Δε θα ζητηθεί κατι τέτοιο, ο Μπεγκας συνεχάρη τον ελισαφ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα Ιερουσαλήμ τα Γιάννενα?
- Philip Mortimer
Re: Νέα Ιερουσαλήμ τα Γιάννενα?
-
anax81
Μπήκα και διάβασα το πρόγραμμα
τίποτα περίεργο δεν κρύβεται πίσω απο τις λέξεις
βέβαια ποτέ δεν θα εμπιστευόμουν εβραίο να διαχειριστεί τα οικονομικά μου
μετά το προηγούμενο εδώ στη Θεσσαλονίκη που ο Μπουτάρης πλαισιωμένος απο εβραίους ξεπούλησε φιλέτα για να γεμίζουν τα στομάχια του περιούσιου λαού, δεν γίνεται να μην είμαι επιφυλακτικός. Το σίγουρο είναι ότι θα κοτσαριστεί, όπως ο μΠουτάρης, σε πολλές φυλλάδες του εξωτερικού ως επιτυχημένος λόγω της αλληλεγγύης που έχουν όλοι αυτοί οι σιωνιστές
Δεν το είπα για τους συγκεκριμένους υποψηφίους. Μήπως όμως υπάρχουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας κεμαλικοί πολιτευόμενοι;anax81 έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:10 Γιατι ο Μπέγκας είναι κεμαλικός και υποστηρικτής του ISIS?
επίσης ο τρίτος και ο τέταρτος στο α γύρο προέρχονταν απο τη ΝΔ
Δεν έχω πρόβλημα με τους Τούρκους. Με τους Κεμαλικούς έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω αν αυτά που γράφω για τους Κεμαλικούς εμπίπτουν στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου. Δεν ξέρω αν μπορούν να θεωρηθούν ότι καλλιεργώ το μίσος με αυτά που γράφω.
Και στην τελική γιατί να υπάρχει πρόβλημα που εκλέχτηκε Εβραίος δήμαρχος;
Δεν είναι Έλληνας πολίτης; Δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι;
Και Μουσουλμάνοι ,Έλληνες υπήκοοι υπάρχουν που είναι πολιτευόμενοι. Γι αυτούς τι έχετε να πείτε;
ΟΙ Εβραίοι τουλάχιστον δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα στην Ελλάδα .Δεν ενόχλησαν κανέναν.
Ένα μόνο να ξέρετε. Ο Ιωάννης Μεταξάς που κάποιοι τον έχουν σαν θεό τους , δεν ενόχλησε ποτέ έναν Εβραίο. Και δεν νομίζω να ήταν αριστερός ο Μεταξάς. Αν και φιλοναζιστής ο Ιωάννης Μεταξάς δεν πείραξε ούτε έναν Εβραίο. Πολέμησαν και στο μέτωπο το 40 οι Εβραίοι. Μορδεχάϊ Φριζή ,Εβραίος αξιωματικός που σκοτώθηκε στον πόλεμο του 40. Στην τελική ,το Ισραήλ δεν είναι σύμμαχός μας;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μονο κατι κομπλεκξικοι προοδευτικοι του κωλου εχουν προβλημα ,οποιοσδηποτε ειναι καλυτερος απο εναν πασοκο και εναν νεοδημοκρατη.
Τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω κανέναν φονταμενταλιστή Εβραίο να βγήκε έξω στο δρόμο με αυτόματα να πυροβολεί αλλόθρησκους.
Σας χαλάει ρε ,γαμώ τον αντισημιτισμό μου, μέσα, που έχουμε Εβραϊκό ραντάρ στην Κρήτη να παρακολουθεί την Τουρκία;
Σας χαλάει ρε ,γαμώ τον αντισημιτισμό μου, μέσα, που έχουμε Εβραϊκό ραντάρ στην Κρήτη να παρακολουθεί την Τουρκία;
Το ξέρουμε αυτό για την Ανατολική Ιερουσαλήμ και τους Παλαιστίνιους της.Εδώ μιλάμε για άλλο θέμα.Apergos8 έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:50 Στο 99,38%
Ελισάφ Μωυσής 17.667 ψήφοι 50,28%
Μπέγκας Θωμάς 17,470 ψήφοι 49,72%
Υ.Γ Η Ιερουσαλήμ(επειδή αναφέρθηκε στον τίτλο του νήματος) δεν είναι μόνο Εβραική.Ο Πληθυσμός της συνολικής πόλης είναι 40% Αραβες Παλαιστίνιοι και 60% Εβραιοι https://www.haaretz.com/israel-news/pal ... -1.6077642 ενώ το 60,4% των κατοίκων της Ανατολικής Ιερουσαλήμ(η πλειοψηφία) είναι Άραβες Παλαιστίνιοι https://en.wikipedia.org/wiki/East_Jerusalem σε αντίθεση με την Δυτική Ιερουσαλήμ που είναι 99% Εβραική.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Πως και δεν έχει ελληνοποιήσει το όνομά του; Σίγουρα ένας άνθρωπος διαφορετικής θρησκείας από την επικρατούσα στην περιοχή δεν θα είχε πολλές πιθανότητες για δήμαρχος. Σαν να ήταν μουσουλμάνος ή βουδιστής για παράδειγμα και να μη είχε ψηφοφόρους της ίδιας θρησκείας.
Κατά τα άλλα κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Τα πρόβατα δεν πρέπει να γνωρίζουν. Είμαστε πρόβατα;
Πολύ ήρεμες ημέρες έζησα στα Γιάννενα (Ηπειρώτισσα αλλά δεν είχα κατοικήσει στα Γιάννενα). Μερικές φορές βέβαια νόμιζα ότι και διαστημόπλοιο με εξωγήινους να κατέβει το μεσημέρι σε κανέναν δεν θα έκανε εντύπωση, θα το κοιτούσαν πίνοντας τσίπουρο.
Κατά τα άλλα κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Τα πρόβατα δεν πρέπει να γνωρίζουν. Είμαστε πρόβατα;
Πολύ ήρεμες ημέρες έζησα στα Γιάννενα (Ηπειρώτισσα αλλά δεν είχα κατοικήσει στα Γιάννενα). Μερικές φορές βέβαια νόμιζα ότι και διαστημόπλοιο με εξωγήινους να κατέβει το μεσημέρι σε κανέναν δεν θα έκανε εντύπωση, θα το κοιτούσαν πίνοντας τσίπουρο.
-
anax81
Ναι οι φονταμεταλιστές εβραίοι δεν πυροβολούν σακάτιδες παλαιστίνιους ΑΜΕΑ ή παιδιά με δεμένα μάτια.pylothess έγραψε: 03 Ιουν 2019, 00:33 Τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω κανέναν φονταμενταλιστή Εβραίο να βγήκε έξω στο δρόμο με αυτόματα να πυροβολεί αλλόθρησκους.
όσο για το Ραντάρ, εκχωρήσαμε την εθνική μας κυριαρχία για να παίζει το Ισραήλ τον χωροφύλακα σε Συρία και Ιράν. όταν οι μουσουλμάνοι ξυπνήσουν θα μπούμε κάποια στιγμή στο στόχαστρο και έπειτα θα δούμε τι θα λες καθώς άτομα όπως εσύ μόνο με τη δύναμη ισχύος καταλαβαίνουν και συνάπτουν συμμαχίες. Για μένα είσαι απλά ένας συμφεροντολόγος που πας με τον ισχυρό μπας και σου πετάξει κανένα κοκκαλάκι απο την ενεργειακή μπίζνα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όλοι μιλάνε για το θρήσκευμά του και δεν παρατηρεί κανείς ότι είναι καθηγητής Παθολογίας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδικότητα την παχυσαρκία αλλά ο ίδιος είναι υπέρβαρος.Nero έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:28
είναι και υπεράριος! Για να πήζει η μούνα των αυγών ακόμα περισσότερο
-
Nero
που το είδες ρε συκοφάντη. Στυλάκι είναι ο άνθρωποςπατησιωτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 06:35Όλοι μιλάνε για το θρήσκευμά του και δεν παρατηρεί κανείς ότι είναι καθηγητής Παθολογίας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδικότητα την παχυσαρκία αλλά ο ίδιος είναι υπέρβαρος.Nero έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:28
είναι και υπεράριος! Για να πήζει η μούνα των αυγών ακόμα περισσότερο![]()

Πόσο ρατσιστικό είναι το να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στην φυλετική καταγωγή κάποιου που έχει εκλεγεί δήμαρχος ...
Αντιρατσιστικό θα ήταν να μην μας νοιάζει και να μην ασχολούμαστε για το τι φυλή η έθνος η θρησκευμα είναι ο δήμαρχος που εκλέχτηκε
Αντιρατσιστικό θα ήταν να μην μας νοιάζει και να μην ασχολούμαστε για το τι φυλή η έθνος η θρησκευμα είναι ο δήμαρχος που εκλέχτηκε
Το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω είναι αυτό, κεντροαριστερα όπως κιναλ ή όπως τσύριζα?Philip Mortimer έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:30 Η αδερφή του κινείται περισσότερο στο χώρο της αντικαπιταλιστικής εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, εκείνος είναι προσανατολισμένος στην κεντροαριστερά.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αμα διαβαζατε τα μηνύματα θα βλεπατε οτι ήταν δ/ντης παθολογικης και δεν ειναι υπερβαρος κανονικος ειναι
Οι πεζοδρομήσεις σε Μιχαήλ Αγγέλου, Βλαχλείδη, Σακκά είχαν ξεκινήσει πριν από το Μπέγκα-δεν τις ξεκίνησε ο Μπέγκας (τις συνέχισε πάντως και τις ολοκλήρωσε, έκανε και κάποιες επιπλέον). Στις παιδικές χαρές δεν τα πήγε καλά, με την ύδρευση αρκετές φορές έχει σπάσει τα νεύρα των κατοίκων ενώ και σε κακοκαιρία με χιόνι, μια φορά δεν είχε ρίξει καθόλου αλάτι. Κερασάκι στην τούρτα ότι το είχε ξεφτιλίσει με τις μαλακίες "προχώ" στολισμούς για τα Χριστούγεννα. Ο Εβραίος στο δρόμο που τον βλέπεις φαίνεται ήπιος και σεμνός άνθρωπος, ο Μπέγκας με τα φουλάρια του και τις ανεμίζουσες μπουκλίτσες δεν κερδίζει σε συμπάθεια, βγάζει κάτι το σνομπ. Τέλος πάντων, ο Εβραίος είναι γιατρός, o Μπέγκας δεν είναι. Σε αυτή την πόλη, το συγκεκριμένο επάγγελμα μετράει πολύ. Ο Μπέγκας πάντως έχει περισσότερους συμβούλους από τον Ελισάφ, αν βρει συνεννόηση με τους άλλους μηχανικούς υποψήφιους δημάρχους (Καλογιάννη, Γκόντα) θα μπορεί να κινεί αρκετά νήματα.Philip Mortimer έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:51Στο ιστορικό κεντρο, στην Ανεξαρτησίας και στο εμπορικό κέντρο της πόλης έχουν γίνει/βρίσκονται σε εξέλιξη/προωθουνται πολλές πεζοδρομήσεις.perseus έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:45 που εγιναν πεζοδρομησεις και ποια η ευαισθησια του για το περιβαλλον ,αμα πρεπει να παρεις 10 τηλεφωνα για να μαζεψουν τα σκουπιδια.
Για το περιβαλλον και δράσεις έχουν γίνει και μέτρα έχουν παρθεί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-