!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας
Re: Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας
Παντως εδω εξαφανιστηκαν.
Λιγο πριν τις εκλογες. Οχι οτι ειχε και πολλα αλλα τωρα τιποτα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Αλλαγη νομοθεσιας ωστε να θανατωνονται τα σκυλια που ΔΕΝ υιοθετουνται ζητησε ο Δημαρχος Ναουσας
Στην Αθήνα έχουν μαζέψει τα περισσότερα, αν όχι όλα τα σκυλιά.foscilis έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:06 Παντως εδω εξαφανιστηκαν.
Στην επαρχία,αν κρίνω από τον τόπο καταγωγής μου,κάθε βόλτα
προυποθέτει ένα master plan για να αποφύγεις τους δρόμους και
τα στενά που μπορεί να έχει αμολήσει κάποιος το σκυλί του.Καλά
δε λέω για την ύπαιθρο,εκεί κάνεις την προσευχή σου να μην
πέσεις σε τίποτα αμολημένα ποιμενικά.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:12 Καλά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
προβλέπω να μένεις (και) αγάμητοςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Αύγ 2019, 23:12 Αμα σας πιασει στα χερια της η νεολελε φιλη μου θα εχετε την τυχη των σκυλιων που ευχεστε.![]()
Δεν ειναι φιλευσπλαχνη σαν εμενα.
Θα της τριψω το αρθρο στην μουρη η που δεν θα ξανψηφισει ΝΔ η που θα μου δωσει ...ο (επιτελους)για να μην της το κοπαναω συνεχεια.
Δεν ξερω τι απο τα δυο να διαλεξω ...
![]()
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Χωρις αδεσποτες γατες ορισμένες περιοχες θα ειχαν γινει βαλτιμορη.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Αύγ 2019, 01:55 Να λέτε καλά που υπάρχουν γάτες. Ένα σκαλοπάτι πιο κάτω στην αστική διατροφική αλυσίδα βρίσκονται οι αρουραίοι.
-
Εμπεδοκλής
Θα μπορούσαν επίσης να εξάγωνται σε χώρες που οι σκύλοι είναι βρώσιμοι. Για αρχή θα μπορούσε να γίνει για μικρές παρτίδες θανατωμένων σκύλων και αν πάει καλά για μεγαλύτερες.
Επίσης, η πώληση των αδέσποτων από τους δήμους σε φαρμακοβιομηχανίες θα ήταν μια καλή λύση.
Έτσι, οι δήμοι όχι μόνο δεν θα ξοδεύουν τεράστια ποσά για την περίθαλψη τους αλλά θα έχουν και μικρό κέρδος.
Επίσης, η πώληση των αδέσποτων από τους δήμους σε φαρμακοβιομηχανίες θα ήταν μια καλή λύση.
Έτσι, οι δήμοι όχι μόνο δεν θα ξοδεύουν τεράστια ποσά για την περίθαλψη τους αλλά θα έχουν και μικρό κέρδος.
Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Αύγ 2019, 08:38 Θα μπορούσαν επίσης να εξάγωνται σε χώρες που οι σκύλοι είναι βρώσιμοι. Για αρχή θα μπορούσε να γίνει για μικρές παρτίδες θανατωμένων σκύλων και αν πάει καλά για μεγαλύτερες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τα νεκρά αδέσποτα,Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Αύγ 2019, 08:38 Θα μπορούσαν επίσης να εξάγωνται σε χώρες που οι σκύλοι είναι βρώσιμοι. Για αρχή θα μπορούσε να γίνει για μικρές παρτίδες θανατωμένων σκύλων και αν πάει καλά για μεγαλύτερες.
α) μπορούν να γίνουν τροφή για τα υπό εξαφάνιση πτωματοφάγα
β) να χρησιμοποιηθούν για εκπαιδευτικούς λόγους στις κτηνιατρικές σχολές
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
User_601
Δεν χρειαζεται να σχολιασω το γεγονος οτι αυτη η προταση τιμωρει το θυμα,που ειναι τα αδεσποτα,διοτι δεν ευθυνονται αυτα που ειναι αδεσποτα και ταλαιπωρουνται και πεθαινουν αισχρα,και ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ.Που ειναι ο ανθρωπος που εγκαταλειπει ζωα,που δεν στειρωνει και αφηνει να γενοβολουν γατια και σκυλια και ειτε τα θανατωνει μετα ειτε τα πετα απο εδω και απο εκει.
