!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταινιάρα
Re: Ταινιάρα
Δύο φορές έχω δει το πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν έτυχε να συνεχίσω. Δεν φαίνοταν κακή σαν γύρισμα αλλά αν υπάρχει η σιγουριά πως οι μειονότητες και οι ανώμαλοι είναι γαμάτοι κάπου θα κλατάρει.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ένα πράγμα που με χαλάει ιδιαίτερα στον ελληνικό κινηματογράφο
είναι ο τρόπος που αποδίδεται ο ρεαλισμός
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Καλό ταινιάκι σκέφτηκα, ας δούμε που το πάει αλλά λίγο ζάπιν, λίγο διαφημίσεις, ξεχνάς τι έβλεπες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Παρταλι
Να βρεις κι αλλους να ιδρυσεις LGBT γυφτωνΠαρταλι έγραψε: 01 Οκτ 2019, 18:32
λολ...
ρε υποδεκαμετρο με Drones σου φερνουν προμηθειες
βγες λιγο οξω, ανεπνευσε λιγο αναζωγονητικη εξατμισις![]()
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Είχα δει κάποια τρέιλερ πριν καιρό και ομολογώ ότι ήμουν ψιλοαρνητική γιατί έχω βαρεθεί το μοτίβο αυτών των ελληνικών ταινιών.
Την είδα και μου άρεσε. Και όχι, δεν θεωρώ ότι είχε κλάψα. Ήταν πολύ πιο "δροσερή" από τα σπιρτόκουτα, τους κυνόδοντες και τα παραφερνάλια τους* και είχε μια τρυφερότητα που σε σύγκριση με μια οποιαδήποτε σύγχρονη αμερικάνικη κομεντί ήταν πέντε κλάσεις παραπάνω.
Και βρήκα εκπληκτική τη φάση με το κουνέλι. Το σκηνικό με τον μεγάλο κούνελο, δεν μου άρεσε ήταν κλισεδάτη υπερβολή. Τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά.
*οι συνήθεις γροθιές στο στομάχι για όσους κόλλησαν στην εποχή που ήταν είδωλο ο Πασχάλης και την έχουν δει τεντυμπόηδες σε άσχετο χρόνο. Δηλαδή για όνομα, που έλεγε και ο επίσης ευαισθητοποιημένος Λάκης.
Την είδα και μου άρεσε. Και όχι, δεν θεωρώ ότι είχε κλάψα. Ήταν πολύ πιο "δροσερή" από τα σπιρτόκουτα, τους κυνόδοντες και τα παραφερνάλια τους* και είχε μια τρυφερότητα που σε σύγκριση με μια οποιαδήποτε σύγχρονη αμερικάνικη κομεντί ήταν πέντε κλάσεις παραπάνω.
Και βρήκα εκπληκτική τη φάση με το κουνέλι. Το σκηνικό με τον μεγάλο κούνελο, δεν μου άρεσε ήταν κλισεδάτη υπερβολή. Τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά.
*οι συνήθεις γροθιές στο στομάχι για όσους κόλλησαν στην εποχή που ήταν είδωλο ο Πασχάλης και την έχουν δει τεντυμπόηδες σε άσχετο χρόνο. Δηλαδή για όνομα, που έλεγε και ο επίσης ευαισθητοποιημένος Λάκης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Παρταλι
θα σε κανω ΑΝΤΡΑ ρε....
συντομα θα μαθεις να εισαι αυταρκης, θα ξεχασεις την μαμα σου
στο επομενο τουτοριαλ θα σε μαθω πως να κοβεις ξυλα
-
Παρταλι