!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Πελετίδης βάζει τέλος στην υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία της Πάτρας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο Πελετίδης βάζει τέλος στην υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία της Πάτρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

alexandroso έγραψε: 27 Σεπ 2019, 14:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2019, 14:02
alexandroso έγραψε: 27 Σεπ 2019, 13:57 Απλά επέβαλε το νόμο ο Πελετίδης. Γιατί σκούζουν οι χριστιανοί του νόμου και της τάξης;
Για τον ίδιο λόγο που σκούζουν οι άθεοι όταν επιβάλλεται ο νόμος σε χώρους εθιμικής και επαναστατικής ευταξίας.
Εσείς είστε του νόμου κια της τάξης υποτίθεται. Δηλαδή τί; Θες να επικρατεί η ανομία στα βρεφοκομεία; :lol: Τι προσευχή θα κάνουν τα βρέφη και τι προσευχή κάναν μέχρι τώρα;
Εγώ είμαι υπέρ της αυτοδικίας και της αποδοχής των νομικών συνεπειών της επιλογής μου.

Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό (ελπίζω τουλάχιστον) προτείνω κάτι πιο ουσιαστικό για μάγκες σαν τον Πελετίδη. Να απαγορέψει τους θρησκευτικούς γάμους σε όλες τις εκκλησίες της επικράτειας του. Γιατί από επαναστάτριες που αν δεν γίνουν νυφούλες στην εκκλησιά θα τους μείνει κοινωνικό απωθημένο και από επαναστάτες που τρώνε την Μεγάλη Παρασκευή σουβλάκια αλλά στέκονται σούζα στη μαμά, την πεθερά και το χριστιανόπληκτο σόι, έχω πάρει πολύ μεγάλη δόση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Πάμε ξανά γιατί μερικοί δεν καταλαβαίνετε

Εικόνα

Τι βλέπετε στο background του δημοτικού συμβουλίου; Αν η απάντηση σας είναι την σημαία της ΕΣΣΔ και το κάδρο του Λένιν, λυπάμαι, χάσατε....
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Έχουμε ξεκινήσει 30 παπάκια δικαβαλο από το άγιο όρος γιά Πάτρα, Πελετίδη σε ψάχνουμε .
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

under έγραψε: 27 Σεπ 2019, 14:12
parafrwn έγραψε: 27 Σεπ 2019, 14:07 Είναι αστείο να αποκαλεί ένας κάτοικος της χαβούζας την Πάτρα σκατότοπο.
Έχω την θάλασσα 5' από το σπίτι μου. Εσύ πόσα χλμ τσιμέντου πρέπει να διασχίσεις για να φτάσεις στην θάλασσα;
Πατρινος ε ; Ετσι εξηγειται η μαλακια σου. :lol:
Μένω εδώ, η καταγωγή μου είναι από αλλού.
Ρούφα τώρα το τρομπόνι στην χαβούζα και μετά έλα να μιλήσεις για την Πάτρα και το πόσο «σκατότοπος» είναι.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

parafrwn έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:46
under έγραψε: 27 Σεπ 2019, 14:12
parafrwn έγραψε: 27 Σεπ 2019, 14:07 Είναι αστείο να αποκαλεί ένας κάτοικος της χαβούζας την Πάτρα σκατότοπο.
Έχω την θάλασσα 5' από το σπίτι μου. Εσύ πόσα χλμ τσιμέντου πρέπει να διασχίσεις για να φτάσεις στην θάλασσα;
Πατρινος ε ; Ετσι εξηγειται η μαλακια σου. :lol:
Μένω εδώ, η καταγωγή μου είναι από αλλού.
Ρούφα τώρα το τρομπόνι στην χαβούζα και μετά έλα να μιλήσεις για την Πάτρα και το πόσο «σκατότοπος» είναι.
Πινεις καφε ρηγαφαραιου ρε παπαριε;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Οργισμένος έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:47 Πινεις καφε ρηγαφαραιου ρε παπαριε;
Και ΡΦ, και παντού :lol:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

