Δεν ξερω τι κατευθυνσεις, δυνατοτητες και επιλογες εχουν τα παιδιά σου αλλα οταν αναφερεσαι στα δικα μου δεν θα μιλας για βιζιτες μαλακομπούκωμα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:01 αν συμφωνησουν λεει το νδουλικο![]()
![]()
λογικα οι βιζιτες που δουλευουν στα καζινο (η στους οικους ανοχης) ηταν επιλογη τους να δουλευουν εκει αφου ειχαν παρα πολλες αλλες θεσεις εργασιας να επιλεξουν και επελεξαν την συγκεκριμενη "θεση εργασιας"![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδωνις: το Ελληνικο το συμβολο της νεας ελλαδας αντιστοιχο με τον Παρθενωνα
Re: Αδωνις: το Ελληνικο το συμβολο της νεας ελλαδας αντιστοιχο με τον Παρθενωνα
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Υδράργυρος
Τσαμπα τσακωνεστε, αφου δεν προκειται να γινει τιποταChainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:09Δεν ξερω τι κατευθυνσεις, δυνατοτητες και επιλογες εχουν τα παιδιά σου αλλα οταν αναφερεσαι στα δικα μου δεν θα μιλας για βιζιτες μαλακομπούκωμα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:01 αν συμφωνησουν λεει το νδουλικο![]()
![]()
λογικα οι βιζιτες που δουλευουν στα καζινο (η στους οικους ανοχης) ηταν επιλογη τους να δουλευουν εκει αφου ειχαν παρα πολλες αλλες θεσεις εργασιας να επιλεξουν και επελεξαν την συγκεκριμενη "θεση εργασιας"![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή αν γίνει θα παραδεχθείς ότι έγραφες παπαριές;
-
Εμπεδοκλής
Μιας και το ανέφερες, πώς πάει το καζίνο στο Λουτράκι; Οι φήμες που λένε ότι πάει από το κακό στο χειρότερο και κανένας επενδυτής δεν βάζει τα λεφτά του, ισχύουν;Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:38Ναι βρε το έργο είναι οπως οταν φτιάχτηκε το καζίνο στο Λουτράκι ένα πράμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:27Ναι βρε. Καζίνο, ουρανοξύστες, μαρίνα... Από τώρα πουλάνε διαμερίσματα.![]()
- Υδράργυρος
Αμα γινει ολο αυτο το εργο ναι βεβαια θα το παραδεχτω.
Αλλα τι θα γινει και ποτε;
-
Εμπεδοκλής
Όχι, εγώ δεν ξέρω από αυτά. Από ότι φαίνεται ούτε και οι επενδυτές...Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:44Προσπαθώ να βάλω στην γκλάβα σου το απλό και αυτονοητο οτι ΚΑΝΕΝΑ εργο οποιουδηποτε μεγέθους αν δεν παραδοθεί δεν είναι αυτονοητο οτι θα τελειώσει ή οτι θα τελειώσει όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή ή στον χρόνο που είχε σχεδιαστεί η στο κόστος.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:35Μου συγκρείνεις το τρέξιμο ενός σοβαρού και ακριβού project με την κατασκευή του κοτετσιού στην αυλή σου και υποτίθεται ότι εγώ είμαι αυτός που δεν ξέρω; Σοβαρέψου.Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:33
Η πίστη αφορα τους θρησκευόμενους.
Αμα ειχες τρεξει ενα σοβαρό πρότζεκτ στην ζωή σου θα καταλαβαινες τι εννοώ.
Οσο πιο μεγάλο το έργο τοσο μεγαλυτερο και το ρισκο.
Μάλλον, απ οτι ακούω κι εγώ.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:14Μιας και το ανέφερες, πώς πάει το καζίνο στο Λουτράκι; Οι φήμες που λένε ότι πάει από το κακό στο χειρότερο και κανένας επενδυτής δεν βάζει τα λεφτά του, ισχύουν;Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:38Ναι βρε το έργο είναι οπως οταν φτιάχτηκε το καζίνο στο Λουτράκι ένα πράμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:27
Ναι βρε. Καζίνο, ουρανοξύστες, μαρίνα... Από τώρα πουλάνε διαμερίσματα.![]()
Λογικά αν ανοιξει στο Ελληνικό αυτό θα κλείσει οπότε ποιος βαζει λεφτά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Το έργο στην πλήρη ανάπτυξή του θέλει 8 χρόνια.Υδράργυρος έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:14
Αμα γινει ολο αυτο το εργο ναι βεβαια θα το παραδεχτω.
Αλλα τι θα γινει και ποτε;
Άρα κοιτάμε βήμα-βήμα, αν στα 2 ή στα 3 χρόνια, οι εργασίες εξελίσσονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οφείλεις να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος.
Αργότερα, θα πρέπει να γίνει η συνολικότερη αποτίμηση, πόσο βοήθησε το πρότζεκτ την οικονομία κλπ. Και εκεί προφανώς ο καθένας θα λέει τα δικά του γιατί το ζήτημα είναι υποκειμενικό και στα της οικονομίας υπάρχει πάντα πολλαπλή ανάγνωση. Αλλά, το θέμα αν θα γίνει κάτι ή τίποτα που υποστηρίζεις εσύ είναι αντικειμενικό. Αν λ.χ προχωρήσει το οικιστικό κομμάτι, η υπογειοποίηση της λεωφόρου, οι μαρίνες, το ενυδρείο κλπ, ε, τότε απλά έκανες λάθος.
-
Εμπεδοκλής
Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:22Μάλλον, απ οτι ακούω κι εγώ.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:14Μιας και το ανέφερες, πώς πάει το καζίνο στο Λουτράκι; Οι φήμες που λένε ότι πάει από το κακό στο χειρότερο και κανένας επενδυτής δεν βάζει τα λεφτά του, ισχύουν;Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:38
Ναι βρε το έργο είναι οπως οταν φτιάχτηκε το καζίνο στο Λουτράκι ένα πράμα.
Λογικά αν ανοιξει στο Ελληνικό αυτό θα κλείσει οπότε ποιος βαζει λεφτά.
Μάλλον οι πέλάτες του είναι κάπου έξω από το Ελληνικό και περιμένουν να ανοίξει...
Οι επενδυτές σταθμίζουν και το ρισκο, το ρισκ μάνατζμεντ είναι από τις πιο βασικές συνιστώσες σε κάθε πρότζεκτ.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15Όχι, εγώ δεν ξέρω από αυτά. Από ότι φαίνεται ούτε και οι επενδυτές...Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:44Προσπαθώ να βάλω στην γκλάβα σου το απλό και αυτονοητο οτι ΚΑΝΕΝΑ εργο οποιουδηποτε μεγέθους αν δεν παραδοθεί δεν είναι αυτονοητο οτι θα τελειώσει ή οτι θα τελειώσει όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή ή στον χρόνο που είχε σχεδιαστεί η στο κόστος.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:35
Μου συγκρείνεις το τρέξιμο ενός σοβαρού και ακριβού project με την κατασκευή του κοτετσιού στην αυλή σου και υποτίθεται ότι εγώ είμαι αυτός που δεν ξέρω; Σοβαρέψου.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Με την Αθήνα δουλεύει κυριως ρε.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:22Μάλλον, απ οτι ακούω κι εγώ.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:14
Μιας και το ανέφερες, πώς πάει το καζίνο στο Λουτράκι; Οι φήμες που λένε ότι πάει από το κακό στο χειρότερο και κανένας επενδυτής δεν βάζει τα λεφτά του, ισχύουν;
Λογικά αν ανοιξει στο Ελληνικό αυτό θα κλείσει οπότε ποιος βαζει λεφτά.![]()
Μάλλον οι πέλάτες του είναι κάπου έξω από το Ελληνικό και περιμένουν να ανοίξει...
Τι οιστευεις, αν ανοίξει ένα ακομα εκει δεν θα πέσει ο τζίρος στο Λουτράκι;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Εμπεδοκλής
Και σου λένε, αφού τα γύρω καζίνο και οι ουρανοξύστες είναι στα πρόθυρα χρεωκοπίας μάλλον υπάρχει ζήτηση άρα το ρίσκο είναι μικρό...Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:25Οι επενδυτές σταθμίζουν και το ρισκο, το ρισκ μάνατζμεντ είναι από τις πιο βασικές συνιστώσες σε κάθε πρότζεκτ.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:15Όχι, εγώ δεν ξέρω από αυτά. Από ότι φαίνεται ούτε και οι επενδυτές...Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:44
Προσπαθώ να βάλω στην γκλάβα σου το απλό και αυτονοητο οτι ΚΑΝΕΝΑ εργο οποιουδηποτε μεγέθους αν δεν παραδοθεί δεν είναι αυτονοητο οτι θα τελειώσει ή οτι θα τελειώσει όπως είχε σχεδιαστεί από την αρχή ή στον χρόνο που είχε σχεδιαστεί η στο κόστος.
-
Εμπεδοκλής
Α, δεν θα έρθουν νέοι πελάτες;Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:27Με την Αθήνα δουλεύει κυριως ρε.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:24Chainis έγραψε: 02 Οκτ 2019, 22:22
Μάλλον, απ οτι ακούω κι εγώ.
Λογικά αν ανοιξει στο Ελληνικό αυτό θα κλείσει οπότε ποιος βαζει λεφτά.![]()
Τι οιστευεις, αν ανοίξει ένα ακομα εκει δεν θα πέσει ο τζίρος στο Λουτράκι;
Το ξαναβάζω για να δούμε και νούμερα.
Εσύ πιστεύεις ότι έχει μέλλον ένα ακόμη καζίνο στην Ελλάδα;
Δεν σεβονται τιποτα πια.Jolly Roger έγραψε: 02 Οκτ 2019, 21:08 Τελευταία φορά που τσέκαρα, Νέος Παρθενών ήταν η Μακρόνησος. Πότε της έφαγε τη θέση το Χελένικον;
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
https://www.defence-point.gr/news/o-ern ... -voylgaria
Κάποιοι πολιτικοί επιδίδονται σε "επενδύσεις" και κάποιοι άλλοι, επίσης πολιτικοί, απλά σε επενδύσεις.
Χρειάζεται να αναρωτιέται ο οποιοσδήποτε για την εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία δύο γειτονικών χωρών;
Κάποιοι πολιτικοί επιδίδονται σε "επενδύσεις" και κάποιοι άλλοι, επίσης πολιτικοί, απλά σε επενδύσεις.
Χρειάζεται να αναρωτιέται ο οποιοσδήποτε για την εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία δύο γειτονικών χωρών;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 2 Απαντήσεις