Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://dev.phorum.com.gr/
Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:39
Εγώ παίρνω λάδι, αυγά και κρέας από το χωριό. Σιγά το κόμπε.
Δεν ξέρω τι κρέας έχει το χωριό σου, αλλά τι θα πει «σιγά το τάδε» όταν, όχι δεν έχεις δοκιμάσει, αλλά δεν ξέρεις καλά-καλά τι είναι το τάδε.
Κρέας είναι ρε μεγάλε, δε μιλάμε ούτε για αυτοκίνητα, ούτε για κάνα σκάφος. Γαμημενο κρέας είναι. Να μου πεις πως σνιφαρες καμία κόκα ποιότητος και άξιζε και να το καταλάβω, πάει στο διάβολο. Τώρα δηλαδή τι διαφορά μπορεί να έχει μια κωλο μπριζόλα και να αξίζει 910 ευρώ παραπάνω από μια καλή κανονική; τίποτα, απλά είναι μαλακιες για να πουλάνε μούρη οι πλούσιοι για το πόσο μαλακές είναι.
Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:39
Εγώ παίρνω λάδι, αυγά και κρέας από το χωριό. Σιγά το κόμπε.
Δεν ξέρω τι κρέας έχει το χωριό σου, αλλά τι θα πει «σιγά το τάδε» όταν, όχι δεν έχεις δοκιμάσει, αλλά δεν ξέρεις καλά-καλά τι είναι το τάδε.
Κρέας είναι ρε μεγάλε, δε μιλάμε ούτε για αυτοκίνητα, ούτε για κάνα σκάφος. Γαμημενο κρέας είναι. Να μου πεις πως σνιφαρες καμία κόκα ποιότητος και άξιζε και να το καταλάβω, πάει στο διάβολο. Τώρα δηλαδή τι διαφορά μπορεί να έχει μια κωλο μπριζόλα και να αξίζει 910 ευρώ παραπάνω από μια καλή κανονική; τίποτα, απλά είναι μαλακιες για να πουλάνε μούρη οι πλούσιοι για το πόσο μαλακές είναι.
Με την ιδια λογικη, ολα τα οπισθια ειναι ιδια.
Εμ δεν ειναι.
Δεν ξέρω τι κρέας έχει το χωριό σου, αλλά τι θα πει «σιγά το τάδε» όταν, όχι δεν έχεις δοκιμάσει, αλλά δεν ξέρεις καλά-καλά τι είναι το τάδε.
Κρέας είναι ρε μεγάλε, δε μιλάμε ούτε για αυτοκίνητα, ούτε για κάνα σκάφος. Γαμημενο κρέας είναι. Να μου πεις πως σνιφαρες καμία κόκα ποιότητος και άξιζε και να το καταλάβω, πάει στο διάβολο. Τώρα δηλαδή τι διαφορά μπορεί να έχει μια κωλο μπριζόλα και να αξίζει 910 ευρώ παραπάνω από μια καλή κανονική; τίποτα, απλά είναι μαλακιες για να πουλάνε μούρη οι πλούσιοι για το πόσο μαλακές είναι.
Με την ιδια λογικη, ολα τα οπισθια ειναι ιδια.
Εμ δεν ειναι.
Τα οπίσθια της τάδε ινφλουένσερ είναι πιο ακριβά γιατί είναι επώνυμα.
Φαντάζομαι ότι η λογική πίσω από την μπριζόλα είναι η ίδια.
Δεν ξέρω τι κρέας έχει το χωριό σου, αλλά τι θα πει «σιγά το τάδε» όταν, όχι δεν έχεις δοκιμάσει, αλλά δεν ξέρεις καλά-καλά τι είναι το τάδε.
Κρέας είναι ρε μεγάλε, δε μιλάμε ούτε για αυτοκίνητα, ούτε για κάνα σκάφος. Γαμημενο κρέας είναι. Να μου πεις πως σνιφαρες καμία κόκα ποιότητος και άξιζε και να το καταλάβω, πάει στο διάβολο. Τώρα δηλαδή τι διαφορά μπορεί να έχει μια κωλο μπριζόλα και να αξίζει 910 ευρώ παραπάνω από μια καλή κανονική; τίποτα, απλά είναι μαλακιες για να πουλάνε μούρη οι πλούσιοι για το πόσο μαλακές είναι.
Με την ιδια λογικη, ολα τα οπισθια ειναι ιδια.
Εμ δεν ειναι.
Είναι. Επειδή εσύ έσκασες κάνα χιλιάρικο σε σαμπάνιες και λουλούδια για να πηδηξεις καμία μοντέλα του χαμού, δεν σημαίνει πως η άλλη που πηδηξε κάποιος που γνώρισε στο κλαμπ, έχει χειρότερο κωλο. Πολλές φορές το αντίθετο ισχύει.
Όποιου αντέχει το πορτοφόλι πάει και τα ακουμπάει.
Τώρα όλοι/ες αυτοί/ές που πάνε στο υπερτιμημένο νησί just to see and be seen, και δεν το αντέχουν οικονομικά, καλά να πάθουν! No mercy! :
.
Juno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:39
Εγώ παίρνω λάδι, αυγά και κρέας από το χωριό. Σιγά το κόμπε.
Δεν ξέρω τι κρέας έχει το χωριό σου, αλλά τι θα πει «σιγά το τάδε» όταν, όχι δεν έχεις δοκιμάσει, αλλά δεν ξέρεις καλά-καλά τι είναι το τάδε.
Κρέας είναι ρε μεγάλε, δε μιλάμε ούτε για αυτοκίνητα, ούτε για κάνα σκάφος. Γαμημενο κρέας είναι. Να μου πεις πως σνιφαρες καμία κόκα ποιότητος και άξιζε και να το καταλάβω, πάει στο διάβολο. Τώρα δηλαδή τι διαφορά μπορεί να έχει μια κωλο μπριζόλα και να αξίζει 910 ευρώ παραπάνω από μια καλή κανονική; τίποτα, απλά είναι μαλακιες για να πουλάνε μούρη οι πλούσιοι για το πόσο μαλακές είναι.
Γευστικά έχει διαφορά. Και ανήκει στο σύμπαν απόλαυσης των αισθήσεων καθώς η γεύση είναι μια από αυτές. Δεν έχω δοκιμάσει μοσχάρι Κόμπε ή τύπου Κόμπε αλλά έχω δοκιμάσει αλλα μοσχάρια, των 100-200 ευρώ το κιλό και πραγματικά η γεύση ήταν κατά πολύ ανώτερη από τα συνήθη μοσχαρίσια κρέατα. Το ίδιο ισχύει και για τα ποτά αλλά πρέπει κάποιος να έχει εντρυφήσει σε αυτά για να καταλάβει πχ την αξεπέραστη διαφορά γεύσης που έχει ένα ουίσκι από ένα πολύ ακριβό malt. To αυτό και με την κόκα και τα πάντα, μια χαρά είναι το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα, τι παραπάνω δλδ πέρα από τη ταχύτητα έχει μια φεραρι από ένα τύπου suv; Ουσιαστικά είναι πιο παράλογη η διαφορά στα αυτοκίνητα πλάκα πλάκα.
Και στο αλκοόλ δηθενια είναι μετά από ένα σημείο. υπάρχει διαφορά μεταξύ 10 ευρώ ουίσκι και 100 σίγουρα , αλλά πιο πάνω, απλά μιλαμε για ποζεριες. Και το αλκοόλ έχει μια άλλη λογική, σου δημιουργεί μια άλλη κατάσταση,κατανοώ αν δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα να το απολαύσεις και να την ακούσεις πιο στρωτά, πιο ευχάριστα. Το κρέας είναι κρέας, σαν τον μαλάκα που τρώει το λαβρακι 100 στη Μύκονο, ενώ το ίδιο το πληρώνεις 9 ευρώ σε ένα ταβερνάκι.
Re: Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Δημοσιεύτηκε: 27 Αύγ 2019, 00:18
από Sid Vicious
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Αύγ 2019, 00:12
Και στο αλκοόλ δηθενια είναι μετά από ένα σημείο. υπάρχει διαφορά μεταξύ 10 ευρώ ουίσκι και 100 σίγουρα , αλλά πιο πάνω, απλά μιλαμε για ποζεριες. Και το αλκοόλ έχει μια άλλη λογική, σου δημιουργεί μια άλλη κατάσταση,κατανοώ αν δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα να το απολαύσεις και να την ακούσεις πιο στρωτά, πιο ευχάριστα. Το κρέας είναι κρέας, σαν τον μαλάκια που τρώει το λαβρακι 100 στη Μύκονο, ενώ το ίδιο το πληρώνεις 9 ευρώ σε ένα ταβερνάκι.
Μα και το ουίσκι στην ίδια κατηγορία ανήκει, στην απόλαυση της γεύσης. Το πιο ακριβό ουίσκι το πίνεις για την απόλαυση της γεύσης και όχι για να σε ζαλίσει το αλκοόλ. Αν θες να ψιλομεθυσεις απλά δεν υπάρχει λόγος για το πιο ακριβό ουίσκι. Μην υποτιμάτε την γεύση σαν αίσθηση ρε, είναι από μόνη της ένα ολόκληρο πλουσιοτατο και απέραντο σύμπαν. Και δεν έχει να κάνει πάντα με τη τιμή πχ προσωπικά μια από τις αγαπημένες μου γεύσεις είναι τα ραπανάκια όταν τύχει να τα βρω στην εντέλεια όπως με αρέσουν.
Re: Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Δημοσιεύτηκε: 27 Αύγ 2019, 01:14
από hellegennes
Ένας λόγος για την απότομη αλλαγή στην τιμή με μικρή φαινομενικά διαφορά στην ποιότητα είναι το αισχρά μεγαλύτερο κόστος και μικρότερη παραγωγή που έχουν όλα αυτά. Αν ένα ουίσκι έχει καθίσει στο βαρέλι 60 χρόνια, ναι ρε πούστη, θα έχει υπερβολική τιμή (που δεν έχει).
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Αύγ 2019, 00:12
Και στο αλκοόλ δηθενια είναι μετά από ένα σημείο. υπάρχει διαφορά μεταξύ 10 ευρώ ουίσκι και 100 σίγουρα , αλλά πιο πάνω, απλά μιλαμε για ποζεριες. Και το αλκοόλ έχει μια άλλη λογική, σου δημιουργεί μια άλλη κατάσταση,κατανοώ αν δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα να το απολαύσεις και να την ακούσεις πιο στρωτά, πιο ευχάριστα. Το κρέας είναι κρέας, σαν τον μαλάκια που τρώει το λαβρακι 100 στη Μύκονο, ενώ το ίδιο το πληρώνεις 9 ευρώ σε ένα ταβερνάκι.
Μα και το ουίσκι στην ίδια κατηγορία ανήκει, στην απόλαυση της γεύσης. Το πιο ακριβό ουίσκι το πίνεις για την απόλαυση της γεύσης και όχι για να σε ζαλίσει το αλκοόλ. Αν θες να ψιλομεθυσεις απλά δεν υπάρχει λόγος για το πιο ακριβό ουίσκι. Μην υποτιμάτε την γεύση σαν αίσθηση ρε, είναι από μόνη της ένα ολόκληρο πλουσιοτατο και απέραντο σύμπαν. Και δεν έχει να κάνει πάντα με τη τιμή πχ προσωπικά μια από τις αγαπημένες μου γεύσεις είναι τα ραπανάκια όταν τύχει να τα βρω στην εντέλεια όπως με αρέσουν.
Ουίσκι φτηνό δεν μπορείς να βρεις καλό. Όλα είναι σάπια. Μέχρι ένα σημείο εκεί το κατανοώ. Κρέατα μια χαρά βρίσκεις η ψάρια , δεν είναι το ίδιο. Οτιδήποτε πάνω από 20 ευρώ είναι παγίδα για μαλακές. Λέει ο άλλος είναι πλούσιος επειδη σκάει 70 ευρώ τον κάθε απατεώνα στην Μύκονο να φάει καλαμάρια.
Re: Μυκονος : 920 ευρω η Μπριζολα
Δημοσιεύτηκε: 27 Αύγ 2019, 01:45
από Στύγιος
Σάπια η Μύκονος, ειλικρινά θέλω να την πάρουν οι Τούρκοι ,να δω τι θα την κάνουν.