Το χιούμορ μου δεν κοιμάται, αλλά δεν έχω μεγάλη ανοχή σε τέτοια θέματα. Το λέω για να μην παρεξηγούμαστε. Έγραψες αυτό:enaon έγραψε: 07 Μάιος 2018, 16:23 περιμένω να ξυπνήσει το χιούμορ σου χέλι, γιατί θα μου πεις για την πρώτη δημοτικού πάλι, και εδώ θα κολλάει περίεργα.
Καταλαβαίνω ότι είναι απόπειρα χιούμορ, αλλά δεν βλέπω κάτι αστείο και δεν ξύπνησα στραβά. Δεν βλέπω αστείο να συγκρίνεις τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις σεξουαλικές σχέσεις και την σχέση αντρών-γυναικών στην Δύση με το πώς αντιμετωπίζονται στην Μέση Ανατολή. Ακόμη κι αν αναφερθείς σε σαδομαζοχισμό και περίεργα φετίχ, στην Δύση αντιμετωπίζεται σαν παράνομο οτιδήποτε δεν γίνεται με κοινή συναίνεση. Δεν είναι το ίδιο οι σαδομαζοχιστικές πράξεις συναινούντων ενηλίκων με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στην Μέση Ανατολή. Πες με μαμούχαλο, γκρινιάρη, αχιούμορο, αλλά δεν βλέπω κάτι αστείο στον συσχετισμό.enaon έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:58 και μόλις τελειώσει η εκπαίδευση με κινούμενα σχέδια, θα μπουν να δουν καμία κανονικη τσόντα απο αυτές που βλέπουμε εμείς οι δυτικοί πολιτισμένοι κλπ, και θα καταλάβουν τα κορίτσια ότι σιγά, παντού τα ίδια ζώα είμαστε.
Δεν σου την λέω, μια παρατήρηση κάνω. Έχεις το δικαίωμα να με γράψεις στ' αρχίδια σου ή να πεις ότι λέω παπαριές.