parafrwn έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:48
η ΑΝ αλλα και τα ΨΑ εχασαν την παλαια τους αιγλη.
Ειχα πιει εκει τονους φρεδο πριν μαθουν τα βλαχαδερα της αθηνας τι σημαινει αυτη η λεκση.
Και με υγρη γλυκοζη αντι για ζαχαρη αμαλαχει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Αρε νιατα και ξεγνιασια, γαμωτο....
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Οργισμένος έγραψε: 27 Σεπ 2019, 20:18
parafrwn έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:48
η ΑΝ αλλα και τα ΨΑ εχασαν την παλαια τους αιγλη.
Ειχα πιει εκει τονους φρεδο πριν μαθουν τα βλαχαδερα της αθηνας τι σημαινει αυτη η λεκση.
Και με υγρη γλυκοζη αντι για ζαχαρη αμαλαχει...
Ισχύει. Η παλιά πασαρέλα πέθανε, ζήτω η νέα πασαρέλα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Ασέβαστος έγραψε: 27 Σεπ 2019, 17:34
Pam έγραψε: 27 Σεπ 2019, 13:37
Ασέβαστος έγραψε: 26 Σεπ 2019, 20:03

αν θυμαμαι καλα εσυ ελεγες οτι θα εβγαινε ο νικολοπουλος. αρα και στις επομενες εκλογες δεν θα φαει αυτο που νομιζεις.
Σσ αυτές τις εκλογές τον είχαν ψηφίσει πολλοί χριστιανοι και δεξιοί συντηρητικοί (αν και δεν ζω στην Πάτρα ξέρω μερικούς τέτοιους ππυ ζούνε εκεί) επειδή τον θεώρησαν δικό τους άνθρωπο (απαγόρευσε την συναυλία των rotting christ και παρέστη πολλές φορές στην εκκλησία διατηρώντας καλές σχέσεις με την μητρόπολη Πάτρας). Τώρα ξέρουν όμως τι εστί Πελετιδης.Θα του δώσουν δρόμο όπως έδωσαν και στους κομμουνιστές δημάρχους στους δήμους της Αθήνας (Καισαριανή,Πετρούπολη,Χαϊδάρι) και της Ικαρίας.Ευτυχώς πάντως που τα δημοτικά νηπιαγωγεία στην Πάτρα είναι ελάχιστα στον αριθμό και η συντριπτική πλειοψηφία των σχολείων στην Πάτρα (και στην Ελλάδα) ανήκει στη δικαιοδοσία του υπουργείου Παιδείας και όχι στους κατά τόπους δήμους.
οσοι ειναι αρκετα χριστιανοι ωστε να επηρεαζει η πιστη τους την ψηφο τους, το εριξαν νικολοπουλο. 3 κι ο κουκος δηλαδη. :102:
Το 70% όσων ψήφισαν που ψήφισε Πελετιδη(χώρια η τεράστια αποχή) αποκαλείται να είναι κομμουνιστές και άθεοι. Οι περισσότεροι είναι χριστιανοί και μη κομμουνιστές που ξεγελάστηκαν από το φιλοχριστιανικο πρόσωπο του Πελετιδη στη πρώτη θητεία του ενώ δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το αντιδυτικη του ρητορική (κακώς).Στις άλλες δημοτικές εκλογές θα πάρει τον πούλο(όπως τον πήραν και οι δήμαρχοι Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Καισαριανής και Ικαρίας) και θα αντικατασταθεί από έναν φιλοδυτικο νορμάλ δήμαρχο.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ο τελευταίος φιλοδυτικός δήμαρχος χρέωσε το Δήμο κατά 30 εκατομμύρια, γέμισε το Δήμο λαθρομετανάστες και ΜΚΟ για λαθρομετανάστες και επιδοτούσε τα γκέι παρέιντ...

Είναι πιο χριστιανικό το να επιδοτείς παρελάσεις κίναιδων από τους φαρισαϊσμούς της προσευχής σε νήπια;
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Ασέβαστος έγραψε: 26 Σεπ 2019, 20:00
stergiosbik έγραψε: 26 Σεπ 2019, 18:47 Θα παρει τ αρχιδια των πολιτων στις επομενες εκλογες.
παιζει χωρις αντιπαλο, μαλλον θα ξαναβγει.

και πολλα μπραβο, αν ειναι αληθινο το op.

