Οχι, αυτο το ξεκινησες εσυ με το σχόλιο περι προέδρου εδεσσαικου. Αλλα τελος πάντων, περιμενω να μου βρεις τις "πιπες", να μου δειξεις δηλαδή τα σημεία που εχω γραψει κατι λαθος.burnt reynolds έγραψε: 06 Σεπ 2019, 11:27όχι φίλε.ο μαλάκας της υπόθεσης είσαι εσύ που πας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα με πίπες και καπάκι προσβάλεις κιόλαςpanos291 έγραψε: 06 Σεπ 2019, 11:22 Ε διαφωτισε μας εσυ που εχεις ευχερεια λόγου. Ή μηπως δεν εχεις κατι να προσθεσεις και απλά εισαι ενας μαλακας που πουλαει πνευμα στο ίντερνετ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραλια δεν θα μεινει απουλητη και αχτιστη !!!
Re: Παραλια δεν θα μεινει απουλητη και αχτιστη !!!
Δεν θα περάσει, σε αυτήν την ακραία μορφή τουλάχιστον.
Θα έρθουν κωλοδάχτυλα από την Κομισιόν
Θα έρθουν κωλοδάχτυλα από την Κομισιόν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
burnt reynolds
panos291 έγραψε: 06 Σεπ 2019, 00:27 Για να διαφωτισουμε καποιους, ο παλαιος αιγιαλος δεν ειναι αιγιαλος. Ειναι το δημοσιο κτημα μεταξυ του πρωην και νυν αιγιαλου.
Και αυτος ο μαλακας ο μαυριδης καλο ειναι να μαθει να ξεχωρίζει την διαφορά.
Και το 60% της κάλυψης; Κι αυτό αφορά τον παλιό αιγιαλό;panos291 έγραψε: 06 Σεπ 2019, 00:27 Για να διαφωτισουμε καποιους, ο παλαιος αιγιαλος δεν ειναι αιγιαλος. Ειναι το δημοσιο κτημα μεταξυ του πρωην και νυν αιγιαλου.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
burnt reynolds
αυτές είναι οι προτάσεις αλλά ο πανος τα εξήγησε όλα μια χαρά
• Καταργείται η ρύθμιση με την οποία το ελάχιστο πλάτος μιας παραλίας (πλην εξαιρέσεων) οριζόταν στα 30 μέτρα από τη γραμμή του αιγιαλού.
• Καταργείται ρύθμιση που περιόριζε στο 60% ενός αιγιαλού (μη συνυπολογιζόμενου τυχόν δυσπρόσιτου τμήματός του) τον χώρο που παραχωρείται σε ομπρελοκαθίσματα. Επανέρχεται αντ’ αυτού η ελάχιστη απόσταση των 100 μέτρων ανάμεσα στις διαδοχικές παραχωρήσεις, που μπορούν να καλύψουν την υπόλοιπη παραλία.
• Ο (εξ ορισμού δημόσιος, εκτός αν υπάρχουν ιδιωτικά δικαιώματα) παλαιός αιγιαλός παύει να θεωρείται ανεπίδεκτος χρήσης ιδιωτικών δικαιωμάτων και υποχρεωτικά κοινόχρηστος. Αντιθέτως, χαρακτηρίζεται ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου και δύναται να παραχωρείται και να οικοδομείται.
• Ως προς το μίσθωμα για την απλή χρήση ενός αιγιαλού, προτείνεται να υπολογίζεται όχι η αντικειμενική και μισθωτική αξία του πλησιέστερου ακινήτου, αλλά του πλησιέστερου εκτός σχεδίου ακινήτου. Η ρύθμιση αυτή είναι δεδομένο ότι θα μειώσει τα μισθώματα, άρα τα έσοδα του Δημοσίου.
• Στις περιπτώσεις στρατηγικών επενδύσεων, δίνεται η δυνατότητα απευθείας παραχώρησης στον επενδυτή του αιγιαλού και της παραλίας που βρίσκεται όχι μόνο σε επαφή με το ακίνητο, αλλά και σε παρακείμενο χώρο.
• Δίνεται η δυνατότητα απευθείας παραχώρησης της χρήσης του αιγιαλού σε επιχειρηματικά πάρκα με μέτωπο στη θάλασσα.
• Σήμερα, η παραχώρηση αποκλειστικής χρήσης αιγιαλού και παραλίας (όχθης, πυθμένα κ.λπ.) απαγορεύεται, εκτός αν επιβάλλεται για λόγους υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος, εθνικής άμυνας, δημόσιας τάξης, ασφάλειας, υγείας ή προστασίας αρχαιοτήτων και περιβάλλοντος. Με νέα ρύθμιση, το δικαίωμα αυτό επεκτείνεται και σε περιπτώσεις «ασφάλειας βιομηχανικών ή ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων», μια επιδεχόμενη πολλές ερμηνείες αναφορά.
• Καταργείται ρύθμιση με την οποία δινόταν δυνατότητα ανάκλησης της παραχώρησης ενός αιγιαλού, προς αποκατάσταση του κοινόχρηστου χαρακτήρα του.
• Παρατείνεται αυτοδικαίως η χρήση αιγιαλού όταν αφορά έργα που εξυπηρετούν λατομικές και μεταλλευτικές επιχειρήσεις, όσο χρόνο υφίσταται το σχετικό δικαίωμα.
panos291 έγραψε: 06 Σεπ 2019, 00:27 Για να διαφωτισουμε καποιους, ο παλαιος αιγιαλος δεν ειναι αιγιαλος. Ειναι το δημοσιο κτημα μεταξυ του πρωην και νυν αιγιαλου.
Ρε ανθρωπε εγω δεν εκατσα να αναλυσω ολο τον νομο, για τον παλαιό αιγιαλο και τι ακριβώς ειναι εγραψα. Στα επομενα ποστς το εξηγησα αναλυτικα. Τι δεν καταλαβαίνεις?
-
alexandroso
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
-
burnt reynolds
δεν έκατσες να τον αναλύσεις αλλά το τρίτο ποστ ήταν δικό σου:panos291 έγραψε: 06 Σεπ 2019, 11:56 Ρε ανθρωπε εγω δεν εκατσα να αναλυσω ολο τον νομο, για τον παλαιό αιγιαλο και τι ακριβώς ειναι εγραψα. Στα επομενα ποστς το εξηγησα αναλυτικα. Τι δεν καταλαβαίνεις?
θίγεσαι μετά
Ειμαι υπερ των οργανωμενων παραλιων.
Αρκετα με τους τσαντιρογυφτες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Το τριτο ποστ ηταν δικο μου, και ναι χαιρομαι γιατι ενα κομμάτι του νομου με ενδιαφέρει.
Να σου πω και κατι αλλο. Εαν πουληθει ο παλαιος αιγιαλος με την προϋπόθεση να μην μπορείς να χτισεις τιποτα σε αυτον (εννοείται φτηνοτερα σε αυτη την περίπτωση), και παλι θα τον αγοράσω για να παρω την δομηση του την οποια θα χρησιμοποιησω στο δικό μου ομορο οικόπεδο.
Να σου πω και κατι αλλο. Εαν πουληθει ο παλαιος αιγιαλος με την προϋπόθεση να μην μπορείς να χτισεις τιποτα σε αυτον (εννοείται φτηνοτερα σε αυτη την περίπτωση), και παλι θα τον αγοράσω για να παρω την δομηση του την οποια θα χρησιμοποιησω στο δικό μου ομορο οικόπεδο.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
υπέρ των χτισμένων και των ιδιωτικών;under έγραψε: 06 Σεπ 2019, 12:16 Ειμαι υπερ των οργανωμενων παραλιων.
Μια θέση σερβιτόρου μεσαίας τάξης σε μπιτς μπαρ στον κύριο.
-
burnt reynolds
εσύ τώρα έχεις το θράσος να βάζεις χέρι στους συριζαίους έτσι?under έγραψε: 06 Σεπ 2019, 12:16 Ειμαι υπερ των οργανωμενων παραλιων.
Ναι.Οι τσαντιρογυφτες ψηφιζουν συριζα.Δεν τους θελουμε στις παραλιες.burnt reynolds έγραψε: 06 Σεπ 2019, 13:30εσύ τώρα έχεις το θράσος να βάζεις χέρι στους συριζαίους έτσι?under έγραψε: 06 Σεπ 2019, 12:16 Ειμαι υπερ των οργανωμενων παραλιων.
Αρκετα με τους τσαντιρογυφτες.![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μπούμπη κάπου πρέπει να στεγάσουμε τους πρόσφυγεςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Σεπ 2019, 22:48 Η πώληση των παραλιών είναι απαίτηση του 3ου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφηκε από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, ο Μητσοτάκης απλά το υλοποιεί.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ερχόμενος αντιμέτωπος σε καθημερινή βάση με το νοσηρό φαινόμενο του τσιφτετέλληνα στην παραλία, δηλώνω σύμφωνος με την κατασκευή τείχους ύψους 10 μέτρων και άνω, σε όλες ανεξαιρέτως τις παραλίες της δύσμοιρης αυτής χώρας.
Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν τα απολύτως απαραίτητα για παραλία, μαγιώ, πετσέτα και παγουρίνο για νερό.
Μουσική υπόκρουση αποκλειστικά Beatles και Doors, όχι από λίστες αλλά μέσω βινυλίου.
Από τις 6 το απόγευμα μόνο Reggae, Ska, Rocksteady, από soundsystems.
Σαββατοκύριακα ειδικά αφιερώματα στο μουσικό είδος Surf.
Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν τα απολύτως απαραίτητα για παραλία, μαγιώ, πετσέτα και παγουρίνο για νερό.
Μουσική υπόκρουση αποκλειστικά Beatles και Doors, όχι από λίστες αλλά μέσω βινυλίου.
Από τις 6 το απόγευμα μόνο Reggae, Ska, Rocksteady, από soundsystems.
Σαββατοκύριακα ειδικά αφιερώματα στο μουσικό είδος Surf.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 11 Απαντήσεις