Οι Ποσαδικοι είναι Τροτσκισταί ρε αστοιχειωτε.
Αντισταλινικοι κι οπαδοί των εξωγήινων
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έλα ρε!Jolly Roger έγραψε: 27 Σεπ 2019, 21:12παλιό γουεμπγουορικό σχόλιο (που μου θύμισε ο ντρεξ) για τις βασικές διαφορές των δύο μουλούδων:panos291 έγραψε: 27 Σεπ 2019, 21:10 Ρε μπουμπη για εξηγησε και σε μας τους ασχετους τα παρακλαδια της αιρεσης.![]()
http://webwar.createaforum.com/92895995 ... 1/#msg3121
δε θυμάμαι σε ποιο από τα δύο ήταν ο Ταμήλος και σε ποιο ο Πατούλης, αλλά δεν ήταν στο ίδιο. Ο Μπέρια μόνο τα ξέρει αυτά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πες μου επιγραμματικά μερικές διαφορές σε παρακαλώ. Και ναι, δεν είναι σοβαρή διαφορά ο ένας να είναι με την Κίνα του Μάο και ο άλλος με τον Μάο της Κίνας.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 14:41Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Σεπ 2019, 21:03 Τι να σου κάνει και ο μαύρος ο δήμαρχος. Με τόσες κομμουνιστικές ομάδες χρειάζεσαι ειδικό μάνιουαλ για να τους ξεχωρίσεις...(Είμαι τόσο καθυστέρας που δεν μπορώ να ξεχωρίζω διαφορετικά πράγματα)
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:25 Καλά, αν μιλάμε για χαρτορυπανση, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ θα έπρεπε να ειχαν σταλει ισοβιως στον Αμαζόνιο για αναδάσωση. Αν βάλουμε και το τι σαβούρα μοιράζω εγώ και οι συνάδελφοι μου από φροντιστήρια και σουβλατζιδικα ολημερίς , γαμησε τα. Αλλά τι θα κάνουμε; άνεργοι να μείνουμε δηλαδή; χαρτορυπανση ρε, να έχει ο κοσμάκης δουλειά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η μόνη σοβαρή τους διαφορά κάποτε ήταν (αν τα θυμάμαι σωστά) ότι το ένα ήταν μαγαζι του Χοτζέα και το άλλο του Δανιηλίδη.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:29Πες μου επιγραμματικά μερικές διαφορές σε παρακαλώ. Και ναι, δεν είναι σοβαρή διαφορά ο ένας να είναι με την Κίνα του Μάο και ο άλλος με τον Μάο της Κίνας.Χαοτικός έγραψε: 28 Σεπ 2019, 14:41Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Σεπ 2019, 21:03 Τι να σου κάνει και ο μαύρος ο δήμαρχος. Με τόσες κομμουνιστικές ομάδες χρειάζεσαι ειδικό μάνιουαλ για να τους ξεχωρίσεις...(Είμαι τόσο καθυστέρας που δεν μπορώ να ξεχωρίζω διαφορετικά πράγματα)
Επίσης, αγαπητέ μου, μέχρι πρόπερσι κατέβαιναν μαζί. Άρα κάπου συμφωνούσαν. Εξήγησε μου που διαφώνησαν και τα έσπασαν;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μεταξύ μας, τα κκέδικα κόμματα προκαλούν μόνο ένα μικρό κομμάτι της αφισορύπανσης. Οι αφίσες των σκυλάδικων, των διαφόρων εκδηλδώσεων και ομιλιών είναι πολλαπλάσιες...Chainis έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:32Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:25 Καλά, αν μιλάμε για χαρτορυπανση, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ θα έπρεπε να ειχαν σταλει ισοβιως στον Αμαζόνιο για αναδάσωση. Αν βάλουμε και το τι σαβούρα μοιράζω εγώ και οι συνάδελφοι μου από φροντιστήρια και σουβλατζιδικα ολημερίς , γαμησε τα. Αλλά τι θα κάνουμε; άνεργοι να μείνουμε δηλαδή; χαρτορυπανση ρε, να έχει ο κοσμάκης δουλειά.![]()
Άλλο τα διαφημιστικά στα γραμματοκιβώτια που τα παίρνει ο καθένας μας και τα βάζει στην σακούλα της ανακύκλωσης κι άλλο οι αφίσες σε ροίχους και κολώνες που απαγορεύονται με νόμο.
Μπορεί να έχεις δίκιο.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:37Μεταξύ μας, τα κκέδικα κόμματα προκαλούν μόνο ένα μικρό κομμάτι της αφισορύπανσης. Οι αφίσες των σκυλάδικων, των διαφόρων εκδηλδώσεων και ομιλιών είναι πολλαπλάσιες...Chainis έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:32Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:25 Καλά, αν μιλάμε για χαρτορυπανση, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ θα έπρεπε να ειχαν σταλει ισοβιως στον Αμαζόνιο για αναδάσωση. Αν βάλουμε και το τι σαβούρα μοιράζω εγώ και οι συνάδελφοι μου από φροντιστήρια και σουβλατζιδικα ολημερίς , γαμησε τα. Αλλά τι θα κάνουμε; άνεργοι να μείνουμε δηλαδή; χαρτορυπανση ρε, να έχει ο κοσμάκης δουλειά.![]()
Άλλο τα διαφημιστικά στα γραμματοκιβώτια που τα παίρνει ο καθένας μας και τα βάζει στην σακούλα της ανακύκλωσης κι άλλο οι αφίσες σε ροίχους και κολώνες που απαγορεύονται με νόμο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
To ξερω ρε συ,νομιζα οτι περιλαμβανει ολες τις ημιτρελες τασεις του κομμουνισμου.Beria έγραψε: 28 Σεπ 2019, 17:22
Αντισταλινικοι κι οπαδοί των εξωγήινων

Aκολουθει το ''μοντελο Πινοσετ'' στις συνταξεις ο Κουλης.