Με τέτοιο ύφος μόνο η κάπα του λείπει. Batman!Null έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:35 Έχω ένα καινούργιο γάτο, πως να τον βγάλω; Πείτε καμιά ιδέα γιατί στο τέλος θα τον λέω ψιψίνα.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όνομα γατιού
Re: Όνομα γατιού
-
Ορέστης 35
Πιτσικο.Null έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:35 Έχω ένα καινούργιο γάτο, πως να τον βγάλω; Πείτε καμιά ιδέα γιατί στο τέλος θα τον λέω ψιψίνα.
![]()
- Μαυροβασίλης
Μάο θα τον φωνάζεις και θα χαίρεστε αμφότεροιNull έγραψε: 07 Σεπ 2019, 23:35 Έχω ένα καινούργιο γάτο, πως να τον βγάλω; Πείτε καμιά ιδέα γιατί στο τέλος θα τον λέω ψιψίνα.
![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Λεο (απο Λεωνίδα )
Γατί
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το όνομα στις γάτες έχει νόημα μόνον για να τις ξεχωρίζουν οι άνθρωποι, όταν αναφέρονται σ' αυτές.
Στις ίδιες δεν έχει καμμία επίπτωση, όπως και να τις αποκαλείς, σε γράφουν.
Στις ίδιες δεν έχει καμμία επίπτωση, όπως και να τις αποκαλείς, σε γράφουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η μια μου γάτα όταν την φωνάζω έρχεται,τρίβεται, άμα είναι αραγμενη κουνάει την ουρά της. Η άλλη όταν την φωνάζω κοιτάει αλλού,το ταβάνι,γλειφεταιΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 14:17 Εγώ πάλι πιστεύω ότι το όνομα στις γάτες έχει νόημα μόνον για να τις ξεχωρίζουν οι άνθρωποι, όταν αναφέρονται σ' αυτές.
Στις ίδιες δεν έχει καμμία επίπτωση, όπως και να τις αποκαλείς, σε γράφουν.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και υποθέτω ότι έρχονται όταν θέλουν, ασχέτως του τι κάνεις, χωρίς καν να τις φωνάξεις.Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 14:25Η μια μου γάτα όταν την φωνάζω έρχεται,τρίβεται, άμα είναι αραγμενη κουνάει την ουρά της. Η άλλη όταν την φωνάζω κοιτάει αλλού,το ταβάνι,γλειφεταιΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 14:17 Εγώ πάλι πιστεύω ότι το όνομα στις γάτες έχει νόημα μόνον για να τις ξεχωρίζουν οι άνθρωποι, όταν αναφέρονται σ' αυτές.
Στις ίδιες δεν έχει καμμία επίπτωση, όπως και να τις αποκαλείς, σε γράφουν.![]()
![]()
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
MάοΜάο
Μπορεί και να νομίζει οτι του λες ΜιάοΜιάο και να ακούει καθόλου
Μπορεί και να νομίζει οτι του λες ΜιάοΜιάο και να ακούει καθόλου
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
ΕννοείταιΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 14:41Και υποθέτω ότι έρχονται όταν θέλουν, ασχέτως του τι κάνεις, χωρίς καν να τις φωνάξεις.Naida έγραψε: 08 Σεπ 2019, 14:25Η μια μου γάτα όταν την φωνάζω έρχεται,τρίβεται, άμα είναι αραγμενη κουνάει την ουρά της. Η άλλη όταν την φωνάζω κοιτάει αλλού,το ταβάνι,γλειφεταιΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2019, 14:17 Εγώ πάλι πιστεύω ότι το όνομα στις γάτες έχει νόημα μόνον για να τις ξεχωρίζουν οι άνθρωποι, όταν αναφέρονται σ' αυτές.
![]()
![]()
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση