Απλή είναι.stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 05:52Είναι δύσκολη η μαθηματική εξίσωση και σε μπερδεύει;
Όσοι δεν είναι ναζί, δεν είναι άνθρωποι
"Untermenschen" που έλεγε κι ο αρχηγός μας.
Απλή είναι.stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 05:52Είναι δύσκολη η μαθηματική εξίσωση και σε μπερδεύει;
Δείτε και αυτό το νήμα για ... Απολαυστικές απαντήσεις viewtopic.php?f=29&t=11102
Στρουθοκαμηλίζεις όπως με το Σκοπιανό ε;stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 05:52Είναι δύσκολη η μαθηματική εξίσωση και σε μπερδεύει;![]()
Golden Age έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:15 Τί θα πει υπόλοιπη ανθρωπότητα;
Το ίδιο είναι ο αρχιεκληματίας κατα της ανθρωπότητος Στάλιν με τα θύματά του;
EKLAPSAsouthern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:00 εγώ θεωρώ σοβαρούς το Φαήλο, το Δούμα, το Τζήμερο και το Καρατζαφέρη.
αν αντί για σημαίες έλεγε λάβαρα, θα νόμιζα ότι ήταν των κουμουνιστώνε
για τα δεδομένα του χώρου τους είναι. Ο Δούμας και ο Τζήμερος έχουν σύγχρονο πολιτικό λόγο. Ο Καρατζαφέρης ήταν πολύ πιο αξιοπρεπής επιλογή από τη ΧΑ. Βεβαίως η υπερψήφιση της ΝΔ αποτελεί μονόδρομο σε αυτές τις εκλογές.
Golden Age έγραψε: 08 Μάιος 2019, 11:22Στρουθοκαμηλίζεις όπως με το Σκοπιανό ε;
Αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία.-stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 12:42![]()
Στο σκοπιανό η Χ.Α. έχει ακόμα καλύτερη θέση, βγαλμένη από την απομόνωση ψυχιατρείου: "είμαστε μακεδονομάχοι και ταυτόχρονα θαυμάζουμε το Χίτλερ που διέλυσε την Ελλάδα και δη τη Μακεδονία".
Και πάλι η υπόλοιπη ανθρωπότητα παρακολουθεί το μάπετ σόου του δήθεν πατριωτισμού.
Εγώ είμαι ψηφοφόρος και όντως συμπαθώ ιδιαίτερα το Τζημερο και το Δούμα. Φυσικά θα τους τιμήσω στη περιφέρεια. Ξέρω προσωπικά κάποιους αλλά δεν έχω ιδιαίτερο κολλητιλικι μαζί τους. Προέχει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τίς εκλογές, μετά βλέπουμε.Golden Age έγραψε: 08 Μάιος 2019, 15:52
"Τους", όπως το είπες. Εσύ δεν έχεις καμμία σχέση, Νεοδημοκράτη(;) που το παίζεις δήθεν "σκληρός δεξιός".
ΚαλόGolden Age έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:01Αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία.-stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 12:42![]()
Στο σκοπιανό η Χ.Α. έχει ακόμα καλύτερη θέση, βγαλμένη από την απομόνωση ψυχιατρείου: "είμαστε μακεδονομάχοι και ταυτόχρονα θαυμάζουμε το Χίτλερ που διέλυσε την Ελλάδα και δη τη Μακεδονία".
Και πάλι η υπόλοιπη ανθρωπότητα παρακολουθεί το μάπετ σόου του δήθεν πατριωτισμού.
Όλοι για τη Μακεδονία αγωνίζονται:Golden Age έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:01Αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία.-stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 12:42![]()
Η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική.stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 17:05Όλοι για τη Μακεδονία αγωνίζονται:Golden Age έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:01Αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία.-stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 12:42
![]()
- οι έλληνες για την ελληνική
- οι σκοπιανοί για την σκοπιανή
- οι ναζί για την μακεδονία υπό την κατοχή της, που εκτελούσε τα παιδιά της
Εκεί που διαφωνούμε είναι ότι η Μακεδονία που έχει στο μυαλό του ο σύγχρονος ναζί είναι η ελληνική, όπως την εννοούν οι έλληνες.
Εκπληκτικό τεύχος. Τρεχάτε να το βρείτε, άμα την επανέκδοση από το Λαϊκό Σύνδεσμο.southern έγραψε: 04 Μάιος 2019, 11:51
Το αρχικό σκίτσο είναι μία αφίσα των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών με ρήση του Αδόλφου Χίτλερ στο κάτω μέρος. Καμία πρωτοτυπία βρε παιδί μου...
http://xa-watch.blogspot.com/2012/03/bl ... _8203.html
Σιγά μην δώσουμε αναφορά στην άπλυτη και ξεβράκωτη πλέμπα. Είμαστε ότι γουστάρουμε.Pirate7G έγραψε: 08 Μάιος 2019, 16:02ΚαλόGolden Age έγραψε: 08 Μάιος 2019, 14:01Αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία.-stavmanr έγραψε: 08 Μάιος 2019, 12:42
![]()
Σε Λίο θα μας πεις ότι δεν είστε ναζί