Οτι πιο ανηθικο,αδικο και αισχρο σαν προταση.
Οσον αφορα τις γατες,επειδη γραφονται και ηλιθιοτητες κλασικα,να δουμε πως μεταδιδεται το τοξοπλασμα παρακαλω.Απο κτηνιατρους που ειναι το αντικειμενο τους και οχι απο την θεια μου την κατιγκο ή απο ανθρωπογιατρους που ξερουν τι μπορεις να παθεις και κυριως οι εγκυες απο τοξοπλασμωση και ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ.
Βαζω μερος του αρθρου ,το υπολοιπο θα το βρειτε εδω
https://www.vetkal.gr/τοξοπλάσμωση-αλήθ ... V5xKeGUXIV
Συμπέρασμα:Οικοσιτη γατα που ζει αποκλειστικα μεσα στο σπιτι και δεν τρεφεται με ωμα κρεατα δεν μπορει με τιποτα να μεταδωσει την τοξοπλασμωση διοτι απλουστατα δεν μπορει να την εχει.
Αδεσποτες ή γατες που ζουν εκτος σπιτιου παρα πολυ δυσκολα μεταδιδουν την τοξοπλασμωση και πρεπει να υπαρχουν ορισμενες προυποθεσεις.Δηλαδη να μεινουν τα κοπρανα της πανω απο 2 μερες,διοτι τοτε ειναι ικανα να το μεταδωσουν,και αυτα τα σκατα που εμειναν πανω απο 2 μερες να τα πιασω και η να τα φαω η να φαω χωρις να πλυνω τα χερια μου.
Μονο αν εισαι αδεσποτο παιδι μπορεις να το παθεις αυτο.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Η ΓΑΤΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΓΙΑ 2 ΕΩς 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Αυτο σημαινει οτι αν εγω παρω μια γατα απο τον δρομο και την βαλω σπιτι μου,οκ μεχρι τωρα δεν την ταιζα εγω,μπορει να τρεφοταν με ωμο κρεας πχ ωμα ποντικια αρα σκεφτομαι μηπως εχει το παρασιτο και δεν το ξερω; Τι να κανω;Απλα καθαριζω την αμμοκολεκανη της καθε μερα,που σημαινει οτι απομακρυνω τα κακα της καθε μερα,αρα δεν μενουν στην εξωτερικη ατμοσφαιρα πανω απο 1 μερα.Ειδαμε οτι πρεπει να μεινουν πανω απο 2-3 μερες για να μπορουν οι ωοκυστες να μεταδωθουν.
Επισης πλενω σαν καλο παιδακι τα χερακια μου αμεσως μετα τομ καθαρισμο.Αυτα για 20 μερες,αντε πες ενα μηνα .Και δεν δινουμε ποτε ωμο κρεας στη γατουλα μας.ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ.
Η συντριπτικη πλειοψηφια ανθρωπων με τοξοπλασμωση την πατησαν απο μη καλα πλυμενα λαχανικα,ωμα αλλαντικα(ο γυναιολογος απαγορευει στην εγκυο τα αλλαντικα),μη καλοψημενα κρεατα,μη παστεριωμενα ή μη καλα παστεριωμενα προιοντα κλπ.
Παρατηρηθηκε δε απο ερευνες οτι ενα τεραστιο ποσοστο γαλλων εχει αντισωματα απο την τοξοπλασμωση ΓΙΑΤΙ;Οχι βεβαια επειδη οι Γαλλοι εχουν περισσοτερες γατες απο τους υπολοιπους ,αλλα στη Γαλλία, όπου συνηθίζουν να τρώνε το φιλέτο τους μισοψημένο, το ποσοστό οροθετικών γυναικών στην τοξοπλάσμωση ανεβαίνει στο 90%, ενώ στην Αγγλία φτάνει μόνο στο 20 με 30%.
