Ααααααααα ... ναι.Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:05 Τι τι; Όλο μπλα μπλα είναι και στην πράξη τον πιάνουν κώτσο.
Αυτό ξαναπες το.
Ααααααααα ... ναι.Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:05 Τι τι; Όλο μπλα μπλα είναι και στην πράξη τον πιάνουν κώτσο.
Αχαχαχα! Ακλόνητη επιχειρηματολογία. Αχαχαχαχαχα!blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:10 υπαρχει κι ενας αλλος κανονας που δεν τον εχει το αρχικο κειμενο: οταν τα βρεις σκουρα με την ακλονητη επιχειρηματολογια του συνομιλητη σου, τον ρωτας εαν ειναι ο κλωνος του BLACKPAINT και μετα περιμενεις να τον μπαναρουν για διπλους λογαριασμους.
Μπορείς απλά να αποδέχεσαι ένα επιχείρημα όταν καλύπτει αυτό που εκθέτεις, από το να προσπαθήσεις εις των αιώνα τον άπαντα να επαναλαμβάνεις ό,τι έχει ήδη απαντηθεί.bizeli έγραψε: 12 Μάιος 2018, 21:58 Με σένα όταν συζητάει κάποιος μαζί σου δεν υπάρχει σκοπός.
Ή θα συζητάει εις τον αιώνα τον άπαντα ή θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.
Τρίχες. Όπως είπα εκείνη έχασε. Ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκαμε. Άλλωστε η εναλλακτική ποια ήταν; Να αφήσω το μαγαζί να καλέσει την αστυνομία; Που πάλι εγώ θα πλήρωνα, εφόσον δεν είχαν λεφτά, γιατί το μαγαζί δεν το ενδιαφέρει ποιος πληρώνει και πώς μοιράζεται τον λογαριασμό αλλά το να πληρώσει κάποιος. Η αστυνομία θα μου έλεγε να πληρώσω και αν θέλω να κάνω μήνυση στις άλλες. A trap is a trap, my dear.Cecily Anne έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:05 Τι τι; Όλο μπλα μπλα είναι και στην πράξη τον πιάνουν κώτσο.
να κι ενας συνηθης υποπτος που εχει συχνα χρησιμοποιησει την παραπανω τεχνικη, εμμονικα θα ελεγα, ακομα κι εδω, που δεν ειχα κανενα λογο να χρησιμοποιησω αλλο νικ η να κρυφτω, ακομα κι οταν του επισημανα πως δεν ειμαι ο χρηστης που νομιζε πως ημουν εγω δεν ημουν εγω.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:45Αχαχαχα! Ακλόνητη επιχειρηματολογία. Αχαχαχαχαχα!blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:10 υπαρχει κι ενας αλλος κανονας που δεν τον εχει το αρχικο κειμενο: οταν τα βρεις σκουρα με την ακλονητη επιχειρηματολογια του συνομιλητη σου, τον ρωτας εαν ειναι ο κλωνος του BLACKPAINT και μετα περιμενεις να τον μπαναρουν για διπλους λογαριασμους.![]()
hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:51 A trap is a trap, my dear.
Επίσης ήμουν νέος και άμαθος. Δεν έχω ξαναπέσει σε παγίδα.
Άκου ποιος μιλάει ρε φίλε.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:51
Μπορείς απλά να αποδέχεσαι ένα επιχείρημα όταν καλύπτει αυτό που εκθέτεις, από το να προσπαθήσεις εις των αιώνα τον άπαντα να επαναλαμβάνεις ό,τι έχει ήδη απαντηθεί.![]()
Δεν ξέρω αν είναι φίλη σου ή όχι, πάντως έχεις δώσει το δικαίωμα να είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς, όταν έχεις αλλάξει 20 nicknames κάνοντας αυτό το πράγμα.blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:51 να κι ενας συνηθης υποπτος που εχει συχνα χρησιμοποιησει την παραπανω τεχνικη, εμμονικα θα ελεγα, ακομα κι εδω, που δεν ειχα κανενα λογο να χρησιμοποιησω αλλο νικ η να κρυφτω, ακομα κι οταν του επισημανα πως δεν ειμαι ο χρηστης που νομιζε πως ημουν εγω δεν ημουν εγω.
Δεν αφήνω αναπάντητες τελείες αλλά αποδέχομαι ικανοποιητικές απαντήσεις στα επιχειρήματά μου. Εσύ παίζει να μην έχεις αποδεχτεί ούτε κόμμα μου, παρά την συντριπτικότητα των γαμάτων επιχειρημάτων μου.bizeli έγραψε: 12 Μάιος 2018, 23:01Άκου ποιος μιλάει ρε φίλε.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:51
Μπορείς απλά να αποδέχεσαι ένα επιχείρημα όταν καλύπτει αυτό που εκθέτεις, από το να προσπαθήσεις εις των αιώνα τον άπαντα να επαναλαμβάνεις ό,τι έχει ήδη απαντηθεί.![]()
Λίγη τσίπα...
