Ταιριάζει με την ιστορία του Δημητράκη του Πορνομετανάστη που αρχές των 90'ς εγκατέλειψε τον Πειραιά για την Αγία Πετρούπολη κι έκτοτε η ζωή του είναι ένα μυστήριο. Ναι, και κάτι του συνέβη, γιατι στα βιντεάκια που ανεβάζει δεν φαίνεται και τόσο καλά.moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:33όταν εγκαταλείπει την πόλη του είναι κάπου στα 22. Τον θέλω μακριά μέχρι κάπου στα σαράντα
Daje. όταν φεύγει είναι κάπου στο 90, δεν έχουμε κινητα ακόμη![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έντονη ζωή αρσενικού
-
mec
Re: Έντονη ζωή αρσενικού
moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:59 Ρίχτε ιδέες να τις κλέψω αφού τις εμπλουτίσω. Βοηθήστε με για ένα στόρι που θα σπάσει ταμεία
και θα κάνει καρδούλες να γλιστρούν από τους υπονόμους.
Το λοιπόν.
Έχω την αρχή και το τέλος.
Μου λείπει ο κορμός στον οποίο χρειάζομαι τα εξής.
Θέλω ένα αρσενικό όπου εγκαταλείπει την πόλη του. Απαντήστε και βοηθήστε.
1. Γιατί φεύγει; (αν και την έχω την απάντηση) Πεθανε η γκομενα του
2. ΠΟυ πάει; Στο Λιβερπουλ
3. Γιατί; Να δοκιμαστει στην Λιβερπουλ
4. Τι θέλει να κερδίσει; Τι επιθυμεί; Κατακτηση τσαμπιονσ λιγκ
5. Τι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του Οι κακοι μανατζερ
6. Τι μπορεί να κάνει για το ξεπεράσει Να πλευρισει το Ραιολα
7. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει εκεί και στιγματίζει - καθορίζει τη ζωή του; Ρηξη χιαστων
8. Κάποιος ανταγωνιστής Ο Σαλαχ
9. Ένας μέντορας ο Κλοπ
10. Μια ανατροπή στα σχέδιά του Απο 10αρι τον γυριζει πισω ο Κλοπ σε 8αρι
Εντάξει είναι πολλά το ξέρω, αλλά δεν σας φοβάμαι. Συμβάλετε στο θεάρεστο έργο μου κι αν ποτέ εκδοθεί θα σας μαζζέψω σε τρικούβερτο πάρτι!
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θα σου πω αν πληρώσεις και βάλεις το όνομά μου, τσάμπα δεν λέω τίποτε.
Ordem e Progresso.
Τι έγινε, πεθαίνουν από μοναξιά οι ιδέες;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Και έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει.Πάνας έγραψε: 10 Μάιος 2018, 20:40
Αν γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής του θα είναι το "Εκείνο Το Καλοκαίρι" σε μεν βερσιόν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
moiraia_ola
Η Ναιδα προσπάθησε
ο Daje έφτασε κοντά
Επειδής είμαι γενναιόδωρη και σας αγαπώ
αν εκδοθεί ποτέ
θα σας κεράσω όλους φιλιά! χαχα
ο Daje έφτασε κοντά
Επειδής είμαι γενναιόδωρη και σας αγαπώ
αν εκδοθεί ποτέ
θα σας κεράσω όλους φιλιά! χαχα
moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:59
1. Γιατί φεύγει; (αν και την έχω την απάντηση) Θεωρει τον τοπο του πολυ λιγο για την αφεντια του.
2. ΠΟυ πάει; Στην Αθηνα.
3. Γιατί; Γιατι εκει μενει η πλουσια θεια που δεν εχει παιδια.
4. Τι θέλει να κερδίσει; Τι επιθυμεί; Τη βοηθεια και κατεπεκταση την κληρονομια της θειας για νανοιξει χρωματοπωλειο. (η επιχειριση αν δε βολευει μπορει να αλλαξει)
5. Τι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του Ο ξαδελφος του, που θελει και κεινος την περιουσια της ατεκνης θειας.
6. Τι μπορεί να κάνει για το ξεπεράσει Να τον σκοτωσει.
7. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει εκεί και στιγματίζει - καθορίζει τη ζωή του; Μια γυναικα. (τι αλλο... ) Η γυναικα του ξαδελφου.
8. Κάποιος ανταγωνιστής Ο πρωην γκομενος της γυναικας που τον στιγματιζει.
9. Ένας μέντορας Ενας γειτονας της θειας που εχουν στα κρυφα τατσι μιτσι κοτσι. (με τη θεια εεε)
10. Μια ανατροπή στα σχέδιά του Μενει εγκυος η γυναικα του ξαδελφου... "τινος ειναι ρε γυναικα το παιδι" και τετοια... Επισης η θεια ειχε κανει καποτε ενα παιδι, το οποιο της ειχαν πει οτι πεθανε στη γεννηση, και τελικα εμφανιζεται και διεκδικει την περιουσια, αλλα ειναι μουφα καθως ειναι απατη που εχει στησει ο ξαδελφος.
Αυτό μάλισταCustom_F έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:20moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:59
1. Γιατί φεύγει; (αν και την έχω την απάντηση) Θεωρει τον τοπο του πολυ λιγο για την αφεντια του.
2. ΠΟυ πάει; Στην Αθηνα.
3. Γιατί; Γιατι εκει μενει η πλουσια θεια που δεν εχει παιδια.
4. Τι θέλει να κερδίσει; Τι επιθυμεί; Τη βοηθεια και κατεπεκταση την κληρονομια της θειας για νανοιξει χρωματοπωλειο. (η επιχειριση αν δε βολευει μπορει να αλλαξει)
5. Τι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του Ο ξαδελφος του, που θελει και κεινος την περιουσια της ατεκνης θειας.
6. Τι μπορεί να κάνει για το ξεπεράσει Να τον σκοτωσει.
7. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει εκεί και στιγματίζει - καθορίζει τη ζωή του; Μια γυναικα. (τι αλλο... ) Η γυναικα του ξαδελφου.
8. Κάποιος ανταγωνιστής Ο πρωην γκομενος της γυναικας που τον στιγματιζει.
9. Ένας μέντορας Ενας γειτονας της θειας που εχουν στα κρυφα τατσι μιτσι κοτσι. (με τη θεια εεε)
10. Μια ανατροπή στα σχέδιά του Μενει εγκυος η γυναικα του ξαδελφου... "τινος ειναι ρε γυναικα το παιδι" και τετοια... Επισης η θεια ειχε κανει καποτε ενα παιδι, το οποιο της ειχαν πει οτι πεθανε στη γεννηση, και τελικα εμφανιζεται και διεκδικει την περιουσια, αλλα ειναι μουφα καθως ειναι απατη που εχει στησει ο ξαδελφος.
Αληθοφάνεια με πλοκή βασισμένη σε πραγματικές καταστάσεις
Αριστο και για μεταφορά σε σήριαλ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί εδώ η πλοκή δεν είναι βασισμένη σε πραγματικές καταστάσεις και δεν υπάρχουν άπειρες δυνατότητες για διαλόγους με κοινωνικά, φιλοσοφικά σχόλια για την ανθρώπινη φύση και τους χαρακτήρες στο μεγαλείο και στις πτώσεις τους;
Juno έγραψε: 10 Μάιος 2018, 21:05moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 18:59 Ρίχτε ιδέες να τις κλέψω αφού τις εμπλουτίσω. Βοηθήστε με για ένα στόρι που θα σπάσει ταμεία
και θα κάνει καρδούλες να γλιστρούν από τους υπονόμους.
Το λοιπόν.
Έχω την αρχή και το τέλος.
Μου λείπει ο κορμός στον οποίο χρειάζομαι τα εξής.
Θέλω ένα αρσενικό όπου εγκαταλείπει την πόλη του. Απαντήστε και βοηθήστε.
1. Γιατί φεύγει; (αν και την έχω την απάντηση) Λαθρομετανάστης.
2. ΠΟυ πάει; Γερμανία, αλλά έχει εμπόδια.
3. Γιατί; Για να ροκανίσει επιδόματα, αλλά λέει ότι το κάνει για την φουκαριάρα τη μάνα του.
4. Τι θέλει να κερδίσει; Τι επιθυμεί; Να ροκανίσει επιδόματα.
5. Τι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του Τα βουνά του Καυκάσου και το Αιγαίο πέλαγος.
6. Τι μπορεί να κάνει για το ξεπεράσει Πληρώνει τον δουλέμπορο 5.000$ και μετά λέει ότι έφυγε λόγω φτώχειας.
7. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει εκεί και στιγματίζει - καθορίζει τη ζωή του; Έχασε το selfie stick του iPhone X, όταν ο δουλέμπορος βούλιαξε τη βάρκα![]()
![]()
![]()
![]()
8. Κάποιος ανταγωνιστής FRONTEX.
9. Ένας μέντορας συριζαίοι-ΜΚΟ.
10. Μια ανατροπή στα σχέδιά του Δεν τον αφήνουν να πάει Γερμανία, εγκλωβίστηκε στην Ελλάδα, αλλά τα επιδόματα δεν είναι καλά σαν της Γερμανίας και έχει θυμώσει.
Εντάξει είναι πολλά το ξέρω, αλλά δεν σας φοβάμαι. Συμβάλετε στο θεάρεστο έργο μου κι αν ποτέ εκδοθεί θα σας μαζζέψω σε τρικούβερτο πάρτι!
![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αγις έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:34 Αυτό μάλιστα![]()
Αληθοφάνεια με πλοκή βασισμένη σε πραγματικές καταστάσεις- και άπειρες δυνατότητες για διαλόγους με κοινωνικά - φιλοσοφικά σχόλια για την ανθρώπινη φύση και τους χαρακτήρες στο μεγαλείο και στις πτώσεις τους.
Αριστο και για μεταφορά σε σήριαλ.![]()
Για τη γκομενα του ξαδελφου ειπα; Δεν ειπα... ειναι η μικρη κορη του γειτονα!!!! Δεν εχω αποφασισει αν μενει εγκυος και αυτη...
Εχει το κυνήγι του χρήματος αλλά πάσχει απο κουτουπώματα . Δεν γίνεται δουλειά έτσι Juno.
Δεν θα γίνει με τπτ μπεστ σέλλερ αφού είναι ζήτημα αν το διαβάσουν η θα το παρακολουθούσαν 100 -150 γυναίκαι.
Δεν θα γίνει με τπτ μπεστ σέλλερ αφού είναι ζήτημα αν το διαβάσουν η θα το παρακολουθούσαν 100 -150 γυναίκαι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
ποια ελλαδα; Χαχαχα!Daje έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:10Εγκαταλειπει την πολη του γιατι θελει να λερωθει.moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:07Ορθώς μιλάς σύνυτροφεDaje έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:04 Υπαρχει μια Ιταλικη ταινια που λεγεται Romanzo Criminale (περιγραφει τη δραση της μαφιας στην πρωτευουσα της Ιταλιας)
Σε καποια φαση ενας αστυνομικος υποδυεται τον πελατη μιας πορνης προσπαθωντας να αντλησει πληροφοριες για ενα μελος της μαφιας που ειχε σχεση με την εν λογω πορνη.
Την ρωτα λοιπον σε καποια φαση γιατι πηγαινουν οι αντρες σ'αυτην και εκεινη απαντα "ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΡΩΘΟΥΝ¨ (εννοουσε ψυχικα)
Εντονη σεξουαλικη ζωη λοιπον δεν σημαινει απαραιτητα εντονη σεξουαλικη επιθυμια.
Πολλες φορες σημαινει αναγκη για "να λερωθεις".....να βουτηξεις στην αμαρτια και να δοκιμασεις τα ορια.
Οπως τα μικρα παιδια που προκαλουν τους γονεις τους για να δουν μεχρι που τους παιρνει.
