Εδώ μέσα καταφέρατε να μας κάνετε να βαρεθούμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαρέθηκα ρε
- Sid Vicious
Re: Βαρέθηκα ρε
Αυτό, είναι μαγική η ζωή ακόμη και σε μικρές φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες. Ακόμη και η κατά καιρούς βαριεστημάρα μπορεί να γίνει συναρπαστική, να μην βαριέσαι να βαριέσαι καν.Natasha έγραψε: 26 Ιουν 2019, 16:27 Γενικά, αμα είσαι ερωτευμένος με την ζωή και ηδονίζεσαι με το παραμικρό, δεν πρόκειται ποτε σου να βαρεθείς!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
(σχεδόν) Ποτέ!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
Ορέστης 35
ωραιο αυτο νατασσαNatasha έγραψε: 26 Ιουν 2019, 16:24 Naida, πρέπει να ψαχνεις σαν να πρόκειται να βρεις τον χαμένο σου εαυτό ή έναν χαμένο φίλο. Όλο και κάποιος άνθρωπας θα σου τον θυμίσει...
Θα έλεγε ο κάθε νευρωτικός.Natasha έγραψε: 26 Ιουν 2019, 15:53 Λέονα, πρέπει κάποιος ή κάποια να σε ξυπνήσει λίγο, να σε κάνει να ανανεωσεις το ενδιαφέρον σου για την ζωή. Δεν είναι ωραία η βαρεμάρα.
Αντ χόμνιμνεμ
Άντε ρε που δεν είναι ωραία η βαρεμάρα!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Επειδή είναι καλοκαίρι. Κάτσε να κάνει κανένα κρύο όπως τον περασμένο χειμώνα να μη μπορείς να ξεμυτίσεις από το σπίτι.
Η αλήθεια είναι πως μου είναι άγνωστα όσα λες. Δεν τα έχω καν σαν αίσθηση.Natasha έγραψε: 26 Ιουν 2019, 16:24 Naida, πρέπει να ψαχνεις σαν να πρόκειται να βρεις τον χαμένο σου εαυτό ή έναν χαμένο φίλο. Όλο και κάποιος άνθρωπας θα σου τον θυμίσει...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Athina__P έγραψε: 27 Ιουν 2019, 07:12 Επειδή είναι καλοκαίρι. Κάτσε να κάνει κανένα κρύο όπως τον περασμένο χειμώνα να μη μπορείς να ξεμυτίσεις από το σπίτι.
Μπαααα ίσα ίσα το αντίθετο
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Κι εγω περναω τετοιες φασεις μεχρι που βλεπω ξαφνικα τιποτα ασυλληπτους γλουτους και στηθη και ερχομαι στα λογικα μου και λεω στον ευατο μου:
«Μα τι κανεις? Εχεις πολυ δουλεια ακομα σε αυτον τον πλανητη!»
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Sid Vicious έγραψε: 27 Ιουν 2019, 01:52Αυτό, είναι μαγική η ζωή ακόμη και σε μικρές φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες. Ακόμη και η κατά καιρούς βαριεστημάρα μπορεί να γίνει συναρπαστική, να μην βαριέσαι να βαριέσαι καν.Natasha έγραψε: 26 Ιουν 2019, 16:27 Γενικά, αμα είσαι ερωτευμένος με την ζωή και ηδονίζεσαι με το παραμικρό, δεν πρόκειται ποτε σου να βαρεθείς!
"Άχρι καιρού..."
Ναι, μου ρχονται ώρες ωρες κατι πετυχημέναΟρέστης 35 έγραψε: 27 Ιουν 2019, 02:11ωραιο αυτο νατασσαNatasha έγραψε: 26 Ιουν 2019, 16:24 Naida, πρέπει να ψαχνεις σαν να πρόκειται να βρεις τον χαμένο σου εαυτό ή έναν χαμένο φίλο. Όλο και κάποιος άνθρωπας θα σου τον θυμίσει...
"Άχρι καιρού..."
να πεταχτώ δω δίπλα, να ρωτήσω αν η Ουρανία είναι σε σχέση;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Daje έγραψε: 27 Ιουν 2019, 07:51 Κι εγω περναω τετοιες φασεις μεχρι που βλεπω ξαφνικα τιποτα ασυλληπτους γλουτους και στηθη και ερχομαι στα λογικα μου και λεω στον ευατο μου:
Μπράβο, έχεις πιασει το νόημα!
"Άχρι καιρού..."