Λαφαζάνη, βγες από το λογαριασμό του under.under έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:15 Ως γνωστον η ΝΔ ειχε δανεια 130 εκ ευρω και εχει αποπληρωσει 190 εκ ευρω.
Αρα δεν εχει φαει χρηματα του κοσμου.Εχει πληρωσει το κεφαλαιο +60 εκ σε τοκους.Και συνεχιζει να αποπληρωνει μονο τοκους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα ψηφίσω ΝΔ
-
Εμπεδοκλής
Re: Θα ψηφίσω ΝΔ
-
Δημοκράτης
σύμφωνα με την πανέξυπνη λογική σου η πλειοψηφία σας μαύρισε και την προηγούμενη φορά που πήρατε μόνο 37%Highlander έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 19:09Αλλά δε θα μας μαυρίσει η πλειοψηφία;Δημοκράτης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 11:57ότι θα πάρετε τον πούλο σε 6 μέρες, τι αλλο να εννοώ;Highlander έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 02:58
40% είχαμε με τους ΑΝΕΛ τον Σεπτέμβριο 2015 και 41% το 2015.
Συγκεκριμενοποίησε τι εννοείς λοιπόν όταν λες ότι "θα μας μαυρίσει η πλειοψηφία".
τώρα θα σας καραμαυρίσει καραγκιόζη
- ΜπλεΜπουμπυς
Την καλύτερη δουλειά την κάνουν οι δεξιοί που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχουν και ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με ΝΔ
Γατόνια!
Γατόνια!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Με αυτούς τους όρους πλας να κάνουν χαρακίρι όσοι ήθελαν σύνθετη με βόρεια (περιλαμβανομένου και του Κούλη) στηρίζω κι εγώ νδ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Θα ψήφιζα ΝΔ μόνο εάν μου διπλασίασε τις αποδοχές της συντάξεως μου ως αποστρατο και μου έκανε ρουσφέτια ..
- Οργισμένος
Μετανάστρια έγραψε: 30 Ιουν 2019, 16:56 Το ορκίζομαι αλλά...
μόνο αν, πριν την 7η Ιουλίου, οι άριστοι, οι επιχειρηματίες κορμοί του έθνους, οι αυτοδημιούργητοι, ο υγιής ιδιωτικός τομέας, το ανανεωμένο στελεχειακό δυναμικό της και ο ταλαίπωρας βάλουν το χέρι στην τσέπη, βγάλουν ζεστό χρήμα (όχι δανεικά) και πληρώσουν μέχρι τελευταίας δεκάρας τα χρέη της.
Τι λέτε, πόσες ελπίδες υπάρχουν;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Ενδιαφέρον. Θα το μεταφέρω ως πληροφορία σε μία φίλη μου, πολύτεκνη, η οποία πήρε στεγαστικό 120 χιλιάρικα, είχε επίσης αποπληρώσει όλο το κεφάλαιο και κάμποσους τόκους όταν ο άντρας της έμεινε άνεργος και αναγκάστηκαν να ζούν με ένα μισθό, χρωστάει μόνο τόκους και η τράπεζα δεν καθυστέρησε καθόλου να βγάλει κατασχετήριο να της πάρει το πληρωμένο σπίτι.under έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:15
Ως γνωστον η ΝΔ ειχε δανεια 130 εκ ευρω και εχει αποπληρωσει 190 εκ ευρω.
Αρα δεν εχει φαει χρηματα του κοσμου.Εχει πληρωσει το κεφαλαιο +60 εκ σε τοκους.Και συνεχιζει να αποπληρωνει μονο τοκους.
Είμαι σίγουρη ότι θα ψηφίσει και αυτή ΝΔ μόλις μάθει ότι περνάνε τα ίδια βάσανα.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Αν κρινω απο τις δεκαδες περιπτωσεις κουρεματος ή διαγραφης δανειων με δικαστικες αποφασεις ολα αυτα τα χρονια μαλλον πιπες μας λες.Μετανάστρια έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:31Ενδιαφέρον. Θα το μεταφέρω ως πληροφορία σε μία φίλη μου, πολύτεκνη, η οποία πήρε στεγαστικό 120 χιλιάρικα, είχε επίσης αποπληρώσει όλο το κεφάλαιο και κάμποσους τόκους όταν ο άντρας της έμεινε άνεργος και αναγκάστηκαν να ζούν με ένα μισθό, χρωστάει μόνο τόκους και η τράπεζα δεν καθυστέρησε καθόλου να βγάλει κατασχετήριο να της πάρει το πληρωμένο σπίτι.under έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:15
Είμαι σίγουρη ότι θα ψηφίσει και αυτή ΝΔ μόλις μάθει ότι περνάνε τα ίδια βάσανα.
Ψαξε λιγο στο διαδικτυο.
Η ΝΔ λοιπον δεν εχει φαει τα λεφτα κανενος.Εχει ξεπληρωσει το κεφαλαιο και με το παραπανω και συνεχιζει να πληρωνει τοκους.
Αυτος που εφαγε λεφτα του λαου ειναι ο συριζα που εχει κουρεψει δανειο του για το κτιριο της Κουμουνδουρου.
Μενει να μαθουμε και τι βρωμοδουλειες κανει το ΚΚΕ και δεν δεχεται ελεγχο στα οικονομικα του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Δημοκράτης
πες στην φανταστική σου φίλη να σταματήσει να πουλάει φύκια, δεν τα τρώει κανείςΜετανάστρια έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:31Ενδιαφέρον. Θα το μεταφέρω ως πληροφορία σε μία φίλη μου, πολύτεκνη, η οποία πήρε στεγαστικό 120 χιλιάρικα, είχε επίσης αποπληρώσει όλο το κεφάλαιο και κάμποσους τόκους όταν ο άντρας της έμεινε άνεργος και αναγκάστηκαν να ζούν με ένα μισθό, χρωστάει μόνο τόκους και η τράπεζα δεν καθυστέρησε καθόλου να βγάλει κατασχετήριο να της πάρει το πληρωμένο σπίτι.under έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:15
υγ λες που λες μπαρούφες, μάθε τα βασικά ότι στα στεγαστικό πρώτα αποπληρώνεις τόκους και μετά το κεφάλαιο
Καλά ρε, ακόμα δεν βγήκατε και αρχίσατε τα ψέματα; Τι διαλο; Να ξεπεράσετε τον Τσίπρα και σε αυτό θέλετε;under έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:38Αν κρινω απο τις δεκαδες περιπτωσεις κουρεματος ή διαγραφης δανειων με δικαστικες αποφασεις ολα αυτα τα χρονια μαλλον πιπες μας λες.Μετανάστρια έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:31Ενδιαφέρον. Θα το μεταφέρω ως πληροφορία σε μία φίλη μου, πολύτεκνη, η οποία πήρε στεγαστικό 120 χιλιάρικα, είχε επίσης αποπληρώσει όλο το κεφάλαιο και κάμποσους τόκους όταν ο άντρας της έμεινε άνεργος και αναγκάστηκαν να ζούν με ένα μισθό, χρωστάει μόνο τόκους και η τράπεζα δεν καθυστέρησε καθόλου να βγάλει κατασχετήριο να της πάρει το πληρωμένο σπίτι.under έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:15
Ψαξε λιγο στο διαδικτυο.
Η ΝΔ λοιπον δεν εχει φαει τα λεφτα κανενος.Εχει ξεπληρωσει το κεφαλαιο και με το παραπανω και συνεχιζει να πληρωνει τοκους.
Αυτος που εφαγε λεφτα του λαου ειναι ο συριζα που εχει κουρεψει δανειο του για το κτιριο της Κουμουνδουρου.
Μενει να μαθουμε και τι βρωμοδουλειες κανει το ΚΚΕ και δεν δεχεται ελεγχο στα οικονομικα του.
Εγώ ξέρω πως δεν μπορούσε να πληρώσει τους υπάλληλους του κόμματος ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν μπορουσε.Μπίστης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 00:02 Εγώ ξέρω πως δεν μπορούσε να πληρώσει τους υπάλληλους του κόμματος ...
Ο Κυριακος ομως εκανε καμπανια εγγραφης μελων και γραφτηκαν πανω απο 150 χιλιαδες ατομα που δινουν 12 ευρω το χρονο ο καθενας.Τωρα λοιπον μπορει και ολη η κρατικη επιχορηγηση παει για τους τοκους των δανειων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Highlander
Εσύ είπες ότι θα μας μαυρίσει η πλειοψηφία. Άμα το πάμε έτσι, η πλειοψηφία θα μαυρίσει και τον Μητσοτάκη.Δημοκράτης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:51σύμφωνα με την πανέξυπνη λογική σου η πλειοψηφία σας μαύρισε και την προηγούμενη φορά που πήρατε μόνο 37%
τώρα θα σας καραμαυρίσει καραγκιόζη
- Highlander
Πρόσεξε... Σου τρέχει ο προοδευτικός σοσιαλισμός από τα μπατζάκια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:06 Θα ψήφιζα ΝΔ μόνο εάν μου διπλασίασε τις αποδοχές της συντάξεως μου ως αποστρατο και μου έκανε ρουσφέτια ..
-
Εμπεδοκλής
Ας κάνουμε μερικές μαθηματικές πράξεις μπας και σταματήσει τις μπούρδες ο under-Λαφαζάνης
12 επί 150.000 μας κάνει 1.800.000.
Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2018 τα έσοδα από τα μέλη και βουλευτές ήταν 723.700 ευρώ.
Συμπέρασμα 1ο: Ή κάποιος παντελόνιασε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ή κάποιος έδωσε χαλκευμένους ισολογισμούς ή ο under γράφει πίπες.
Πάμε τώρα να συνεχίσουμε τα μαθηματικά. Σύμφωνα με τον ισολογισμό οι τις αμοιβές των υπαλλήλων του κόμματος είναι πάνω από 1.500.000 ευρώ, ενώ συνολικά τα λειτουργικά κόστη, χωρίς τα δάνεια, είναι κοντά στα 3.600.000 ευρώ.
Συμπέρασμα 2ο: Ο under σίγουρα γράφει πίπες.
12 επί 150.000 μας κάνει 1.800.000.
Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2018 τα έσοδα από τα μέλη και βουλευτές ήταν 723.700 ευρώ.
Συμπέρασμα 1ο: Ή κάποιος παντελόνιασε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ή κάποιος έδωσε χαλκευμένους ισολογισμούς ή ο under γράφει πίπες.
Πάμε τώρα να συνεχίσουμε τα μαθηματικά. Σύμφωνα με τον ισολογισμό οι τις αμοιβές των υπαλλήλων του κόμματος είναι πάνω από 1.500.000 ευρώ, ενώ συνολικά τα λειτουργικά κόστη, χωρίς τα δάνεια, είναι κοντά στα 3.600.000 ευρώ.
Συμπέρασμα 2ο: Ο under σίγουρα γράφει πίπες.