!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Female HD
Re: Female HD
Παρατήρηση: το έχω κάνει και στην πρώην σύζυγο μου που έχει πεθάνει εδώ και 8 χρόνια και βγήκε κούκλος στην ανδρική εκδοχή. Αυτό εντάσσεται σε ομοφυλοφιλικές και νεκροφιλικές φαντασιώσεις;
- καβουροδεινοσαυράκι
στην επόμενη μασαμπού αν είναι να έρθεις μπορώ να κάτσω δίπλα σου;Ερμής έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:16 [img]https://i.postimg.cc/qRnPdsSP/2019 ... .jpg[/img]
καλό γκομενάκι θα ήμουν...![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
λεπτά πριν
Πως τα καταφερες ρε,?
Παρατήρηση: το έχω κάνει και στην πρώην σύζυγο μου που έχει πεθάνει εδώ και 8 χρόνια και βγήκε κούκλος στην ανδρική εκδοχή. Αυτό εντάσσεται σε ομοφυλοφιλικές και νεκροφιλικές φαντασιώσεις
Πως τα καταφερες ρε,?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 22 Ιούλ 2019, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- καβουροδεινοσαυράκι
περιανεμωνκαιυδατίτιδαDasein έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:35 Επίσης, πώς ονομάζεται η σεξουαλική παρέκκλιση εάν αυνανιστώ με την δική μου φωτογραφία στη θηλυκή εκδοχή μου;
ελα ελα...καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:43στην επόμενη μασαμπού αν είναι να έρθεις μπορώ να κάτσω δίπλα σου;Ερμής έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:16 [img]https://i.postimg.cc/qRnPdsSP/2019 ... .jpg[/img]
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
α ρε Ερμή, έπρεπε να περιμένεις λίγο, ντρέπονται τώρα, μας έφαγες. 
ΜΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΜΕΛΑΠΠ ΣΥΝΤΡΕΛΛΗΝΕς, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΙΝΙΘΙΣΕΤΕ ΤΙΝ ΙΔΕΑ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΟΝ ΕΝ ΤΩ ΔΙΜΟΣΙΟ ΧΟΡΟ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
K INE K POSIKO 111!Λεγεών έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:57 ΜΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΜΕΛΑΠΠ ΣΥΝΤΡΕΛΛΗΝΕς, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΙΝΙΘΙΣΕΤΕ ΤΙΝ ΙΔΕΑ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΟΝ ΕΝ ΤΩ ΔΙΜΟΣΙΟ ΧΟΡΟ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
γραπσε και για τους ρώσσους!!1!Λεγεών έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:57 ΜΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΜΕΛΑΠΠ ΣΥΝΤΡΕΛΛΗΝΕς, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΙΝΙΘΙΣΕΤΕ ΤΙΝ ΙΔΕΑ ΤΟΝ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΟΝ ΕΝ ΤΩ ΔΙΜΟΣΙΟ ΧΟΡΟ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ΤΟ ΚΣΕΧΑΣΑ, ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΙΠΑΤΕ!!! ΜΕ ΤΕΤΙΟΘΣ ΣΙΜΜΑΧΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΤΡΟΥΣ!
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Παλι ανοιξε το κουτι με τις μαλακίεςDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:35 Οι developers του FaceApp είναι Ρώσοι και αποκτούν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε φώτο ανεβάσετε για οποιαδήποτε χρήση, οπότε θα απέχω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πώς το ανεβάζετε? Αν υπήρχε καμιά πατέντα να απλοουντάρω απο πισί, θα το έκανα. Αλλα με το αππ στο κιν έχω θέματα, ειναι και τίγκα από χώρο, δεν κατεβαίνει, και δεν ασχολούμαι με το να κάθομαι να σβήνω αλλες εφαρμογές τωρα.
Θέλω να δω Περσέα σε version γκομενας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Casper -
Ερμής έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 13:16 [img]https://i.postimg.cc/qRnPdsSP/2019 ... .jpg[/img]
Εγώ σαν άντρας είμαι ομορφούλης
- καβουροδεινοσαυράκι
μην δείτε ξανθιά πρασινομάλα να εμφανίζεται στο τόπικ, αμέσως πλακώνετε όλοι σαν τα κοράκια