Θα σου αρέσουν και οι γκέι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιο καυλωτικά σημεία στο γυναικείο σώμα - Κατάταξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πιο καυλωτικά σημεία στο γυναικείο σώμα - Κατάταξη
- hellegennes
Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε. Σίγουρα πάντως δεν διαβάσατε την εισαγωγή. Πήγατε κατευθείαν στην λίστα.Μηχανικός έγραψε: 06 Ιουν 2019, 00:44Εννοεί όταν βλέπεις κάποια ντυμένη ή με μαγιό.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2019, 00:39 Έχω την φευγαλέα εντύπωση ότι κάποιο σημείο της ανατομίας λείπει. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Λείπει η μέση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Uppercut
Να κι ένας που διάβασε το OP. Έχεις δίκιο, προσθέτω και μέση.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2019, 00:54Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε. Σίγουρα πάντως δεν διαβάσατε την εισαγωγή. Πήγατε κατευθείαν στην λίστα.Μηχανικός έγραψε: 06 Ιουν 2019, 00:44Εννοεί όταν βλέπεις κάποια ντυμένη ή με μαγιό.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2019, 00:39 Έχω την φευγαλέα εντύπωση ότι κάποιο σημείο της ανατομίας λείπει. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Λείπει η μέση.
Επιστημονικότατη μέτρηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιουν 2019, 00:13 Μέτρησα επιστημονικά το correlation των παρακάτω χαρακτηριστικών με ένα καλάθι δεικτών σεξουαλικής διέγερσης, και κατέληξα.
Κώλος
Πόδια (πατούσα - δάχτυλα)
Μπούτια
Βυζιά
Κοιλιά
Λαιμός
Ώμοι
Γάμπες
Εσύ θα μιλήσεις ως γυναίκα. Οι άντρες εκφράζονται μόνοι τους απ' ότι βλέπεις.
είναι και η κίνηση πάντως, που οκ θέλει και τονίζει διάφορα, αλλά πολύ σημαντικό πώς κινεί το σώμα της κάποια μάλλον.
-
Uppercut
Σίγουρα.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2019, 01:04 είναι και η κίνηση πάντως, που οκ θέλει και τονίζει διάφορα, αλλά πολύ σημαντικό πώς κινεί το σώμα της κάποια μάλλον.
Πω έγραψα τη λίστα μου και μετα την κοίταξα. Και μετά την έσβησα.
Βασικά αυτές οι ερωτήσεις είναι για να κρατάνε αισθητικά προσχήματα. Σε όλους και σε όλες αρέσει γενικώς και αορίστως το ωραίο, από την κορφή μέχρι τα νύχια για να είμαι ακριβής, αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με την έντονη επιθυμία να φας τον άλλο, η οποιαδήποτε λίστα ταυτοποιείται/διαμορφώνεται αυτομάτως σύμφωνα με τα δικά του χαρακτηριστικά.
Και φτου και πάλι από την αρχή. Και κάθε φορά είναι η ίδια αίσθηση σε τελείως διαφορετική σειρά της λίστας.
Και φτου και πάλι από την αρχή. Και κάθε φορά είναι η ίδια αίσθηση σε τελείως διαφορετική σειρά της λίστας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
φαντάσου να έβλεπες στον δρόμο μία κοπέλα, όχι φοβερά όμορφη ίσως, αλλά η κίνησή της να ήταν αέρινη, σαν να πετούσε στους 10 πόντους απο το πάτωμα, σαν να να χόρευε με μία κίνηση αντί να περπατά;
θα σου άρεσε; καλα οχι καυλωτικά που γράφεις βέβαια, γενικά λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιουν 2019, 01:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το πιο καυλωτικό σε μια γυναίκα είναι το πως σε κοιτάζει όταν σε θέλει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Dwarven Blacksmith
Κάποιο κινέζικο ηλεκτρικό χοβερκραφτ διαφημίζεις πάλι;enaon έγραψε: 06 Ιουν 2019, 01:13φαντάσου να έβλεπες στον δρόμο μία κοπέλα, όχι φοβερά όμορφη ίσως, αλλά η κίνησή της να ήταν αέρινη, σαν να πετούσε στους 10 πόντους απο το πάτωμα, σαν να να χόρευε με μία κίνηση αντί να περπατά;
θα σου άρεσε; καλα οχι καυλωτικά που γράφεις βέβαια, γενικά λέω.
σταμάτα ρε, σιγά μην έλεγα για χόβερμποαρντς,
ξέρεις πόση ώρα θέλω να πω για το μονόκυκλο, έχω σκάσει.
ξέρεις πόση ώρα θέλω να πω για το μονόκυκλο, έχω σκάσει.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
enaon έγραψε: 06 Ιουν 2019, 01:29 σταμάτα ρε, σιγά μην έλεγα για χόβερμποαρντς,
ξέρεις πόση ώρα θέλω να πω για το μονόκυκλο, έχω σκάσει.![]()
αχ,αχ!!
καλά κάνεις διαφήμισε το!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Βασικά, πρέπεις να προσθέσεις εσύ το "αντρικό και" πριν τη λέξη "γυναικείο" στον τίτλο. Η λίστα είναι ακριβώς η ίδια.Uppercut έγραψε: 05 Ιουν 2019, 23:54 Για να μην είναι το κλασσικό κώλος vs βυζιά και για να μην σας βάζω να διαλέγετε ένα, πάμε κατάταξη. Από το πιο καυλωτικό, στο λιγότερο. Δεν βάζω μέσα πρόσωπο γιατί η καυλόφατσα τα κερδίζει όλα και δεν βάζω και μουνί. Έχουμε:
Κώλος
Μπούτια
Γάμπες
Βυζιά
Κοιλιά
Λαιμός
Ώμοι
Μέση
Δεν είναι με σειρά εδώ, φτιάξτε το δικό σας ranking. Εννοείται θέλουμε και γνώμες γυναικών. Άμα υπάρχει κάτι άλλο κουλό που δεν είπα, μπορείτε να το προσθέσετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Uppercut
Αυτό το νήμα είναι για το γυναικείο σώμα. Άμα θες, άνοιξε άλλο νήμα για το αντρικό και βάλε τα ίδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 11:53Βασικά, πρέπεις να προσθέσεις εσύ το "αντρικό και" πριν τη λέξη "γυναικείο" στον τίτλο. Η λίστα είναι ακριβώς η ίδια.Uppercut έγραψε: 05 Ιουν 2019, 23:54 Για να μην είναι το κλασσικό κώλος vs βυζιά και για να μην σας βάζω να διαλέγετε ένα, πάμε κατάταξη. Από το πιο καυλωτικό, στο λιγότερο. Δεν βάζω μέσα πρόσωπο γιατί η καυλόφατσα τα κερδίζει όλα και δεν βάζω και μουνί. Έχουμε:
Κώλος
Μπούτια
Γάμπες
Βυζιά
Κοιλιά
Λαιμός
Ώμοι
Μέση
Δεν είναι με σειρά εδώ, φτιάξτε το δικό σας ranking. Εννοείται θέλουμε και γνώμες γυναικών. Άμα υπάρχει κάτι άλλο κουλό που δεν είπα, μπορείτε να το προσθέσετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
-
- 6 Απαντήσεις