Ααχ, το παλιό φόρουμ ξαναζεί!Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Αύγ 2019, 22:58 Όποιος δεν έχει πάει στην εκδήλωση που γίνεται στο Βίτσι,απλά χάνει.
Είναι υποχρεώση γι αυτον που θεωρεί τον εαυτό του πατριώτη,να παρεβρεθεί.
Και όπως λέει και το συνθημα,στο Βίτσι και στο Γραμμο σας θάψαμε στην άμμο.Συμμορίτες κατσαπλιάδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γράμμος – Βίτσι
- Ηράκλειτος
- †
Re: Γράμμος – Βίτσι
God.exe is missing. Universe will restart.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Επειδή όσοι έχουμε μια ηλικία θυμόμαστε τις εποχές που χρησιμοποιούνταν οι αυθεντικοί καλλωπιστικοί
Μόνο 3 σελίδες;
Τα ύστερα του κόσμου..
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
#paei_xalase_to_phorum
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξεχάσατε το εαμοβούλγαροι.πατησιωτης έγραψε: 27 Αύγ 2019, 00:46Επειδή όσοι έχουμε μια ηλικία θυμόμαστε τις εποχές που χρησιμοποιούνταν οι αυθεντικοί καλλωπιστικοίόροι ένθεν και ένθεν το σωστό είναι κομμουνιστοσυμμορίτες και μοναρχοφασίστες.Διάφοροι άλλοι συνδυασμοί παρομοίων και παρεμφερών λέξεων είναι μεταγενέστεροι.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν "τραβάει" φέτο ,έκανα κι εγώ φιλότιμες προσπάθειες ,έκανε κι ο Drexler ,το μυαλό τους το έχουν στα φατσομπούκια και στα ίνστα.
Μήπως έτσι κάνουν όλοι επειδή έτσι είναι πιο εύκολο να στηρίξουν τη σημαία σε μάχη;
Εσείς πηγαίνατε σημαιοφόροι με τυμπανοκρουσίες σαν να μας λέγατε ε εδώ είμαστε ρίξτε μας;
Και μου θέλατε να κερδίσετε και πόλεμο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν έχει μήπως και γιατί ,ήταν κλασική αντιγραφή της "μούφας" φωτογραφίας της Ιβοζίμα. Δηλαδή η αντιγραφή της αντιγραφής της πραγματικής .
- Nandros
Από τον Α'ΠΠ και μετά ΔΕΝ πάνε με σημαία στην μάχη. Οι βαθμοφόροι κρύβουν και τα διακριτικά τους, να μην δίνουν στόχο.Juno έγραψε: 31 Αύγ 2019, 19:50Μήπως έτσι κάνουν όλοι επειδή έτσι είναι πιο εύκολο να στηρίξουν τη σημαία σε μάχη;
Εσείς πηγαίνατε σημαιοφόροι με τυμπανοκρουσίες σαν να μας λέγατε ε εδώ είμαστε ρίξτε μας;![]()
![]()
![]()
Οι σημαίες στήνονται ΜΕΤΑ τις μάχες, αφού ο τόπος δηλωθεί ασφαλής.
Άστο Juno γιατί δεν το κατέχεις.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δηλαδή υπάρχει και άλλος τρόπος να βάλουν σημαία σε ύψωμα; Εμένα αυτός μου φαίνεται ο ιδανικός.Nandros έγραψε: 31 Αύγ 2019, 20:44Από τον Α'ΠΠ και μετά ΔΕΝ πάνε με σημαία στην μάχη. Οι βαθμοφόροι κρύβουν και τα διακριτικά τους, να μην δίνουν στόχο.Juno έγραψε: 31 Αύγ 2019, 19:50Μήπως έτσι κάνουν όλοι επειδή έτσι είναι πιο εύκολο να στηρίξουν τη σημαία σε μάχη;
Εσείς πηγαίνατε σημαιοφόροι με τυμπανοκρουσίες σαν να μας λέγατε ε εδώ είμαστε ρίξτε μας;![]()
![]()
![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
το ζήτημα είναι πως ξεσκουριάζεις σκουργιαζμένα κονσερβοκούτια
Μπορείς να τα βάλεις στο κώλο σου αν θες σύντροφε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
Δεν έχω αντίρρηση στον τρόπο στήριξης, δεν υπάρχει άλλος.Juno έγραψε: 01 Σεπ 2019, 13:51Δηλαδή υπάρχει και άλλος τρόπος να βάλουν σημαία σε ύψωμα; Εμένα αυτός μου φαίνεται ο ιδανικός.Nandros έγραψε: 31 Αύγ 2019, 20:44Από τον Α'ΠΠ και μετά ΔΕΝ πάνε με σημαία στην μάχη. Οι βαθμοφόροι κρύβουν και τα διακριτικά τους, να μην δίνουν στόχο.Juno έγραψε: 31 Αύγ 2019, 19:50Μήπως έτσι κάνουν όλοι επειδή έτσι είναι πιο εύκολο να στηρίξουν τη σημαία σε μάχη;
![]()
![]()
Σου τόνισα μόνο ότι αυτό γίνεται ΜΕΤΑ την μάχη, όταν όλα έχουν τελειώσει.
Και οι Ρώσοι στο Βερολίνο, την σημαία την σήκωσαν όταν πια το είχαν καταλάβει.
Σας κάρφωσε το σφυροδρέπανο κατακέφαλα ο Ζούκοφ...Nandros έγραψε: 01 Σεπ 2019, 17:53
Και οι Ρώσοι στο Βερολίνο, την σημαία την σήκωσαν όταν πια το είχαν καταλάβει.
(τίποτα προσωπικό, δεν απευθύνομαι σε`σένα,απλά προσπαθώ να επαναφέρω το νήμα στο σωστό δρόμο