχω διαμαρτυρηθεί στην εταιρεία 3 φορές και το μόνο που λένε είναι πως έχουν μόνο έναν κούριερ και δεν προλαβαίνει τόσες παραδόσεις αν περιμένει, παίρνει τηλέφωνο ...
Τους απάντησα ότι ο αποστολέας η εγώ πληρώσαμε για τα μεταφορικά, δεν το κάνει τσάμπα και ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Συνεχίζεται το ίδιο βιολί.
Η Γενική Ταχυδρομική στέλνει μήνυμα πολύ νωρίτερα και το περιμένεις. Επίσης παίρνει και τηλέφωνο αν δεν ανοίξεις άμεσα.
Επειδή όντως είναι πολύ σπαστικό να χάσεις ένα πρωινό μέσα περιμένοντας, επιλέγω σχεδόν πάντα - όταν μπορώ - να το παραλαμβάνω εγώ από το πρακτορείο της κούριερ. Στα elta courier ειδικά επιλέγω παραλαβή από θυρίδα (έτσι το ονομάζουν) με παίρνουν τηλέφωνο όταν φτάνει και πηγαίνω και το παίρνω εγώ. Κοστίζει και πολύ φτηνότερα στον αποστολέα (περίπου 5 ευρώ μέχρι 2 - 2,5 κιλά) από όλη την Ελλάδα σχεδόν. Και αφού είμαι πολύ κοντά σε πρακτορείο με συμφέρει πολύ αυτός ο τρόπος.
Επίσης μπορούν να το στείλουν και από ταχυδρομείο (μέσω elta courier) αν και κάνει 1 μέρα παραπάνω συνήθως να φτάσει.
Τους απάντησα ότι ο αποστολέας η εγώ πληρώσαμε για τα μεταφορικά, δεν το κάνει τσάμπα και ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Συνεχίζεται το ίδιο βιολί.
Η Γενική Ταχυδρομική στέλνει μήνυμα πολύ νωρίτερα και το περιμένεις. Επίσης παίρνει και τηλέφωνο αν δεν ανοίξεις άμεσα.
Επειδή όντως είναι πολύ σπαστικό να χάσεις ένα πρωινό μέσα περιμένοντας, επιλέγω σχεδόν πάντα - όταν μπορώ - να το παραλαμβάνω εγώ από το πρακτορείο της κούριερ. Στα elta courier ειδικά επιλέγω παραλαβή από θυρίδα (έτσι το ονομάζουν) με παίρνουν τηλέφωνο όταν φτάνει και πηγαίνω και το παίρνω εγώ. Κοστίζει και πολύ φτηνότερα στον αποστολέα (περίπου 5 ευρώ μέχρι 2 - 2,5 κιλά) από όλη την Ελλάδα σχεδόν. Και αφού είμαι πολύ κοντά σε πρακτορείο με συμφέρει πολύ αυτός ο τρόπος.
Επίσης μπορούν να το στείλουν και από ταχυδρομείο (μέσω elta courier) αν και κάνει 1 μέρα παραπάνω συνήθως να φτάσει.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Στα elta courier έχω 50% έκπτωση για να στείλω δέμα.
Έχει γίνει συμφωνία με τον σύλλογο των μηχανικών Καλαμάτας.
Έχει γίνει συμφωνία με τον σύλλογο των μηχανικών Καλαμάτας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εδώ τα αφήνουν σε γείτονες. Επίσης αλυσίδες μπακάλικων/ μπινελικοπωλείων έχουν κάνει συμβάσεις με εταιρείες κούριερ να γίνουν σημεία αποκομιδής, οπότε αν δε σε πετύχουν εσένα ή το γείτονα το τσιμπάς από το πλησιέστερο κατάστημα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
τα αφηνω στην ψιλικατζοθ απεναντι..
λυπαμαι αλλά παίζει καποιες μερες να ειναι η μόνη που μενει τόσες ώρες κοντά στο σπίτι μου
λυπαμαι αλλά παίζει καποιες μερες να ειναι η μόνη που μενει τόσες ώρες κοντά στο σπίτι μου
~~¥~~
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Κάπου είχα δει μια νέα υπηρεσία που μπορούσες και να στείλεις και να λάβεις από διάφορα τέτοια σημεία (μικρά μαγαζιά) που ούτως ή άλλως μένουν ανοιχτά πολλές ώρες, όπως ανθοπωλεία, μίνι μάρκετ κ.λπ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Ναι! Πρόσφατα το είδα σε μια shell, αν δεν κάνω λάθος, κ μου έκανε εντύπωση.Spiros252 έγραψε: 13 Μάιος 2018, 12:07 Κάπου είχα δει μια νέα υπηρεσία που μπορούσες και να στείλεις και να λάβεις από διάφορα τέτοια σημεία (μικρά μαγαζιά) που ούτως ή άλλως μένουν ανοιχτά πολλές ώρες, όπως ανθοπωλεία, μίνι μάρκετ κ.λπ.
η dhl εχει δικές της θυρίδες σε βενζιναδικα. σου στελνει κωδικό, πας στο μηχάνημα, βαζεις κωδικό και ανοιγει η θυρίδα σου.
