!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι υποχρεωσεις της μερας
Re: Οι υποχρεωσεις της μερας
να μην ξεχασω να αλλαξω τον κοσμο
Βεβαίως. Θα σ' έχω στο νου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν πιστευω στη ν ελευθερη βουληση.Ειμαστε ερμαια.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:54Όλα είναι επιλογές μας Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:28 Oσοι εργαζεστε παρατηρω οτι δε σας μενει χρονος για ψωνια, διαβασμα και ασκηση ή βολτα. Τουλαχιστον οι παντρεμενοι εχουν το εταιρον ημισι να τους περιμενει σπιτι.
μου εχουνπει οτιοι θειοι μου μου ειχαν αδυναμια πριν παντρευτουν.
Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:15Δεν πιστευω στη ν ελευθερη βουληση.Ειμαστε ερμαια.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:54Όλα είναι επιλογές μας Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 18:28 Oσοι εργαζεστε παρατηρω οτι δε σας μενει χρονος για ψωνια, διαβασμα και ασκηση ή βολτα. Τουλαχιστον οι παντρεμενοι εχουν το εταιρον ημισι να τους περιμενει σπιτι.
Έρμαιο ποιανού;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Εχει ο jordan peterson ενα σχετικο βιντακι αλλα δεν το εχω δει ακομα.perseus έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:26Δεν κανω πλάκα, το στρωσιμο του κρεββατιου ειναι απο τις σημαντικες δουλειες
-
Ορέστης 35
Γονιδιων, διαπαιδαγωγησης, περιβαλλοντος, συγκυριων. Τιποτα απο αυτα δεν επιλεγουμε.Naida έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:17
Έρμαιο ποιανού;
Όλα όμως είμαστε σε θέση να τα διαχειριστούμε ως προς τα θέλω μας εφόσον έχουμε την κριτική σκέψη και τα αναγνωρίζουμε. Μόνο οι άνθρωποι που είναι σοβαρά άρρωστοι και πραγματικά ανήμποροι δικαιούνται να λένε ότι είναι έρμαια μιας κατάστασης. Οι υπόλοιποι μόνοι μας μπλέκουμε και μπλεκόμαστε. Και συνήθως είναι είτε λόγω νοοτροπίας είτε λόγω ψυχολογίας μας.Ορέστης 35 έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:24Γονιδιων, διαπαιδαγωγησης, περιβαλλοντος, συγκυριων. Τιποτα απο αυτα δεν επιλεγουμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξεκινά με το να αλλάξεις τον εαυτό σου
Εσωτερικά βρε μούργο, εσωτερικά, όχι δέρμα, μαλλιά, ρυτίδες, στήθος και τέτοια
Ίφιδα έγραψε: 27 Μάιος 2019, 22:36 Εσωτερικά βρε μούργο, εσωτερικά, όχι δέρμα, μαλλιά, ρυτίδες, στήθος και τέτοια

Spoiler

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος