!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τί θα είχε πάθει αυτός ο υπάλληλος στην Ελλάδα;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Τί θα είχε πάθει αυτός ο υπάλληλος στην Ελλάδα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εν τω μεταξύ, το να σου μπει μεσα στο μαγαζί ένας παρακμιακός πετώντας σου ενα πουγγί για να του το γεμίσεις με σεντσάκια,και αντι να σε σημαδευει με το όπλο ερχόμενος κατά πάνω σου, ειναι σαν μεθυσμένος σε φάση πετάγομαι λίγο στο βάθος στον πάγκο με τα ακουστικά να τσεκάρω τιποτα καλό μαν μου, όσο ειμαι πέρα εσύ γέμιζε, αποτελεί πιθανότητα κάτω του μηδενός τοις εκατό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αυτό έχω γράψει ξανά και ξανά. Γι' αυτό δεν ακούμε καθημερινά για περιστατικά που ο υπάλληλος σκότωσε ένοπλο ληστή σε one on one. O μπούλης με τα σανδάλια δεν θα είχε καμμιά ευκαρία να τραβήξει όπλο αν τον σημάδευε ο ληστής. Και δεν θα έχει σε μελλοντική επίθεση. Όταν θα συμβεί η μελλοντική επίθεση, κανένας οργανισμός που πουλάει όπλα δεν θα γράψει τίποτα γι' αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Parrot έγραψε: 18 Σεπ 2019, 17:05 Υπάλληλος σε μαγαζί κινητών τηλεφώνων στην Φιλαδέλφια πυροβολεί ένοπλο ληστή,
και αδειάζει το όπλο πάνω του! Ο εισαγγελέας δεν άσκησε καμία δίωξη εναντίον
του υπαλλήλου και χαρακτήρισε την ενέργεια απολύτως δικαιολογημένη.
Τα ερωτήματα εδώ είναι δύο:
- Τί θα είχε συμβεί σε ανάλογη περίπτωση στην Ελλάδα;
- Επίσης, αν θεωρητικά η οπλοχρησία στην αμερική δεν επιτρεπόταν,
με ποιόν τρόπο θα μπορούσε ο συγκεκριμένος υπάλληλος να υπερασπιστεί
τη ζωή του;

Το κοντινότερο σενάριο ειναι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλειου στη δράμα που σκότωσε τον 1 απο τους ρομα που εισέβαλαν να κλέψουν και είχε ξανασκοτώσει στο παρελθόν πάλι εισβολέα ληστή ειχε δικαστεί και είχε αθωωθεί πάλι . Οποτε δε χρειάζεται να γίνουμε φαρ ουεστ . Η δικαιοσύνη σε τέτοιες φως φανάρι περιπώσεις λειτουργεί και στην Ελλ .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”