οι υπευθυνοι στο βενζιναδικό δεν ανακατευονται
οι υπευθυνοι στο βενζιναδικό δεν ανακατευονται
~~¥~~
Άσχετο, έκανα την κίνηση να δώσω 3 ευρώ πουρμπουάρ σε ταχυδρόμο των ελτα επειδή ανέβηκε ορόφους να μου δώσει συστημένο, με το επόμενο συστημένο ο ίδιος μπήκε απρόσκλητος μέσα από τη πόρτα, μου μίλησε στον ενικό, άφησε τα πραγματά του πάνω στο τραπέζι μου με άνεση, μόνο να πιεί ένα καφεδάκι δε μου ζήτησε
Τι σου είναι το δημόσιο ρε παιδί
Τι σου είναι το δημόσιο ρε παιδί
εμείς εχουμε εκπαιδευσει την τυπισσα απο τα ελτα να πετάει τα δεματα του αλιεξπρες στο μπαλκονι μας στον πρωτο οροφο αμα δεν ειμαστε σπιτι να παραλαβουμε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Cecily Anne
Από αλιεξπρες εχεις πληρωσει κανα τελωνείο;Naranjita έγραψε: 13 Μάιος 2018, 15:00 εμείς εχουμε εκπαιδευσει την τυπισσα απο τα ελτα να πετάει τα δεματα του αλιεξπρες στο μπαλκονι μας στον πρωτο οροφο αμα δεν ειμαστε σπιτι να παραλαβουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ω ναι αμα ξεπερασεις τα 22 ευρω. το δικο μου πακετο εκανε 22,37Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2018, 15:21Από αλιεξπρες εχεις πληρωσει κανα τελωνείο;Naranjita έγραψε: 13 Μάιος 2018, 15:00 εμείς εχουμε εκπαιδευσει την τυπισσα απο τα ελτα να πετάει τα δεματα του αλιεξπρες στο μπαλκονι μας στον πρωτο οροφο αμα δεν ειμαστε σπιτι να παραλαβουμε.
ΑΛΛΑ, υποψιαζομαι οτι αν εστελνα την αποδειξη παραποιημενη θα το περναγαν χωρις εκτελωνισμο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Θα σου πω την εμπειρία μου με 2 διαφορετικά καταστήματα της ACS που συνεργάζομαι στο σπίτι και στην δουλεία.
Στην δουλειά που μας ξέρουν, ξέρουν και τι ώρες είμαστε ανοικτά και όλα καλά. Στο σπίτι έχω χάσει πολλές φορές την μέρα μου περιμένοντας και μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι μου έχει κολλήσει χαρτάκι και φύγει χωρίς πολλά πολλά.
Σε παράπονό μου γιατί δεν χρησιμοποίησαν το κινητό που δηλώνω πάντα μου είπαν ότι δεν προβλέπεται. Άρα:
Αν το τοπικό υποκατάστημα είναι κοντά σου δηλώνεις κατά την παραγγελία να παραμείνει εκεί και να ειδοποιηθείς να περάσεις να το πάρεις. Θα λάβεις SMS
Αν αυτό δεν βολεύει μπορείς να συνεννοηθείς με τον πωλητή να πληρώσεις κάτι παραπάνω και να δηλώσει συγκεκριμένο 2ωρο παράδοσης πχ 10-12:00 για να μη φας όλη τη μέρα. Τέτοια υπηρεσία έχει η ACS, για τους άλλους δεν είμαι σίγουρος
Στην δουλειά που μας ξέρουν, ξέρουν και τι ώρες είμαστε ανοικτά και όλα καλά. Στο σπίτι έχω χάσει πολλές φορές την μέρα μου περιμένοντας και μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι μου έχει κολλήσει χαρτάκι και φύγει χωρίς πολλά πολλά.
Σε παράπονό μου γιατί δεν χρησιμοποίησαν το κινητό που δηλώνω πάντα μου είπαν ότι δεν προβλέπεται. Άρα:
Αν το τοπικό υποκατάστημα είναι κοντά σου δηλώνεις κατά την παραγγελία να παραμείνει εκεί και να ειδοποιηθείς να περάσεις να το πάρεις. Θα λάβεις SMS
Αν αυτό δεν βολεύει μπορείς να συνεννοηθείς με τον πωλητή να πληρώσεις κάτι παραπάνω και να δηλώσει συγκεκριμένο 2ωρο παράδοσης πχ 10-12:00 για να μη φας όλη τη μέρα. Τέτοια υπηρεσία έχει η ACS, για τους άλλους δεν είμαι σίγουρος
Σε ειδοποιούν ότι το δέμα είναι για εκτελωνισμό συνήθως συνεργάζονται με τις μεταφορικες οι εκτελωνιστές και αναλαμβάνει η μεταφορικήCecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2018, 15:21Από αλιεξπρες εχεις πληρωσει κανα τελωνείο;Naranjita έγραψε: 13 Μάιος 2018, 15:00 εμείς εχουμε εκπαιδευσει την τυπισσα απο τα ελτα να πετάει τα δεματα του αλιεξπρες στο μπαλκονι μας στον πρωτο οροφο αμα δεν ειμαστε σπιτι να παραλαβουμε.
Μου έχει ερθει πχ 85 ευρω στοιχιζαν και επρεπε να πληρώσω 35 (εκτελωνιστής μεταφορικης σύν άλλα έξοδα - τα μεταφορικα τα είχα πληρώσει στη τιμή όταν εκανα την παραγγελία) για να τα λάβω.
Ανάλογα πως θα το έκοβαν, τα ηλεκτρονικά τα ψάχνουν, αν ήταν ρούχο θα πέρναγε.Naranjita έγραψε: 13 Μάιος 2018, 15:25ω ναι αμα ξεπερασεις τα 22 ευρω. το δικο μου πακετο εκανε 22,37
ΑΛΛΑ, υποψιαζομαι οτι αν εστελνα την αποδειξη παραποιημενη θα το περναγαν χωρις εκτελωνισμο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon