!!! DEVELOPMENT MODE !!!
IOU εκδίδει ο Σαλβίνι
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: IOU εκδίδει ο Σαλβίνι
Οταν ο Γιανης σας χώσει IOU μέχρι το λεπτο εντερο δεν θα γελάτε ΝουΔουλικά.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
20% 
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Πρώτον είναι δημοκρατική διαδικασία αυτή και δεύτερον έρχεται σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό γιαχωβ ε ιδεω ε φεντεραλιζμό ήθελε να πει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:06Πώς δεν σημαίνει κάτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:03 Το μόνο που υπάρχει είναι μια ενδεικτική ψηφοφορία η οποία όντως πέρασε στο κοινοβούλιο αλλά δεν σημαίνει κάτι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Μην τα βάζεις με το ιερατείο. Όντως θρησκεία κοντεύει να γίνει...
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Στηρίζω Ιταλούς, δεν χαίρομαι με την θέση που βρέθηκαν γιατί ξέρω τι σημαίνει 10 χρόνια τώρα. Στηρίζω γιατί πρέπει να βρεθεί μια λύση στο χάσμα που υπάρχει βορά-νότου χωρίς να καταστρέφονται χώρες και άνθρωποι.
the end
Μπλόφα. Η ξενοφοβία και οι λεονταρισμοι μπορούν να ενταχθουν στο πλαίσιο της φιλελεύθερης δημοκρατίας και της ΕΕ, τα πειράματα με τα μάρκα μας όχι.
So hab ich dich schon unbedingt
- Dwarven Blacksmith
Θα πει ότι δεν έχει καμία ισχύ, είτε νομοθετικά είτε εκτελεστικά.sys3x έγραψε: 08 Ιουν 2019, 22:13Πρώτον είναι δημοκρατική διαδικασία αυτή και δεύτερον έρχεται σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό γιαχωβ ε ιδεω ε φεντεραλιζμό ήθελε να πει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:06Πώς δεν σημαίνει κάτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2019, 20:03 Το μόνο που υπάρχει είναι μια ενδεικτική ψηφοφορία η οποία όντως πέρασε στο κοινοβούλιο αλλά δεν σημαίνει κάτι.
![]()
![]()
Σας διαφεύγει μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά μεταξύ Βαρουφάκη και Σαλβίνι ή είναι ιδέα μου;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τώρα του Σαλβίνι ποιος του το σφύριξε να το εξετάσει;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:04 Σας διαφεύγει μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά μεταξύ Βαρουφάκη και Σαλβίνι ή είναι ιδέα μου;
![]()
Τον επηρέασε ο Βαρουφάκης με τις μλκίες του ή παίρνει γραμμή από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού; Μιλάμε για την τρίτη οικονομία σε μέγεθος στην Ευρώπη.
the end
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι τα Συριζοδουλικα και τα Ανελοδουλικα θα γελανε;μίστερ μαξ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 21:02 Οταν ο Γιανης σας χώσει IOU μέχρι το λεπτο εντερο δεν θα γελάτε ΝουΔουλικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Αυτό είναι μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά της Ιταλίας από την Ελλάδα.Πάνας έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:09Τώρα του Σαλβίνι ποιος του το σφύριξε να το εξετάσει;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:04 Σας διαφεύγει μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά μεταξύ Βαρουφάκη και Σαλβίνι ή είναι ιδέα μου;
![]()
Τον επηρέασε ο Βαρουφάκης με τις μλκίες του ή παίρνει γραμμή από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού; Μιλάμε για την τρίτη οικονομία σε μέγεθος στην Ευρώπη.
Οπότε, μέχρι στιγμής έχουμε δύο βασικές διαφορές μεταξύ Βαρουφάκη και Σαλβίνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Ιουν 2019, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ότι ο Βαρουφάκης δεν ξέρει ιταλικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:04 Σας διαφεύγει μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά μεταξύ Βαρουφάκη και Σαλβίνι ή είναι ιδέα μου;
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Northern Spirit
Αν θελει κανεις να πουλησει IOU αγοραζω εγω με 80% εκπτωση..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 2 Απαντήσεις