!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζητείται Γατοσολομώντειος λύση!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ζητείται Γατοσολομώντειος λύση!
ξεκιναμε απο το πιο απλο η στειρωση ειναι 80 ευρω το κομματι ,νομιζεις οτι μας περισσευουν ? εγω εχω 15 γατια ,ξεκινησα απο 1 στειρωμενο ,τα αλλα που ερχονταν τι να τα εκανα να τα σκοτωνα να μην τα ταιζα ?
εγω δεν εχω συναντησει τετοια περιπτωση ,εχω δει μανα να αδιαφορει ,εχω δει μανα να παιρνει ορφανα ,εχω δει γατακια να προσπαθουν αν θηλασουν τον θειο αλλα να τσακωνονται μανα και κορη οχι,γνωμη μου σατα στην μανα που ειναι πιο μεγαλη.
εγω δεν εχω συναντησει τετοια περιπτωση ,εχω δει μανα να αδιαφορει ,εχω δει μανα να παιρνει ορφανα ,εχω δει γατακια να προσπαθουν αν θηλασουν τον θειο αλλα να τσακωνονται μανα και κορη οχι,γνωμη μου σατα στην μανα που ειναι πιο μεγαλη.
εγώ διάβασα οτι σε 7 χρόνια 2 γάτες γίνονται πάνω απο 400χιλιάδες. Τους πίστεψα γιατί έτσι θα είναι, σιγά μην λένε μαλακίες. Σε 6 χρόνια θα έχω στρατό και θα δείτε τι θα πάθετε, θα ειναι πρώτη φορά στην ανθρωπότητα που κάποιος αφήνει 2 γάτες να γεννήσουν, θα αλλάξει ο κόσμος.
να σου δωσω μερικες απο τις κυριες της αυλης που μου ρχονται καθε μεσημερι (ξερουν τον θορυβο του αμαξιου) και μου φωναζουν εν χορω να τους ριξω φρισκις
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
εγώ τους ρίχνω φόλα, δεν είναι ζωή αυτή που ζούνε, τις λυπάμαι.
Σταματηστε να σκεφτεστε ανθρωποκεντρικα (OANNHSEA ειδες; ε;ε;ε;ε; ιιχιιιχιιχιιχι) και αφηστε τα ζωντανα να κανουν αυτο που καταλαβαινουν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κανείς δεν έγραψε για φόλες σε γατιά (σε ζαίους, βεβαίως). Στείρωση είναι η λύση και εάν το οικονομικό είναι το πρόβλημα υπάρχουν οργανισμοί εθελοντών που βοηθούν. Εάν θέλετε πληροφορίες, ευχαρίστως.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πες ρε ότι θες να βοηθήσεις τους φίλους να μασήσουν επιδότηση, σε παρεξήγησα, σε πέρασα για ζωόφιλο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
enaon έγραψε: 03 Μάιος 2018, 13:48είσαι άτυχος άνθρωπος, έχεις ανθρωπιά μέσα σου.stergiosbik έγραψε: 03 Μάιος 2018, 13:39 Μισουσα το οτι θα 'πρεπε να βρω τροπο να ξεφορτωθω τα γατακια αλλα και θεωρω οτι δεν ειχα κανενα δικαιωμα να στειρωσω την γατα.
Όσα έρθουν κι όσα αποφασίσει ο γατοθεός να ζήσουν.
Πάντως θα ζήσουν σαν ζώα και όχι σαν παιχνιδάκια.
Ένας μαλάκας κολλητός στείρωσε μιά γάτα που μάζεψε ενώ ήταν έγγυος, δηλαδή το 1 από τα 4 που θα το πάταγε στατιστικώς αυτοκίνητο πήγε στα σίγουρα στον γατοάδη και τρία μπόνους.
Τον βασικό του γάτο τον πουτσόκοψε πολύ νωρίς και τώρα ζηλεύει που δεν είναι χοντροκέφαλος σαν τους δικούς μου.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
εγω θα βάλω μία γατούλα που έχω αλανιάρα, κοινή ευρωπαϊκή, στην κατάψυξη.
Σε καμία 20αριά χρόνια που θα υπάρχουν μόνο οι όμορφες ροζ και πορτοκαλί κλπ, θα είναι συλλεκτική.
Σε καμία 20αριά χρόνια που θα υπάρχουν μόνο οι όμορφες ροζ και πορτοκαλί κλπ, θα είναι συλλεκτική.
- Βινόσαυρος
Μεγάλο μέρος της ιστορίας του ανθρώπινου είδους τα ζώα και ο άνθρωπος είχαν κοινή ζωή, είτε προς εκμετάλευση, είτε για προστασία, είτε για συντροφιά. Δε θα διαγράψουμε την κοινη μας πορεία και τα επίπεδα εξέλιξης του διπόλου μονοκοντυλιά.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:32 Σταματηστε να σκεφτεστε ανθρωποκεντρικα (OANNHSEA ειδες; ε;ε;ε;ε; ιιχιιιχιιχιιχι) και αφηστε τα ζωντανα να κανουν αυτο που καταλαβαινουν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
τι είναι τα ζώα, κάνουν παρέα με τα πετς;
Να αφησει τα γατακια να κανουν αυτο που τους λεει η φυση τους. Ναι, μεχρι στιγμης εχουν μεγαλωσει σε περιβαλλον που τα φροντιζουν, αλλα αφηστε τα να λειτουργουν και με το ενστικτο τους. Οχι οτι αμα δεν το κανετε, θα παθω κατι εγω. Παντου το χερι σας θελετε να βαζετε.Βινόσαυρος έγραψε: 03 Μάιος 2018, 16:40Μεγάλο μέρος της ιστορίας του ανθρώπινου είδους τα ζώα και ο άνθρωπος είχαν κοινή ζωή, είτε προς εκμετάλευση, είτε για προστασία, είτε για συντροφιά. Δε θα διαγράψουμε την κοινη μας πορεία και τα επίπεδα εξέλιξης του διπόλου μονοκοντυλιά.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:32 Σταματηστε να σκεφτεστε ανθρωποκεντρικα (OANNHSEA ειδες; ε;ε;ε;ε; ιιχιιιχιιχιιχι) και αφηστε τα ζωντανα να κανουν αυτο που καταλαβαινουν.
- Βινόσαυρος
Δυο βήματα παρακάτω στον συλλογισμό αυτό φτάνεις στο ποτάμι «της μη χρήσης αντιβιωτικών».Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2018, 17:05Να αφησει τα γατακια να κανουν αυτο που τους λεει η φυση τους. Ναι, μεχρι στιγμης εχουν μεγαλωσει σε περιβαλλον που τα φροντιζουν, αλλα αφηστε τα να λειτουργουν και με το ενστικτο τους. Οχι οτι αμα δεν το κανετε, θα παθω κατι εγω. Παντου το χερι σας θελετε να βαζετε.Βινόσαυρος έγραψε: 03 Μάιος 2018, 16:40Μεγάλο μέρος της ιστορίας του ανθρώπινου είδους τα ζώα και ο άνθρωπος είχαν κοινή ζωή, είτε προς εκμετάλευση, είτε για προστασία, είτε για συντροφιά. Δε θα διαγράψουμε την κοινη μας πορεία και τα επίπεδα εξέλιξης του διπόλου μονοκοντυλιά.Custom_F έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:32 Σταματηστε να σκεφτεστε ανθρωποκεντρικα (OANNHSEA ειδες; ε;ε;ε;ε; ιιχιιιχιιχιιχι) και αφηστε τα ζωντανα να κανουν αυτο που καταλαβαινουν.
Θα με πεις δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αυτά τα βήματα, οκ. Πάντως είναι ο λάθος δρόμος.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Καλο ειναι να υπαρχει ενα μετρο στις παρεμβασεις μας. Μη μου αρχιζεις τα παραλογα τωρα.Βινόσαυρος έγραψε: 03 Μάιος 2018, 17:12
Δυο βήματα παρακάτω στον συλλογισμό αυτό φτάνεις στο ποτάμι «της μη χρήσης αντιβιωτικών».
Θα με πεις δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αυτά τα βήματα, οκ. Πάντως είναι ο λάθος δρόμος.
Ειναι λαθος δρομος να αφησει μητερα και κορη να κανονισουν οι ιδιες σαυτη την περιπτωση; Οκ, καλα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1888 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 23 Απαντήσεις