!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσωρινή αποχώρηση
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Προσωρινή αποχώρηση
καποτε γιαννοπουλας & χελλης θα τραγουδουν μαζι σε ενα παγκακι γηροκομείου, αφου ο ενας ανεβασει αποδειξεις διοδιων και ο αλλος τι μποξερακι φοραει:
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Για ηρεμήστε. Δεν προσφέρεται το θέμα για καυγάδες.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Επαμεινώνδας
Όταν νιώθει έχθρα κάποιος έχει τους λόγους του. Αφήστε τον Γιαννόπουλο ήσυχο να γράφει ό,τι θέλει όπως άλλωστε κι εσείς γράφετε ό,τι θέλετε. Δεν υποστηρίζω αυτά που λέει και σε μία ενδεχόμενη διαμάχη με τον hellegennes, πιθανόν να υποστήριζα τον hellegennes. Διαφωνώ με τον Γιαννόπουλο στον 99.9% των τοποθετήσεών του. Αλλά το δικαίωμά του να γράφει ότι θέλει και να μην χαϊδεύει αυτιά είναι ιερό.
Δημήτρη, να είσαι καλά, μου έχεις σπάσει τα αρχίδια, αλλά να είσαι καλά. Αν ανεβώ Θεσσαλονίκη θα πιούμε μια μπίρα. Εγώ κακίες δεν κρατάω, μόνο εκδικούμαι σκληρά. Να είσαι καλά, κι ελπίζω να μη σε αναγκάζει να φύγεις πρόβλημα υγείας.
Ordem e Progresso.
-
Επαμεινώνδας
Βεβαίως την περίπτωση να απέχει ο hellegennes για κάποια μακροχρόνια θεραπεία θα έπρεπε απλά να την υποπτευθεί και να σωπάσει. Αλλά ελπίζω να είναι σφάλμα μου τέτοια σκέψη.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αφου εγω δεν αναφερθηκα στην υγεια κανενος γιατι με μπλεκεις σε ενα τετοιο θεμα για το οποιο δεν ανεφερα τιποτα
Για την επιστροφη του στο phorum εγραψα απλα και κατανοητα καθαρα και ξαστερα.
Για την επιστροφη του στο phorum εγραψα απλα και κατανοητα καθαρα και ξαστερα.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Επαμεινώνδας
Δεν σε έμπλεξα πουθενά. Τι δεν κατάλαβες; Ίσα ίσα σε υποστήριξα. Λέω μόνο πως υπάρχει μία περίπτωση που θα μπορούσες να σκεφτείς. Σε αυτήν την περίπτωση καλό είναι να αποφεύγεται ο αρνητικός και εχθρικός λόγος. Ας είναι και σεβαστό το να εχθρεύεσαι κάποιον για τους λόγους που εσύ ξέρεις ή τα συναισθήματα που νιώθεις.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μα αν δεν γυρισει ειναι κατα την αποψη μου θετικη εξελιξη
Θετικος ειναι ο λογος μου
Θετικος ειναι ο λογος μου
Αρίστος for Tsirpas
-
Επαμεινώνδας
Όχι είναι αρνητικός. Πριν πολύ καιρό και κάποιος άλλος είπε ότι θα λείψει και ήταν θέμα υγείας. Θα μπορούσαμε να μην τον συμπαθούμε και με έναν τέτοιο λόγο να εκφράζαμε αυτή μας την αντιπάθεια. Δεν θα ήταν καλό ξέρεις.
Ωστόσο το πέσιμο που σου κάνουν είναι κακό και σε αυτό αντιδρώ.
Ωστόσο το πέσιμο που σου κάνουν είναι κακό και σε αυτό αντιδρώ.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν εχει θεμα υγειας του ευχομαι ταχεια και πληρη αναρρωση
Επισης ευχομαι να μην γυρισει
Επισης ευχομαι να μην γυρισει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 10 Ιουν 2019, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Βεβαίως υπάρχουν και καριόλες που εύχονται και πρόβλημα υγείας. Π.χ., αυτός που μου ευχήθηκε να ψοφήσω όταν είπα πως παίρνω φάρμακα για την καρδιά μου, θα βιαστεί από Γεωργιανούς με ΗΙV.
Ordem e Progresso.
-
Επαμεινώνδας
Όλοι το έχετε κάνει να αναφέρεστε στο να πάθει κακό αυτός που δεν χωνεύετε. Ανθρώπινο είναι και η οργή και το μίσος. Όταν όμως μαθαίνουμε ότι πράγματι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή έστω όταν το υποπτευόμαστε, το φυσιολογικό θα είναι να ξεροκαταπιούμε. Άλλο να σου βγαίνει βία λόγω θυμού και άλλο η ανθρώπινη ζωή.
Δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν. Αντίθετα, πέφτω θύμα επίθεσης.
Ordem e Progresso.
Natasha έγραψε: 10 Ιουν 2019, 00:45 Μην ταραζεστε, τα χουν αυτά οι καλλιτέχνες, εξαφανίζονται για λίγο καιρό, να "ανασάνει" η έμπνευσή τους και επανέρχονται!
Καλή ξεκουραση Χέλη!
καλή αντάμωση Χέλη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους