Στη συζήτηση που είχαμε ως τώρα.Uppercut έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:52Το βασίζεις κάπου αυτό;stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:51Αν θέλεις την άποψή μου: ναι.Uppercut έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:11
Nαι, για αυτό μιλάω κι είπα ότι δεν το παίρνω στα σοβαρά κι ότι από την μεριά μου δεν είναι επιθετικό.
Τώρα, τι σχέση έχει αυτό; Αλλιώς μιλάς με τη μάνα σου, αλλιώς με τους φίλους, αλλιώς το πχώρουμ. Αυτό σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τους φίλους σου; Επειδή θα πεις στον συνομήλικο ξάδερφο σου "ρε μαλάκα, μην γαμιέσαι γαμώ την πουτάνα μου", αλλά δεν το λες στη μάνα σου, σημαίνει ότι δεν σέβεσαι τον ξάδερφο σου;
Αν τον σεβόσουν πραγματικά, όπως συμβαίνει με τη μητέρα, δεν θα μιλούσες ποτέ σου έτσι σε αυτό τον άνθρωπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί βρίζουμε στο Πχόρουμ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Γιατί βρίζουμε στο Πχόρουμ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 01 Ιουν 2019, 14:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Uppercut
Σε ποιο σημείο της;
Άτομα τα οποία σεβόμαστε πραγματικά και βαθειά δεν τα βρίζουμε, ούτε καν για πλάκα.
Χαρακτηριστικά αναφέρω τη λέξη "μαλάκα".
Για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να αποκαλέσει τον κολλητό του "μαλάκα" κι όχι με το όνομά του ή "φίλε";
Χαρακτηριστικά αναφέρω τη λέξη "μαλάκα".
Για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να αποκαλέσει τον κολλητό του "μαλάκα" κι όχι με το όνομά του ή "φίλε";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 01 Ιουν 2019, 14:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Uppercut
Ναι, αυτό ισχυρίζεσαι. Πού το βασίζεις ρωτάω.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:56 Άτομα τα οποία σεβόμαστε πραγματικά και βαθειά δεν τα βρίζουμε, ούτε καν για πλάκα.
Στο γεγονός ότι η ύβρις αποτελεί προσβολή.
Χρειάζεσαι κάποια ιδιαίτερη ανάλυση γιατί η ύβρις αποτελεί προσβολή;
-
Uppercut
Άρα, εσύ προσβάλλεσαι κάθε φορά που ένας φίλος σου σου λέει "ρε μαλάκα";stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:58Στο γεγονός ότι η ύβρις αποτελεί προσβολή.
Χρειάζεσαι κάποια ιδιαίτερη ανάλυση γιατί η ύβρις αποτελεί προσβολή;
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Γραφικός έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:36 Εντός του πχόρουμ διαβάζουμε άτομα με τα οποία δεν θα διαλέγαμε να κάνουμε παρέα στην εκτός υπολογιστή ζωή μας. Όταν διαβάζω ότι το σωστό είναι πχ να δουλεύω, εγώ κι εκατομμύρια σαν εμένα, 24 ώρες το 24ωρο για φραγκοδίφραγκα έτσι ώστε να βγάζουν κάποιοι ακόμα περισσότερα δισεκατομμύρια γιατί έτσι λέει η Θεά οικονομία, νιώθω σαν αράπης που διαβάζει απόψεις μέλους της ΚΚΚ. Όταν διαβάζω ότι πρέπει να αφανιστούν ολόκληρες ομάδες κατοίκων του Ελληνικού εδάφους, καλοί και κακοί, για να νιώσουν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας οι κωλάρες κάποιων αστών, έρχονται πολύ συγκεκριμένα περιστατικά στο μυαλό μου. Η τοξικότητα τέτοιων ιδεών έχει πολύ πραγματικές συνέπειες κι όταν τις διαβάζω αυτές τις απόψεις δεν βλέπω λόγια, βλέπω σπέρματα της καταστροφής. Ο εκνευρισμός μου δεν είναι ο κλασικός που νιώθει κανείς εάν του πούνε ότι έχει μικρή τσουτσού ή αν του βρίσουν την ομάδα. Είναι αναμεμειγμένος με φόβο και οργή, και το συναίσθημα είναι πολύ πιο δυνατό. Τότε αδυνατώ να μείνω ψύχραιμος και δεν βλέπω και τον λόγο στην τελική.

Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Οι φίλοι μου δεν με αποκαλούν έτσι.Uppercut έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:00Άρα, εσύ προσβάλλεσαι κάθε φορά που ένας φίλος σου σου λέει "ρε μαλάκα";
Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας.
-
Uppercut
Α, μάλιστα. Οι υπόλοιποι, κανονικοί άνθρωποι, το κάνουμε αυτό.stavmanr έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:03Οι φίλοι μου δεν με αποκαλούν έτσι.
Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας.
- Philip Mortimer
Αυτό είναι βασικά το θέμα,δηλαδή ότι κανονικό θεωρείται από τους απαίδευτους νεοέλληνες το να είσαι χυδαίος και να πιθηκιζεις...Είναι θλιβερό και αποτελεί κομμάτι της υποβάθμισης της καθημερινής μας ζωής
Επειδή θα πεις στον συνομήλικο ξάδερφο σου "ρε μαλάκα, μην γαμιέσαι γαμώ την πουτάνα μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 01 Ιουν 2019, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Uppercut
Συγγνώμη, δεν είμαστε όλοι υψηλού επιπέδου σαν εσένα.
Γω βριζω ζαιους,γαυρους,παοκτζηδες.
Αρα δεν πιανεται.
Αρα δεν πιανεται.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
αισθάνομαι αδικημένος από αυτήν την ελλιπή ταξινόμησηsys3x έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:45DIOMEDESGR έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:42 Υπάρχουν αυτοί που βρίζουν γιατί στιγμιαία ανέβηκε η αδρεναλίνη, υπάρχουν και αυτοί που ΓΡΆΦΤΗΚΑΝ στο phorum για να μπορούν να μπινελικώνουν (προφανώς στο σπίτι τους τους δέρνει η γυναίκα τους ή η πεθερά τους)
εμένα, με βρίζει η ερωμένη μου
Καλά είσαι.ενωσηΚ έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:36αισθάνομαι αδικημένος από αυτήν την ελλιπή ταξινόμησηsys3x έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:45DIOMEDESGR έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:42 Υπάρχουν αυτοί που βρίζουν γιατί στιγμιαία ανέβηκε η αδρεναλίνη, υπάρχουν και αυτοί που ΓΡΆΦΤΗΚΑΝ στο phorum για να μπορούν να μπινελικώνουν (προφανώς στο σπίτι τους τους δέρνει η γυναίκα τους ή η πεθερά τους)
εμένα, με βρίζει η ερωμένη μου![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3659 Προβολές