Ο Βελοπουλος είναι αρκετά έξυπνος και πονηρός. Εβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο του άτομα μόνο που εμπιστεύεται και που έχει τσεκαρει καιρό.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:09 Ο ψευτοφραγγούλης που θα πάρει την έδρα του, τι φρούτο είναι; Δεν πιστεύω να τον εγκαταλείψει με το που θα πάρει την έδρα, τα προνόμια και τα λεφτά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρχισε τις κωλοτούμπες ο Βελόπουλος:Παραιτείται από ευρωβουλευτής
Re: Άρχισε τις κωλοτούμπες ο Βελόπουλος:Παραιτείται από ευρωβουλευτής
Υπεράνω όλων η πατρίς
Συνειδητοποιείς ότι τα λες αυτά σε μια περίοδο που τρία τουλάχιστον κόμματα έχουν αρχηγούς που ήταν πρώην υπουργοί στην πρώτη κυβέρνηση του σύριζα; Ή θεωρείς ότι τα πήγε καλύτερα ο καλημέρα γιανη, ανατρεπτική ελπίδα σπέρνω από ό,τι θα τα πήγαινε ο Σεφερλής;Beria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:06Τι υπουργείο ρε σεις;Bandit59 έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:59 Δεν έκανε καμμία κωλοτούμπα. Αυτό ήταν το σχέδιό του εξ αρχής. Πολύ πιο εύκολο να μπει στην Ευρωβουλή. Απώτερος σκοπός να μπει στην Ελληνική Βουλή και φυσικά ενδεχόμενη συνεργασία με ΝΔ με όποια οφέλη (υπουργείο) συνεπάγεται αυτό. Εδώ είμαστε και θα το θυμηθείτε.
Στο Βελόπουλο;
Να δώσουμε το υπουργείο Δικαιοσύνης στον Βελό, το υπουργείο Παιδείας στον Τάκη Τσουκαλά και το υπουργείο Πολιτισμού στο Σεφερλή
Δεν πάτε να δώσετε τα κλειδιά στον Ερντογάν, να του πείτε:
Πάρτα και κλειστό το γαμηδι, ρε Έρντο. Εμείς είμαστε για τον μπούντζο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Εγώ νομίζω ότι τα έβαλε λόγω ονόματος.Patriot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:11Ο Βελοπουλος είναι αρκετά έξυπνος και πονηρός. Εβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο του άτομα μόνο που εμπιστεύεται και που έχει τσεκαρει καιρό.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:09 Ο ψευτοφραγγούλης που θα πάρει την έδρα του, τι φρούτο είναι; Δεν πιστεύω να τον εγκαταλείψει με το που θα πάρει την έδρα, τα προνόμια και τα λεφτά;
Σοβαρά μίλησε για τοίχο στον Έβρο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μονο 6 μετρα λαρωσε
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Και λόγω ονόματος. Γνωστός μου ήταν μαζί με τον Βελοπουλο στην νεολαία του ΠΑΣΟΚ παλιότερα που ήταν νεότεροι(ναι ο Βελοπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ παλιότερα τώρα το πως βρέθηκε στη δεξιά είναι άλλη ιστορία).Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:12Εγώ νομίζω ότι τα έβαλε λόγω ονόματος.Patriot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:11Ο Βελοπουλος είναι αρκετά έξυπνος και πονηρός. Εβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο του άτομα μόνο που εμπιστεύεται και που έχει τσεκαρει καιρό.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:09 Ο ψευτοφραγγούλης που θα πάρει την έδρα του, τι φρούτο είναι; Δεν πιστεύω να τον εγκαταλείψει με το που θα πάρει την έδρα, τα προνόμια και τα λεφτά;
Υπεράνω όλων η πατρίς
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟPatriot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:15Και λόγω ονόματος. Γνωστός μου ήταν μαζί με τον Βελοπουλο στην νεολαία του ΠΑΣΟΚ παλιότερα που ήταν νεότεροι(ναι ο Βελοπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ παλιότερα τώρα το πως βρέθηκε στη δεξιά είναι άλλη ιστορία).Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:12Εγώ νομίζω ότι τα έβαλε λόγω ονόματος.Patriot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:11
Ο Βελοπουλος είναι αρκετά έξυπνος και πονηρός. Εβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο του άτομα μόνο που εμπιστεύεται και που έχει τσεκαρει καιρό.
Όλοι οι φασίστες και τα σουργελα στο ΠΑΣΟΚ ήταν (και είναι)Patriot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:15
Και λόγω ονόματος. Γνωστός μου ήταν μαζί με τον Βελοπουλο στην νεολαία του ΠΑΣΟΚ παλιότερα που ήταν νεότεροι(ναι ο Βελοπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ παλιότερα τώρα το πως βρέθηκε στη δεξιά είναι άλλη ιστορία).
Από τον Κουφοντίνα μέχρι τον Βελόπουλο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και ο Βελόπουλος με το πασοκοπατριωτικό φανελάκι; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευτυχως που υπαρχει η σοβαρη ΝΔ δλδBeria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:17Όλοι οι φασίστες και τα σουργελα στο ΠΑΣΟΚ ήταν (και είναι)Patriot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:15
Και λόγω ονόματος. Γνωστός μου ήταν μαζί με τον Βελοπουλο στην νεολαία του ΠΑΣΟΚ παλιότερα που ήταν νεότεροι(ναι ο Βελοπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ παλιότερα τώρα το πως βρέθηκε στη δεξιά είναι άλλη ιστορία).
Από τον Κουφοντίνα μέχρι τον Βελόπουλο
Σοβαρή δεν είναι αλλά έτσι όπως πάει αποδεικνύεται καθημερινά ότι αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες.pikey25 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:19Ευτυχως που υπαρχει η σοβαρη ΝΔ δλδBeria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:17Όλοι οι φασίστες και τα σουργελα στο ΠΑΣΟΚ ήταν (και είναι)Patriot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:15
Από τον Κουφοντίνα μέχρι τον Βελόπουλο![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γατουλα λιγα με το ΠΑΣΟΚ και τον γιανηΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:23Σοβαρή δεν είναι αλλά έτσι όπως πάει αποδεικνύεται καθημερινά ότι αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες.
Συγγνώμη που ξέχασα και τον Φαήλο στους λεβέντες που έβγαλε η πασοκαρα
-
Ορέστης 35
Φοραγε και σκουλαρικι.
με τον φαηλο παντως πηγαν να τα βρουν 80-20 η μοιρασια και ο φαηλος σκουζει οτι μονο τον ενοιαζε η επιχορηγησηBeria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:25 Συγγνώμη που ξέχασα και τον Φαήλο στους λεβέντες που έβγαλε η πασοκαρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-