αν εχει τη δικαιοδοσια, μακαρι να το κανει για ολα τα σχολεια, και οχι μονο για τους δημοτικους παιδικους σταθμους.
Το ζήτημα είναι να το κάνουμε αυτό ασχέτως αν έχουμε την δικαιοδοσία.
Πρόοδο θα έχουμε παντού
με άθεους ακόμα και βουντού
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Pam έγραψε: 28 Σεπ 2019, 00:17
Το 70% όσων ψήφισαν που ψήφισε Πελετιδη(χώρια η τεράστια αποχή) αποκαλείται να είναι κομμουνιστές και άθεοι. Οι περισσότεροι είναι χριστιανοί και μη κομμουνιστές που ξεγελάστηκαν από το φιλοχριστιανικο πρόσωπο του Πελετιδη στη πρώτη θητεία του ενώ δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το αντιδυτικη του ρητορική (κακώς).Στις άλλες δημοτικές εκλογές θα πάρει τον πούλο(όπως τον πήραν και οι δήμαρχοι Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Καισαριανής και Ικαρίας) και θα αντικατασταθεί από έναν φιλοδυτικο νορμάλ δήμαρχο.
δεν ειναι κομμουνιστες, ουτε αθεοι. ειναι πασοκοι, και χριστιανοι του χριστουγεννα-πασχα εκκλησια. δηλαδη δε νοιαζονται καθολου για τις προσευχες.
φιλοδυτικος νορμαλ υποψηφιος, μακαρι να υπαρξει.
βασικα υπαρχει, αλλα οι πατρινοπασοκοι ειναι τοσο γιδγια που δεν τον πολυψηφιζουν επειδη δεν εχει κομματικη υποστηριξη. να ενα δειγμα των αποψεων του.
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες η Πάτρα πρωταγωνίστησε σε ένα σόου αγένειας και αναξιοπρέπειας, με την δημοσιότητα που δόθηκε στο ότι «ο Αμερικανός πρέσβης είναι ανεπιθύμητος στην πόλη». Ασχέτως ιδιότητας και καταγωγής, πρόκειται για έναν αξιωματούχο δημοκρατικής χώρας που επισκέπτεται την περιοχή μας και η στάση της πόλης απαιτεί προσοχή. Ο Δήμος Πατρέων δεν φρόντισε να εκπροσωπήσει τους δημότες του, που στην πλειοψηφία τους είναι και φιλόξενοι και ευγενείς, με μια ξεκάθαρη τοποθέτηση.
Με αφορμή αυτή την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στην Πάτρα, λοιπόν, το σπιράλ θέτει το εύλογο ερώτημα: «Τι θέλει η πόλη και οι δημότες της; Θέλουν τα πανό και τα μεγάφωνα να λένε: «go home», «ανεπιθύμητοι» και άλλα αντίστοιχα ή θέλουν αξιοπρέπεια, πολιτισμό και πνεύμα φιλοξενίας (που άλλωστε μας χαρακτηρίζει ως λαό); Και φυσικά το ερώτημα έχει να κάνει με οποιονδήποτε επισκέπτη, θεσμό ή διοργάνωση, που άμεσα ή έμμεσα γίνεται αποδέκτης της συμπεριφοράς που επιδεικνύει η πόλη (θεσμικά και μη).
Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε στη Δημοτική Αρχή της πόλης πως εκλέχτηκε για να εκπροσωπεί και να εκφράζει το σύνολο των Δημοτών της Πάτρας. Ούτε χρειάζεται να διευκρινίσουμε πως μειοψηφικές (ή κομματικές) αντιλήψεις δεν μπορούν να επιβάλλονται σαν θέσεις μιας ολόκληρης πόλης. Αναγκαζόμαστε, όμως, να εκφράσουμε δημόσια την αντίθεσή μας σε τέτοιες πρακτικές. Ειδικά όταν αυτές επαναλαμβάνονται.
Παράλληλα με το πολιτικό θέμα, θέλουμε να θίξουμε και θέματα καθημερινότητας και εικόνας πόλης, όπως η ανάρτηση πανό σε δημόσιους χώρους, η αφισορύπανση και η ηχορύπανση που προξενήθηκαν, προκειμένου να διατρανωθεί το περιβόητο «ανεπιθύμητος». Και με την ευκαιρία να σημειώσουμε πως αφιλόξενο Δήμο αντιμετώπισαν και οι αποστολές των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που φιλοξενήθηκαν πρόσφατα στην Πάτρα.
Ευχόμαστε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε στο θέμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Τί γίνεται, επανεξελέγη ο άνθρωπος, τί γράφονταν εδώ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”