Εσύ είσαι ικανός να μην αφήσεις αναπάντητη ούτε την τελεία του άλλου.
blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:51να κι ενας συνηθης υποπτος που εχει συχνα χρησιμοποιησει την παραπανω τεχνικη, εμμονικα θα ελεγα, ακομα κι εδω, που δεν ειχα κανενα λογο να χρησιμοποιησω αλλο νικ η να κρυφτω, ακομα κι οταν του επισημανα πως δεν ειμαι ο χρηστης που νομιζε πως ημουν εγω δεν ημουν εγω.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:45Αχαχαχα! Ακλόνητη επιχειρηματολογία. Αχαχαχαχαχα!blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:10 υπαρχει κι ενας αλλος κανονας που δεν τον εχει το αρχικο κειμενο: οταν τα βρεις σκουρα με την ακλονητη επιχειρηματολογια του συνομιλητη σου, τον ρωτας εαν ειναι ο κλωνος του BLACKPAINT και μετα περιμενεις να τον μπαναρουν για διπλους λογαριασμους.![]()
Στο παλιο πχορουμ ειχα φαει ενα αδικο τριμηνο μπαν γι ασημαντο λογο, το οποιο δεν σεβαστηκα και οταν με πηραν χαμπαρι εγινε περμαμπαν. Απο κει και περα η μαυρη αντιδραση του πχορουμ που με ειχε βαλει στο ματι, καθε φορα που εμπαινα με νεο νικ με αναγνωριζε απο την στερεη επιχειρηματολογια μου και με κατεδιδαν στην εξοχως αντιδραστικη διαχειριση η οποια με περισση χαρα φιμωνε φωνες σαν την δικη μου, γιατι τους χαλαγα τα οργουελιανα διλεπτα μισους που τακτικα διοργανωναν εκει.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 23:02Δεν ξέρω αν είναι φίλη σου ή όχι, πάντως έχεις δώσει το δικαίωμα να είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς, όταν έχεις αλλάξει 20 nicknames κάνοντας αυτό το πράγμα.blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:51 να κι ενας συνηθης υποπτος που εχει συχνα χρησιμοποιησει την παραπανω τεχνικη, εμμονικα θα ελεγα, ακομα κι εδω, που δεν ειχα κανενα λογο να χρησιμοποιησω αλλο νικ η να κρυφτω, ακομα κι οταν του επισημανα πως δεν ειμαι ο χρηστης που νομιζε πως ημουν εγω δεν ημουν εγω.
Εννοείται πως δεν υπάρχει τακτική «για να μπαναριστεί ο Χ για διπλοεγγραφή» αφού αυτό συμβαίνει μόνο αν διαπιστωθεί, όχι επειδή κάποιος ή κάποιοι το πιστεύουν (που άλλωστε δεν έχουν κάνει σχετική καταγγελία στην διαχείριση).
Τι να αποδεχθώ;hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 23:03 Δεν αφήνω αναπάντητες τελείες αλλά αποδέχομαι ικανοποιητικές απαντήσεις στα επιχειρήματά μου. Εσύ παίζει να μην έχεις αποδεχτεί ούτε κόμμα μου, παρά την συντριπτικότητα των γαμάτων επιχειρημάτων μου.![]()
Yπάρχουν νομίζω 2 είδη ανθρώπων αυτοι που έχουν εμφυτο εγωισμο κι αυτοί που έχουν εμφυτη μειωμένη αυτοπεποίθηση.bizeli έγραψε: 12 Μάιος 2018, 21:58Με σένα όταν συζητάει κάποιος μαζί σου δεν υπάρχει σκοπός.hellegennes έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:45
Είπα για ποια σε έχω εγκαλέσει. Άλλωστε δεν αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις για να νικήσεις, πρέπει να καταφέρεις τον σκοπό σου μ' αυτά. Και δεν θυμάμαι να συνέβη κάτι τέτοιο γιατί δεν τσιμπάω εύκολα σε λογικές πλάνες.
Ή θα συζητάει εις τον αιώνα τον άπαντα ή θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.
www.airbnb.comhellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 23:03Δεν αφήνω αναπάντητες τελείες αλλά αποδέχομαι ικανοποιητικές απαντήσεις στα επιχειρήματά μου. Εσύ παίζει να μην έχεις αποδεχτεί ούτε κόμμα μου, παρά την συντριπτικότητα των γαμάτων επιχειρημάτων μου.bizeli έγραψε: 12 Μάιος 2018, 23:01Άκου ποιος μιλάει ρε φίλε.hellegennes έγραψε: 12 Μάιος 2018, 22:51
Λίγη τσίπα...
Εσύ είσαι ικανός να μην αφήσεις αναπάντητη ούτε την τελεία του άλλου.![]()