Οπότε οποιος δεν ξερει να κατσει στα αβγα του και να μην διαδιδει μαλακιες
Δεν χρειαζεται να αναφερθουμε στο τι θα παθουμε αν εκλειψουν οι γατες.Οποιος δεν το ξερει προφανως πρεπει να κοιταξει τις γνωσεις του,που ειναι ανυπαρκτες.
Ειναι δεδομενο οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αδεσποτα και πρεπει να τα περιορισουμε,κυριως για να μην βασανιζονται ΑΥΤΑ,αλλα αυτο μεσω ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΖΩΑ και ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και το τσιπαρισμα που υποτιθεται οτι τωρα ισχυει αλλα να το εντατικοποισουν.
Οτι πιο ανηθικο,αδικο και αισχρο σαν προταση.
Οσον αφορα τις γατες,επειδη γραφονται και ηλιθιοτητες κλασικα,να δουμε πως μεταδιδεται το τοξοπλασμα παρακαλω.Απο κτηνιατρους που ειναι το αντικειμενο τους και οχι απο την θεια μου την κατιγκο ή απο ανθρωπογιατρους που ξερουν τι μπορεις να παθεις και κυριως οι εγκυες απο τοξοπλασμωση και ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ.
Βαζω μερος του αρθρου ,το υπολοιπο θα το βρειτε εδω
https://www.vetkal.gr/τοξοπλάσμωση-αλήθ ... V5xKeGUXIV
https://www.vetkal.gr/τοξοπλάσμωση-αλήθ ... V5xKeGUXIVΤοξοπλάσμωση: αλήθειες και ψέμματα
16 Ιούν 2015 / Συντάκτης vetkal
Οι περισσότεροι θα έχει τύχει να ακούσετε ότι οι γάτες μεταδίδουν στον άνθρωπο ένα σοβαρό νόσημα, το οποίο είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο για τις εγκύους γυναίκες λόγω αυξημένης πιθανότητας πρόκλησης αποβολών ή γέννησης παιδιών με αναπηρίες. Συνεπώς, θα έχετε ακούσει ότι πρέπει να προσέχουμε κατά την επαφή με τα ζώα αυτά ή ακόμα και να τα αποφεύγουμε ώστε να μη μολυνθούμε με την προαναφερθείσα αρρώστια» που ονομάζεται Τοξοπλάσμωση.
Ισχύει, όμως, πραγματικά κάτι τέτοιο; Είναι τα αγαπημένα μας ζωάκια ικανά να μας μολύνουν με κάτι τόσο επικίνδυνο ή οι παραπάνω κατηγορίες είναι υπερβολικές; Με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει η εν λόγω μόλυνση; Επίσης, το νόσημα αυτό σχετίζεται μόνο με τις γάτες ή μπορεί και άλλα ζώα να μολυνθούν; Σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα δοθούν απαντήσεις στη συνέχεια
[..]Πώς μεταδίδεται όμως το τοξόπλασμα;
Το παράσιτο στους τελικούς ξενιστές του, και πιο συγκεκριμένα στο τοίχωμα του εντέρου τους, μπορεί και πολλαπλασιάζεται με τρόπο παρόμοιο της «κλασικής» γονιμοποίησης των ανώτερων οργανισμών. Ο πολλαπλασιασμός αυτός έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό των Άωρων Ωοκύστεων οι οποίες διασκορπίζονται από το έντερο στο έδαφος μέσω των κοπράνων του ζώου. Aυτές οι άωρες κύστεις αρχικά δεν είναι μολύνουσες, δηλαδή δεν είναι ικανές να μεταδώσουν το παράσιτο. Προκειμένου να μετατραπούν σε μολύνουσες, χρειάζεται να παραμείνουν 2 ως 4 ημέρες στο περιβάλλον, οπότε και μεταπίπτουν σε Ώριμες Ωοκύστεις. Το πόσο σύντομα μετά τη μόλυνση της γάτας απεκκρίνονται οι άωρες ωοκύστεις εξαρτάται από τον τρόπο μόλυνσης της· εάν μολύνθηκε με την κατανάλωση μολυσμένου ζώου (π.χ. από ωμό κρέας ποντικού) αρχίζει να αποβάλλει 3-9 μέρες μετά την κατανάλωση, ενώ εάν μολύνθηκε καταπίνοντας ώριμες ωοκύστεις (π.χ. από τροφή που τη μόλυναν έντομα), τότε αρχίζει να αποβάλλει 20-36 μέρες μετά.
Η διάρκεια αποβολής του παρασίτου κυμαίνεται από 1 έως 15 ημέρες στη περίπτωση που το ζώο μολύνεται για πρώτη φορά στη ζωή του, ενώ αν μολυνθεί δεύτερη φορά τότε αυτή κυμαίνεται από 1 έως 5 ημέρες. Από εκεί και πέρα, η γάτα ΔΕΝ αποβάλλει με τα κόπρανά της ΠΟΤΕ ξανά το παράσιτο, όσες φορές και εάν τύχει να επαναμολυνθεί. Επομένως, σε ολόκληρη τη ζωή της μία γάτα μπορεί να αποβάλει άωρες ωοκύστεις του Toxoplasma gondii για 2 εώς 20 ημέρες!
Οι ενδιάμεσοι ξενιστές στην κατηγορία των οποίων ανήκει και ο άνθρωπος, μπορεί να μολυνθούν είτε καταναλώνοντας τροφές που έχουν μολυνθεί, όπως ωμά λαχανικά, φρούτα, πίνοντας μολυσμένο νερό είτε ερχόμενοι σε επαφή με μολυσμένα αντικείμενα, αλλά και καταναλώνοντας ωμό κρέας και σπλάχνα άλλων ζώων που είχαν ήδη μολυνθεί. Έρευνες δείχνουν ότι ο πιο συνηθισμένος τρόπος μόλυνσης του ανθρώπου είναι η δοκιμή του ωμού κιμά κατά την ετοιμασία του φαγητού. Όταν η μόλυνση πραγματοποιηθεί, ακολουθεί η απελευθέρωση των μεροζωιδίων (μορφής τοξοπλάσματος) στο έντερο μέσω του οποίου εισέρχονται στην αιματική κυκλοφορία (φάση παρασιταιμίας). Η παρασιταιμία διαρκεί έως 8 μήνες και καταλήγει στο σχηματισμό Κύστεων στους μύες, στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στα μάτια, στη μήτρα κ.ά. όπου επιζεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του ξενιστή. Μέσω της αιματικής κυκλοφορίας είναι και ο τρόπος με τον οποίο προσβάλλονται τα έμβρυα εγκύων θηλυκών ενώ η μετάδοση του παράσιτου από τις μητέρες στα μικρά τους είναι επίσης δυνατή μέσω του γάλακτος.
Μένοντας στους ιστούς των ενδιάμεσων ξενιστών το Τοξόπλασμα μπορεί να μολύνει άλλους σαρκοφάγους ενδιάμεσους και φυσικά και τους τελικούς ξενιστές.
Έχοντας πλέον στο μυαλό μας τον κύκλο ζωής του παρασίτου και τους τρόπους μετάδοσής του, είναι φανερό ότι
ο ρόλος της γάτας στην άμεση μετάδοση της τοξοπλάσμωσης στον άνθρωπο είναι περιορισμένος εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής. Απομακρύνοντας καθημερινά τα κόπρανα της γάτας από την άμμο της φορώντας προστατευτικά γάντια και πλένοντας τα χέρια μετά την εργασία αυτή, ο κίνδυνος να εκτεθεί κανείς στις ώριμες ωοκύστεις εξαλείφεται. Αν επιπρόσθετα δεν δίνουμε στις γάτες μας ωμό κρέας ο κίνδυνος να μολυνθούν μηδενίζεται. Επομένως βλέπουμε ότι άδικα αιωρείται αυτή η θεωρία του κινδύνου τοξοπλάσματος από τις γάτες.
Εάν θέλουμε να προστατευτούμε ουσιαστικά από το Τοξόπλασμα, τότε τρώμε καλά ψημένο ή προηγουμένως κατεψυγμένο κρέας (οι κύστεις καταστρέφονται στους +66 ᴼC ή στους -20ᴼC για 3 μέρες) και ποτέ ωμό, πλένουμε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά που τρώγονται ωμά, πλένουμε καλά τα χέρια και τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν κατά το χειρισμό του ωμού κρέατος, πίνουμε βρασμένο ή παστεριωμένο γάλα και σίγουρα δε διώχνουμε τις γάτες μας από το σπίτι. Εξάλλου με μια απλή εξέταση αίματος μπορούμε να δούμε αν η γάτα μας είναι φορέας ή νοσεί από τοξόπλασμα και να το χειριστούμε ώστε να απαλλαχθεί.
Συμπέρασμα:Οικοσιτη γατα που ζει αποκλειστικα μεσα στο σπιτι και δεν τρεφεται με ωμα κρεατα δεν μπορει με τιποτα να μεταδωσει την τοξοπλασμωση διοτι απλουστατα δεν μπορει να την εχει.
Αδεσποτες ή γατες που ζουν εκτος σπιτιου παρα πολυ δυσκολα μεταδιδουν την τοξοπλασμωση και πρεπει να υπαρχουν ορισμενες προυποθεσεις.Δηλαδη να μεινουν τα κοπρανα της πανω απο 2 μερες,διοτι τοτε ειναι ικανα να το μεταδωσουν,και αυτα τα σκατα που εμειναν πανω απο 2 μερες να τα πιασω και η να τα φαω η να φαω χωρις να πλυνω τα χερια μου.
Μονο αν εισαι αδεσποτο παιδι μπορεις να το παθεις αυτο.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Η ΓΑΤΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΓΙΑ 2 ΕΩς 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Αυτο σημαινει οτι αν εγω παρω μια γατα απο τον δρομο και την βαλω σπιτι μου,οκ μεχρι τωρα δεν την ταιζα εγω,μπορει να τρεφοταν με ωμο κρεας πχ ωμα ποντικια αρα σκεφτομαι μηπως εχει το παρασιτο και δεν το ξερω; Τι να κανω;Απλα καθαριζω την αμμοκολεκανη της καθε μερα,που σημαινει οτι απομακρυνω τα κακα της καθε μερα,αρα δεν μενουν στην εξωτερικη ατμοσφαιρα πανω απο 1 μερα.Ειδαμε οτι πρεπει να μεινουν πανω απο 2-3 μερες για να μπορουν οι ωοκυστες να μεταδωθουν.
Επισης πλενω σαν καλο παιδακι τα χερακια μου αμεσως μετα τομ καθαρισμο.Αυτα για 20 μερες,αντε πες ενα μηνα .Και δεν δινουμε ποτε ωμο κρεας στη γατουλα μας.ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ.
Η συντριπτικη πλειοψηφια ανθρωπων με τοξοπλασμωση την πατησαν απο μη καλα πλυμενα λαχανικα,ωμα αλλαντικα(ο γυναιολογος απαγορευει στην εγκυο τα αλλαντικα),μη καλοψημενα κρεατα,μη παστεριωμενα ή μη καλα παστεριωμενα προιοντα κλπ.
Παρατηρηθηκε δε απο ερευνες οτι ενα τεραστιο ποσοστο γαλλων εχει αντισωματα απο την τοξοπλασμωση ΓΙΑΤΙ;Οχι βεβαια επειδη οι Γαλλοι εχουν περισσοτερες γατες απο τους υπολοιπους ,αλλα στη Γαλλία, όπου συνηθίζουν να τρώνε το φιλέτο τους μισοψημένο, το ποσοστό οροθετικών γυναικών στην τοξοπλάσμωση ανεβαίνει στο 90%, ενώ στην Αγγλία φτάνει μόνο στο 20 με 30%.
Οπότε οποιος δεν ξερει να κατσει στα αβγα του και να μην διαδιδει μαλακιες
Δεν χρειαζεται να αναφερθουμε στο τι θα παθουμε αν εκλειψουν οι γατες.Οποιος δεν το ξερει προφανως πρεπει να κοιταξει τις γνωσεις του,που ειναι ανυπαρκτες.
Ειναι δεδομενο οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αδεσποτα και πρεπει να τα περιορισουμε,κυριως για να μην βασανιζονται ΑΥΤΑ,αλλα αυτο μεσω ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ,ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΖΩΑ και ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και το τσιπαρισμα που υποτιθεται οτι τωρα ισχυει αλλα να το εντατικοποισουν.
Δεν είναι τιμωρία. Τιμωρία υφίσταται μόνο για ανθρώπους οι οποίοι είναι έλλογοι δρώντες και έχουν ευθύνες. Για τα ζώα υφίσταται μόνο εξουδετέρωση. Το να μην ευθύνεσαι για τίποτα έχει και τα κακά του.Εσθήρ έγραψε: 22 Αύγ 2019, 14:14 Δεν χρειαζεται να σχολιασω το γεγονος οτι αυτη η προταση τιμωρει το θυμα,που ειναι τα αδεσποτα,διοτι δεν ευθυνονται αυτα που ειναι αδεσποτα και ταλαιπωρουνται και πεθαινουν αισχρα,και ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ.
-
alexandroso
Δεν υπάρχουν αθώοι.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Φοβερό όντως. Κυκλοφορούν ασυστόλως αδέσποτα γατάκια.Gherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:06Από Νότια Μακεδονία μανμου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 22 Αύγ 2019, 00:05Από ποιά χώρα της υποσαχάριας αφρικής λογκάρεις τύπε;Gherschaagk έγραψε: 21 Αύγ 2019, 23:59
Δεν το ακουμπάω εγώ. Περιμένω να το δουν και οι υπόλοιποι μήπως καταλάβουν πως πρέπει να μαζευόμαστε.
Είμαστε συγκρότημα. Δύο οικοδομές, μια αυλή. Μπαίνουμε, βγαίνουμε. Πριν από κάποια χρόνια, στην δίπλα οικοδομή υιοθέτησαν μια σκύλα της οποίας το αφεντικό πέθανε. Όλα καλά κι όμορφα με εξαίρεση ένα πράγμα. Η σκύλα ερχόταν και κόπριζε στα από δω γρασίδια. Τώρα που παραγέρασε, δεν προλαβαίνει να φτάσει στα γρασίδια, κοπρίζει μπροστά στην είσοδο της οικοδομής μας. Ο καλός γείτονας που ταΐζει τα γατάκια πήγε στην αστυνομία να παραπονεθεί γιατί δεν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση. Θέλω να τον δω τώρα τι θα πει, γιατί βάζω μπρος τ' αυτοκίνητο και πετάγονται από μέσα 3, ενώ το ένα το πήγαμε μια βόλτα κοντά στα 60 χιλιόμετρα μέχρι να μας το βγάλει ένα παλικάρι μέσα από τη μηχανή.
Ούτε κροκοδειλάκια να ήταν, δεν θα υπήρχε τέτοια αναστάτωση στη γειτονιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ούτε ένοχοι.
Δε γίνεται με αυτούς τους όρους η συζήτηση. Έχεις ένα μάτσο ζώα να επιτίθενται να χέζουν να κάνουν να ράνουν. Προκαλούν πρόβλημα, δε διαπράττουν έγκλημα.
-
alexandroso
Το ίδιο και οι άνθρωποι. Προτάσεις αντιμετώπισης; Να εκτελούμε πχ όσους πηγαίνουν στην παραλία και φεύγοντας αφήνουν δέκα κιλά σκουπίδια; Δε μου ακούγεται άσχημο βασικά...foscilis έγραψε: 22 Αύγ 2019, 14:35ούτε ένοχοι.
Δε γίνεται με αυτούς τους όρους η συζήτηση. Έχεις ένα μάτσο ζώα να επιτίθενται να χέζουν να κάνουν να ράνουν. Προκαλούν πρόβλημα, δε διαπράττουν έγκλημα.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
25 σκυλιά wtf?Εμένα κάποτε μου είχαν ορμήσει 2 ποιμενικά να με δαγκώσουν ότανelchav έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:26ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Αύγ 2019, 02:12 Καλά
έκανα τζοκινγκ.Έπεσα σε ένα ρέμα 15 μέτρων περίπου να γλιτωσω.Μιλάμε για
πολύ επικίνδυνη κατάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 1622 Προβολές