Δεν μας ενδιαφέρει να εστιάσουμε στην ερωτική ζωή
χρειαζόμαστε ένα γενικότερο πλάνο
Τι θα μπορούσε να κάνει ένας άντρας που να είναι αρκετά ενδιαφέρον ώστε να γίνει ήρωας σε βιβλίο
σε αυτή την ιστορία
Ωστόσο, ευχαριστώ για την προσπάθεια, που έχει και δυο ποιντ!
Αρχιζει λοιπον να εχει εφημηρες σχεσεις με ιεροδουλες, με "ευκολες" γυναικες, με αμυαλες και απειρες νεαρες κοπελες.
Ταξιδευει σε ολη την Ελλαδα αναζητωντας το μερος οπου "θα λερωθει περισσοτερο".
Εμποδιο στο δρομο του στεκεται το παρελθον του, η οικογενεια του.
Η ανατροπη ειναι οτι θα ερωτευτει ξανα.
Θα ξαναγεννηθει.
Θα σωσει και θα σωθει.
Ο ανθρωπος ειναι incel. Σιχαθηκε τη λαμογια και την κακια των ελληνων. Παει να ζησει για παντα στη land of smiles και να κανει οτι δεν εκανε στα νιατα του. Αν θες να εχει δραματικη τροπη τελευται στιγμη πεταει τα εισιτηρια αγοραζει καραμπινα και παει να εκδικηθει και να τιμωρησει, οχι τιποτα "εγκληματιες" αλλα αυτους που θαυμαζει η ελληνκη σαπιοκοινωνια. Στη χοανη ολα!
-
Ορέστης 35
Αυτο μ αρεσει. Η κοπελα τον αποφευγει γιατι τον διεβαλε στα ματια της ο ανταγωνιστης του που ειναι τρολ στο ιντερνετ.Daje έγραψε: 10 Μάιος 2018, 20:08 Aς το βελτιωσουμε λιγο:
Εχει ερωτευει μια κοπελα απο το ιντερνετ. Γραφανε μαζι σε ενα φορουμ.
Ξαφνικα, διχως προειδοποιηση, το φορουμ σταματα να λειτουργει και την χανει για παντα.
Αφηνει πισω του οικογενεια, εργασια, τα παντα και με τα λιγα στοιχεια που εχει στη διαθεση του προσπαθει να ανακατασκευασει το παρελθον της και να την συναντησει.
- YouOnlyLiveOnce
Στηριζω Custom_F
Λες φευγει στα 22 καπου το 90 και γυριζει περιπου στα 40 αρα στις μερες μας.
Και επισης πως ξερες την αρχη,το τελος και γιατι φευγει.
Τουλαχιστον να ξεραμε γιατι φευγει και εμεις για να συνεχισουμε απο εκει την ιστορια.
Τελως παντων εγω θα ελεγα οτι φευγει γιατι σκοτωσε καποιον και θελει να κρυφτει.
Παει στην Ξανθη να βρει ενα φιλο απο τον στρατο.Υπηρετησαν μαζι στην Αλεξανρουπολη.
Αναλογα τι ιστορια θελεις (ερωτικη,κοινωνικη,πολιτικη,μεταφυσικη)
ετσι μπορει και να συνεχισει.
Λες φευγει στα 22 καπου το 90 και γυριζει περιπου στα 40 αρα στις μερες μας.
Και επισης πως ξερες την αρχη,το τελος και γιατι φευγει.
Τουλαχιστον να ξεραμε γιατι φευγει και εμεις για να συνεχισουμε απο εκει την ιστορια.
Τελως παντων εγω θα ελεγα οτι φευγει γιατι σκοτωσε καποιον και θελει να κρυφτει.
Παει στην Ξανθη να βρει ενα φιλο απο τον στρατο.Υπηρετησαν μαζι στην Αλεξανρουπολη.
Αναλογα τι ιστορια θελεις (ερωτικη,κοινωνικη,πολιτικη,μεταφυσικη)
ετσι μπορει και να συνεχισει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 763 Απαντήσεις
- 18976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria