Κάπως αργά ρωτάω... μήμως διαθέτης σε pdf την σειρά των βιβλίων: Το μυστικό της Σκιάς;Νατάσα έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:57 Μια ερωτηση, θα είναι για παντα διαθεσιμο εδω το βιβλίο; Ή εχει ημερομηνία ληξης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αναρτω βιβλιο σε ψηφιακη μορφη για να το διαβασουν όλοι οσοι ενδιαφερονται
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πως αναρτω βιβλιο σε ψηφιακη μορφη για να το διαβασουν όλοι οσοι ενδιαφερονται
Re: Πως αναρτω βιβλιο σε ψηφιακη μορφη για να το διαβασουν όλοι οσοι ενδιαφερονται
Οχι, δεν το εχω, εχω ομως 53 αλλα βιβλια αν θες.
"Άχρι καιρού..."
Δεν πειράζει, τα παρήγγειλα, πήγα να γλυτώσω το πενηντάρικο...
Καλο διαβασμα σου ευχομαι, ειναι σοκαριστικη η αποκαλυψη που κανει στο Μυστικο. Μερικα απο κει μεσα τα εχω γραψει και εδω στο φορουμ.
Παρεμπιπτοντως, εμενα το πενηνταρικο μου σταλθηκε στην κυριολεξία απο τον ουρανο!...Εβρεξε πενηνταρικο και πηγα και πηρα το Μυστικο της Σκιας...
"Άχρι καιρού..."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κασσάνδρες, Κασσάνδρες παντού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Παρεμπιπτόντως αν έβρεχε πενηντάρικα θα πήγαινα σούπερ μάρκετ να πάρω φαγώσιμα, αντί να ψωνίζω τις μαλακίες του Σακέτου και του Λιακό.Νατάσα έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 16:38Καλο διαβασμα σου ευχομαι, ειναι σοκαριστικη η αποκαλυψη που κανει στο Μυστικο. Μερικα απο κει μεσα τα εχω γραψει και εδω στο φορουμ.
Παρεμπιπτοντως, εμενα το πενηνταρικο μου σταλθηκε στην κυριολεξία απο τον ουρανο!...Εβρεξε πενηνταρικο και πηγα και πηρα το Μυστικο της Σκιας...![]()
Αν ήταν κάποιο σοβαρό βιβλίο, θα μάζευα χρήματα για να το αποκτήσω, όχι να στερήσω απ'το σπίτι μου τον επιούσιο, στην πρώτη ευκαιρία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχεις δώσει στον Δημοσθένη φράγκα για 53 βιβλία;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- taxalata xalasa
ο babi lu
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
και πως νομιζες οτι ο Δημοσθενης Ζει Αναμεσά Μας;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Τυπε εσυ ξερεις την τεχνη;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Κατι θαυμαστο δεν εξηγειται, αλλα να θυμασαι ότι η θεολογια-θεογνωσια ειναι ΑΝΩΤΕΡΗ απο τον αρτο τον επιουσιο!!!...Πασιφάη έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:31Παρεμπιπτόντως αν έβρεχε πενηντάρικα θα πήγαινα σούπερ μάρκετ να πάρω φαγώσιμα, αντί να ψωνίζω τις μαλακίες του Σακέτου και του Λιακό.Νατάσα έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 16:38Καλο διαβασμα σου ευχομαι, ειναι σοκαριστικη η αποκαλυψη που κανει στο Μυστικο. Μερικα απο κει μεσα τα εχω γραψει και εδω στο φορουμ.
Παρεμπιπτοντως, εμενα το πενηνταρικο μου σταλθηκε στην κυριολεξία απο τον ουρανο!...Εβρεξε πενηνταρικο και πηγα και πηρα το Μυστικο της Σκιας...![]()
Αν ήταν κάποιο σοβαρό βιβλίο, θα μάζευα χρήματα για να το αποκτήσω, όχι να στερήσω απ'το σπίτι μου τον επιούσιο, στην πρώτη ευκαιρία.![]()
"Άχρι καιρού..."
Οχι βεβαια, τα εχω σε ψηφιακη μορφη, αυτο του ειπα!!!
"Άχρι καιρού..."
Μην λετε χαζα, ο Δημος το εχει απαγορεψει, ωστοσο τα περισσοτερα βιβλια του κυκλοφορουν σε ψηφιακη μορφη!
"Άχρι καιρού..."
Όχι βέβαια. Διότι αν δεν έχεις να φας δεν πρόκειται να πέσει το Μάννα εξ'ουρανού να σε ταϊσει. Κοινώς, αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως. Και ούτε βιβλία αγοράζεις.Νατάσα έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 23:06Κατι θαυμαστο δεν εξηγειται, αλλα να θυμασαι ότι η θεολογια-θεογνωσια ειναι ΑΝΩΤΕΡΗ απο τον αρτο τον επιουσιο!!!...Πασιφάη έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 22:31Παρεμπιπτόντως αν έβρεχε πενηντάρικα θα πήγαινα σούπερ μάρκετ να πάρω φαγώσιμα, αντί να ψωνίζω τις μαλακίες του Σακέτου και του Λιακό.Νατάσα έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 16:38
Καλο διαβασμα σου ευχομαι, ειναι σοκαριστικη η αποκαλυψη που κανει στο Μυστικο. Μερικα απο κει μεσα τα εχω γραψει και εδω στο φορουμ.
Αν ήταν κάποιο σοβαρό βιβλίο, θα μάζευα χρήματα για να το αποκτήσω, όχι να στερήσω απ'το σπίτι μου τον επιούσιο, στην πρώτη ευκαιρία.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-